most pedig el kell mondjak vmit!(de ezt végülis ne vedd komolyan!)az fc-arsenal.hu-n olvastam hogy wenger 12milliós ajánlatott tett yayaért!ez sztem nevetséges!:)lopakodo írta:NEKEM YAYA A KEDVENCEMSEMMI PÉNZÉRT NEM ADNÁM EL
Yaya Touré
- henry&eto
- Jugador del Barça
---Forza Barca---
- faithnomore
- Entrenador del Barça
én kérek elnézést, rosszul értelmeztem a kijelentést....azt hittem Hleb helyére szeretnék Tourét... elnéztem

faithnomore írta:nem tudomm mire gondolt wenger, hogy yaya hogy tudná helyettesíteni.......

Yaya Flamini utódja lenne, nem Hlebé...

- faithnomore
- Entrenador del Barça
egyrészt van több irányítónk, pl.játszhat xavi vagy Iniesta i és vkp meg kell a csapatban, nem tudomm mire gondolt wenger, hogy yaya hogy tudná helyettesíteni.......
5 Hleb-ért sem adnám Yaya-t...
"But we want Yaya to stay with us and he is not on the market.
"[Barca's new manager Josep] Guardiola considers him to be an important player in his new project." - goal.com-ról
Tehát
(az Arsenal keresi még Flamini helyettesét, azért gondolták, hogy ha nekünk kell Hleb, akkor ők meg vinnék Tourét)
és erre mondák ezt Txikiék.
Szeretnék, ha Yaya maradna, nem tették őt igazolható státuszba.
És Pep szerint is Touré egy fontos játékos lenne az "új projektjében".
Akkor erről a hónapokkal ezelőtti fekete listáról ennyit. Valamelyik újságíró nagyot akart mondani.
"[Barca's new manager Josep] Guardiola considers him to be an important player in his new project." - goal.com-ról
Tehát
(az Arsenal keresi még Flamini helyettesét, azért gondolták, hogy ha nekünk kell Hleb, akkor ők meg vinnék Tourét)
és erre mondák ezt Txikiék.
Szeretnék, ha Yaya maradna, nem tették őt igazolható státuszba.
És Pep szerint is Touré egy fontos játékos lenne az "új projektjében".
Akkor erről a hónapokkal ezelőtti fekete listáról ennyit. Valamelyik újságíró nagyot akart mondani.
Hivatalos oldalon Yaya interjú.
Bizom benne, jövőre elkerüli a sérüléseket.
Bizom benne, jövőre elkerüli a sérüléseket.
-
- Capitá del Barça
Pontosan. A legjobb igazolása volt az elmúlt szezonnak. Olyan poszton játszik szinte hibátlanul, ami sztem Guardiola távozása után hiányposzt lett a Barcában. És ha olyan játékossá növi ki magát, mint volt egykoron Pep, akkor itt az újjabb Dream Teamoltsa írta:Yaya volt idén az egyik legkiegyensúlyozotabb. A sérülése ellenére is remekül játszott. És szerintem még fejlődni is fog. Igazi klasszis vkp lesz belőle. Ezt biztos Wenger is kiszurta.Nem mehet sehova.

Yaya volt idén az egyik legkiegyensúlyozotabb. A sérülése ellenére is remekül játszott. És szerintem még fejlődni is fog. Igazi klasszis vkp lesz belőle. Ezt biztos Wenger is kiszurta.Nem mehet sehova.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sztem is hulyeseg...foleg h volt probajatekon az Arsenal-nalgekkodan írta:Egyre több helyen olvasni arról, hogy Yaya London felé tart. Az Arsenal nagyon akarja és ő is játszana az öccsével. Guardiola első rossz pontja lenne nálam ha elengedné.

Tiziano Crudeli fan 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hülye lenne a vezetőség, + Guardiola, hogyha hagyná elmenni.gekkodan írta:Egyre több helyen olvasni arról, hogy Yaya London felé tart. Az Arsenal nagyon akarja és ő is játszana az öccsével. Guardiola első rossz pontja lenne nálam ha elengedné.
Kacsa.
-
- Director del Fútbol
Egyre több helyen olvasni arról, hogy Yaya London felé tart. Az Arsenal nagyon akarja és ő is játszana az öccsével. Guardiola első rossz pontja lenne nálam ha elengedné.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Nagyon biztos pont a Barcánál nem is gondoltam volna h ő lesz a nyár leghasznosabb igazolása a Barcánál.
Ilyen sajnos nincs.
Nem történik annyi minden a labdarúgásban, hogy állandóan legyen miről írni. Viszont az újságot el kell adni...
Barca szempontból Mundo és Sport guglival fordítva... bár sztem ott is írnak sok kacsát, de lényegesen kevesebbet, mint a madridi sajtó. Goal.com pedig egész jó kb. ezek vannak angolra fordítva. Persze ott van a fejlécben, hogy pletyka is van az oldalon.
Tehát ha érdekel a dolog ezek vannak, olvasni jó, de a leírtakat el kell osztani kettővel, és annak a fele az igaz.
Ha valami tuti van, arról meg itt rögtön informálódhatsz.
on

Nem történik annyi minden a labdarúgásban, hogy állandóan legyen miről írni. Viszont az újságot el kell adni...
Barca szempontból Mundo és Sport guglival fordítva... bár sztem ott is írnak sok kacsát, de lényegesen kevesebbet, mint a madridi sajtó. Goal.com pedig egész jó kb. ezek vannak angolra fordítva. Persze ott van a fejlécben, hogy pletyka is van az oldalon.

Tehát ha érdekel a dolog ezek vannak, olvasni jó, de a leírtakat el kell osztani kettővel, és annak a fele az igaz.

on
-
- Director del Fútbol
Eléggé OFF amit most mondani fogok, de szánalmas, hogy nehéz egy jó lapot találni, ahol legalább 10% alapja van a híreknek. Ha valaki tud ilyet ne kíméljen, mert a goal.com nekem is kezd nagyon sok lenni.lionelmessi19 írta:Ennek semmi realitása nincs. a goal.com egy 'szennylap', amennyiben sport médiumokat lehet így jellemezni. Valaki a hasáraütött, és két felé osztotta a keretet.orska írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=687111
Ezt már láttátok? Itt van leírva hogy Pep kikre számít, és meglepő módon Toure is mehet felőle....Ezt nem értem. Toure kiegyensúlyozottan és jól játszott, nem kellene elengedni. Remélem csak egy elírás...
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Bár sztem holnap lesz róla hír itt is, de ma sikeresen megműtötték Tourét. 6-8 hét pihenés kell a felépüléshez.
Remélem kacsa, hogy Pep el akarja adni, mert már most is a top5 vkp között van. Ennél már csak jobb lesz.
Remélem kacsa, hogy Pep el akarja adni, mert már most is a top5 vkp között van. Ennél már csak jobb lesz.

- orska
- Jugador del Barça
Úgy legyen, mert ez így durva lenne...lionelmessi19 írta:Ennek semmi realitása nincs. a goal.com egy 'szennylap', amennyiben sport médiumokat lehet így jellemezni. Valaki a hasáraütött, és két felé osztotta a keretet.orska írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=687111
Ezt már láttátok? Itt van leírva hogy Pep kikre számít, és meglepő módon Toure is mehet felőle....Ezt nem értem. Toure kiegyensúlyozottan és jól játszott, nem kellene elengedni. Remélem csak egy elírás...
- Andris
- Adminisztrátor
Ennek semmi realitása nincs. a goal.com egy 'szennylap', amennyiben sport médiumokat lehet így jellemezni. Valaki a hasáraütött, és két felé osztotta a keretet.orska írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=687111
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- orska
- Jugador del Barça
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=687111
-
- Director del Fútbol
Aláírom, a legjobb igazolás volt. Szürke, nincs ricsaj körülötte, de mégis a leghasznosabb, legkiegyensúlyozottabb játékos. Alázata a sérülés kapcsán is látható, valamint a pályán is meghal. Mellette tökéletes alkata van és olyan labdákat is elér, amit csak 2 méteres lábakkal lehet 
Mindent egybevetve a legjobb igazolás, ráadásul nem is volt drága. Sok szép percet okoz majd még a csapatnak, főleg, ha megműtik és távoli lövéseket is többet vállal, mert ahhoz is nagyon ért.

Mindent egybevetve a legjobb igazolás, ráadásul nem is volt drága. Sok szép percet okoz majd még a csapatnak, főleg, ha megműtik és távoli lövéseket is többet vállal, mert ahhoz is nagyon ért.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Touré inkább fekete egér... Négeregérgergo9 írta:Legszürkébb igazolásunk a legjobb. Igazoljunk még néhány ilyen szürke egeret és akkor nem lesz gond![]()
![]()

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Igazából meccselünk még itthon a Mallorcával, idegenben a kieső Murciával, én szerda után már nem számítanék idén Touréra. Így is rámegy a nyári pihije a felépülésre. Addig ott van Marquez és Edmilson.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én megdícsértem a másik topicban.elprat írta:Na és mi van Yayával,őt nem is láttátok a pályán?
Hatalmasat játszott,iszonyat mennyit robotolt,mindenhol ott volt...
Kár hogy ritkán vállalkozik távolról,most sem jött volna rosszul 1-2 sistergős bomba
Egyszerűen eszméletlen amit meccsről meccsre nyújt.
Sajnos mostanság csak Ő és Messi az aki hozza az elvárhatót.És ez ma este is igaz sajnos.
Egy kincs a srác!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure