Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...Itt jön képbe az orvosi stáb.Kíváncsi lennék,mivel tömik itt ezeket a játékosokat.Segítek,nem sportszelettel.Kizárt,hogy mindent "tisztán" csinálnak.Egy csapatot nem tudnék mondani,ahol ennyi SÚLYOS(szalag/izom)sérülés történik,mint itt.Tod,az egy dolog,hogy vki mehúzodik,vagy ütközik vki-vkivel edzésen/meccsen,ez benne van a fociba.Elfogadom.De ezek állandóan visszatérő jelenségek.PL:Ott van Gabri.Itt olyan éve nem volt,amit le tudott volna nyomni szakadás nélkül...most nézd meg az Ajaxba...lionelmessi19 írta:Ha valaminek van, azok az izomsérülések.
Ugyanmár, felejtsétek el az orvosi stábot. Ez egy szallag sérülés, semmi köze a dolognak az orvosokhoz, a felkézsüléshez..stbnorbert55 írta:Úristen.6 hónap![]()
![]()
![]()
Le lesz jövőre váltva az orvosi stáb.
Októberben tér vissza vmikor.
Ha jól tudom akkor a múlt hétig, csak Iniesta, Milito és Valdes nem volt eddig sérült a keretből ebben a szezonban. Milito 6 hónap, majd valamikor november elején-közepén játszik újra, Iniesta pedig már kihagyja úgy néz ki a soron következő 3 bajnokit, mert az Eb-re akar 100%-os lenni. Ez volt idén asszem az 56. sérülés a keretben. Mára csak Valdes maradt egészséges...gratulálok...robben írta:Gratulálok az orvosi stábnak, sőt az egész Barca stábnak az éves teljesítményért!!!
Komolyan mondom, hogy most már mineden játékos kétszer is meg gondolja, hogy ide jöjjön e, mert tuti hogy legalább fél évre lesérül!!!
Titinho írta:Te jó ég![]()
Milito 6 hónapra kidőlt![]()
![]()
A mai részletes orvosi vizsgálatok után megállapították, hogy műteni kell az argentín védő térdét!Ezt nem hiszem el, komolyan mondom...kb. november környékén térhet vissza! Úristen...már csak ez kellett az idei év végére...
Mielőbbi gyógyulást Gaby!
Csak akkor már eldőlt hogy a Juve döntős. Itt eléggé kérdéses hogy finoan fogalmazzak, hogy a Barca az lesz eDrigo írta:Bizony az, ahogy Marquez is az, illetve már csak volt, Touré is, sőt Messi is. Nehogy úgy járjon a kis argentin, mint Nedved 2003-ban a Real elleni visszavágón.visca el barca írta:gyerekek a milito sárgalap veszélyes? azért kérdem mert tegnap csodálkoztam hogy a kezezésnél nem kapott lapot. elvileg járt volna... de bánja a fene...
Szerintem meg nagyon jo védő,igy semmiképp ne beszélj róla!barcatom írta:Én összeségében szeretnék beszélni róla , és sajnos hatalmas csalodás nekem mint védö egész évben!!!! Ez nem egy barca szintü védekezés amit ő produkál egész évben akkor inkább Marquez ! ja és tegnap megint hol volt??? ilyen szinten ennyit nem tud? a 2. pecben hogy a kumma támadó elé álljon és kifejelje!! Gyenge [auto_cenzúra]!!
te hány Barca meccset néztél ebben az évbenbarcatom írta:Én összeségében szeretnék beszélni róla , és sajnos hatalmas csalodás nekem mint védö egész évben!!!! Ez nem egy barca szintü védekezés amit ő produkál egész évben akkor inkább Marquez ! ja és tegnap megint hol volt??? ilyen szinten ennyit nem tud? a 2. pecben hogy a kumma támadó elé álljon és kifejelje!! Gyenge [auto_cenzúra]!!