Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Angol nyelvű segítség.Demonhunter írta:Van egy progi a gépemen az a neve hogy AntiSpywareMaster és nem tom hogy hogy került a gépre...![]()
![]()
Ha bemegyek a program filesba és ki akarom törölni akkor azt mondja hogy nem lehet, ha programok telepítése és törlése izébe meek bele akkor ott meg nincs.És leakarom törölni mert percenként irogat ien [auto_cenzúra] és semmit nem lehet rendesen csinálni.Lécci!
Imgburn újabb verziója,vagy az isobuster például.Az utóbbival szerkesztheted is.Perrero írta:1 kérdés... megint...
ha anno töltöttem egy iso file-t amiből Neroval telepitő dvd-t csináltam, akkor mivel tudok iso-t csinálni belőleAshampoovan csak egy pár kilobyte-st tudtam összehozni...
köszi
Semmit sem találtam..de van ez a program ami rendszerdiagnosztikával foglalkozik. Ez kiírja az alaplap típusát,gyártót,és ad egy linket a bios frissítéshez. EverestPerrero írta:kellene 1 BIOS frissités, de nem találom sehol, ha vki belinkelni annak megköszönöm
BIOS verzió 24KT55AUS
Alaplap neve IBM 830521G
azonositora <DMI>-t ir
Olyat nemtudsz véletlen, vagy valaki más, ahol régebbi Barca mezeket lehetne rendelni?kompalor írta:Itt is lehet mezt rendelni. Ráadásul most májusi akció van: http://www.sportruhazat.extra.hu/news.php
www.lionsport.hualbicelesteX írta:Szevasztok!Valaki feltett egy linket ahonnan lehet mezeket rendelni!Erre lenne szükségem köszi!
Biztos senki?Fernando írta:Nekem nagy szükségem lenne elfogadható minőségben egykét koncert felvételre:
Blink 182, Boxcar Racer
eme együttesek koncertjeit nem találom sehol, főleg az első a Blink érdekelne nagyon. (Torrent)
Előre is köszi!
Próbáldd meg az Aztéknál,vagy a Jancsi & Juliskánál. A legfinomabbak persze nem cukormentesek..lionelmessi19 írta:Nah fiúk-lányok, egy kis segítséget szeretnék kérni...![]()
Szeretnék meglepni egy cukorbeteg csajt valami diabetikus dologgal, de valami nagyon különleges és ritka és nemtom milyen 'édességg' szerűséggel.
Jobban nemmegy jelenleg a behatárolás...
Előre is köszi, ha valakinek véletlen lenne tippje ilyen dologra...