Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen,valóban ő is remek lenne. vele annyi a problémám hogy nemrég kijelentette hogy a Realban akar játszani...the Legend írta:ennyi erövel diego is jöhetne ő elég technikás rövidpasszos játékban is az egyik legjobb és ahogy nasrinál mondtad "a labdáinak szeme van "socio66 írta:szerintem egy technikás játékos kell,aki rövidpasszos játékot játszik...
nem pedig egy Lampard,vagy Van Der Vaart-tipusu játékos...
többet nem jövök Nasri-val..![]()
![]()
ennyi erövel diego is jöhetne ő elég technikás rövidpasszos játékban is az egyik legjobb és ahogy nasrinál mondtad "a labdáinak szeme van "socio66 írta:szerintem egy technikás játékos kell,aki rövidpasszos játékot játszik...
Sztem is, én is Nasrit favorizálom!socio66 írta:szerintem egy technikás játékos kell,aki rövidpasszos játékot játszik...
Pontosan.Mivel sokan irták róla hogy nagyszerű játékos,egy kicsit megfigyeltem a meccsein.És ugye irtam hogy nekem nagyon tetszik a játéka, meg el tudnám itt képzelni.Én pl.örülnék ha valaki bemutatné igy pl.Lucho Gonzalezt,mert nem ismerem...Zozzy 5 írta:érdekes lehet egy ilyen leírás amit socio66 írt. Ő legalább meg is indokolta, hogy miért szeretné, nem úgy, mint a többség.
És? Attól még leírhatjaFernando írta:Figyelj, most az hogy te fényezed és szted ő lenne a legjobb igazolás az egy dolog. Mások szerint nem. És ha joltudom ő az egyetlen olyan játékos akiről szó volt ebben a topicban akiről még egy 2 soros hír sem jelent meg sehol a világban, hogy a Barcelona érdeklődne iránta.socio66 írta:...
és arra nem gondolsz, hogy már megvan az edző, aki leadta a kívánságlistáját? szerintem már tudja a vezetőség, hogy ki váltja frenkit, és ő is tudja, hogy rá esett a választás. egyszerűen arról van szó, hogy laportáék ismét jelesre vizsgáztak korrektségből és akkor nevezik ki az új edzőt hivatalosan, mikor frenki távozik.LG írta:PontosanElősször egy edző kell, ő majd elmodja a kivánságait a vezetőknek. Persze lehet ugy is, h igazolnak embereket, utánna hoznak egy edzőt, h csináljon abból egy csapatot, de pl. ebbe egy Mourinho 100%, h nem menne bele. A csapatot az edző szerint kell formálni, és a nem a vezetők kénye-kedve szerint, mert akkor az lesz, mint a galaktikus madridnál pl., vagy évekik az Internél. Attól tartok, h a vezetők épp ezért akarják Guardiolát, ő majd mindent megtesz nekik, de Mourinho nem fog ugy táncolni, ahogy fütyülnek, az biztos.
Figyelj, most az hogy te fényezed és szted ő lenne a legjobb igazolás az egy dolog. Mások szerint nem. És ha joltudom ő az egyetlen olyan játékos akiről szó volt ebben a topicban akiről még egy 2 soros hír sem jelent meg sehol a világban, hogy a Barcelona érdeklődne iránta.socio66 írta:Tegnap láttam a Marseille-Bordeaux meccset,és még jópár Marseille mecset az elmult hetekben. Szinte csak Samir Nasri játékát figyeltem.
észrevételeim
-igazi irányitó,nagy játékintelligenciája van.
-labdaátvételei zseniálisak,technikailag tökéletes.
-passzainak,kiugratásainak szeme van,nagyszerűek.
-alkalmas szabadrugások,szögletek elvégzésére, ráadásul mind nagyon veszélyes.
-még fejlődőképes,a kapura egy picit lehetne veszélyesebb
Összességében szerintem nagyszerű játékos,még van hova fejlődnie,de ugy gondolom, hogy megvételével csiszolatlan gyémántra lelnénk.Egyébként a játéka,stílusa,posztja teljesen megegyezik Fabregaséval,nála viszont sokkal olcsóbb lenne.Összefoglalva,azt hiszem nagyszerű igazolás lenne,ráadásul pénztárcakímélő is!
Szerintem azzal kellett volna kezdeni h a BL kiesés után frenkit azonnal elküldeni és végre az edzö problémát megoldani...és láásunk már egy képet h az uj edzö( legyen akárki is az) melyik játékosra tart igényt és h kiket szeretne igazolni...milyen játékrendszerben szeretné a csapatot játszatnistb miért kell még mindig várni??????gonosz írta:Szerintem inkább azt kellene kitalálni, hogy ki menjen....kinek a helyére kell mást szerződtetni, milyen poszt fog borulni, nomeg a régi/új edzőnek milyen felállás lesz a terve???
Már olyat is hallottam, hogy 10-en mennek, akkor majd utánajárok, hogy hol is láttam a cikket.....
Igen,és bár jelenleg ő a legjobb a posztján,Nasri-ban is megvannak azok a képességek,amik Fabregasban,csak még egy picit fejlődnie kell, tapasztalatokat kell szereznie egy erősebb bajnokságban és a Bl-ben is. Szerintem 2 éven belül lesz olyan játékos most Cesc,tényleg most sem marad el sokkal tőle.Fabregas egy picit több gólt lő,és már tapasztaltabb játékos.gonosz írta:Hát úgy hallottam Fabregasra rámenne a gatyánk is, amit nem kétlek!socio66 írta:Egyébként a játéka,stílusa,posztja teljesen megegyezik Fabregaséval,nála viszont sokkal olcsóbb lenne.
Ha csak a mai meccsét láttátok akkor lehet,h ezt gondoljátok,de én figyelgetem,meg utána is néztem,és hidd el nem csak a padra jöhetne!barcatom írta:Igazat adok csabimonak!!!!csabimo írta:Ezt a silvát akarjuk megvenni? ki ez? a következö mendieta:)... kell a ráknak!! jah kapust nem akarunk végre venni?
Talán azért, mert Assulin nem középcsatár és csak egy hónapja ünnepelte a 17edik születésnapját. Az oké, h fiatalítunk meg minden, de ne 17-18 éves gyerekekre rakjuk a terhet. Ne várjunk csodát tőlük, attól, h hihetetlen nagy tehetségek. Mellesleg Henry lehet, h el fog menni - aminek én se örülnék - és akkor kell egy kis vérfrissítés ide is. Tudod Txiki nagytakarítást szeretne.ke.andy írta:Eto'o, Titi, Bojan, Assulin mellé minek középcsatár? Esetleg a padra egy Henke tipusú játékos, sérülés/pihentetés esetére.
Victor mellé (de inkább elé) kellene egy jó kapus. Zamb, Ronie, Deco helyére lell keresni játékosokat, illetve a padot megerősíteni.
Edző?
Mourinho szerintem már nem jön ide. Főleg, mert beintett Pepp-re. Laudrup lehet Guardiola-val. De majd meglátjuk.
Szerintem pedig lőné a gólokat, főleg, hogy fiatal, nem lennének nagyon beilleszkedési problémái. Szerintem.Messa írta:depth írta:Huntelaar szerintem nem lőné a gólokat itt, őt inkább egy angol csapatban tudnám elképzelni. Ettől függetlenül kiváló játékosnak tartom és még eléggé fiatal.
Tudom, h a hollandok remekül játszottak nálunk, Kluivert a kedvenc csatárom volt, de én akkor is Benzemát favorizálom.
barcatom írta:Igazat adok csabimonak!!!!csabimo írta:Ezt a silvát akarjuk megvenni? ki ez? a következö mendieta:)... kell a ráknak!! jah kapust nem akarunk végre venni?
A feneketlen zsebű abramovics bejövetele óta vannak ezek az irreális árak egy egy spílerért...Úgy elszaladt a ló a pénzekben,h csak na.Egy középszintű játékosért is szemrebbenés nélkül elkérnek 30 misitCapon írta:100milcsi? Pff. Lassan el kéne azon gondokozni a FIFA-nak, hogy egy határt huzzanak nem csak ilyen esetekben de a fizetéseknél is. Lassan a világ összes pénze nem lessz elég egy egy játékos leigazolására. 100 milcsikkel dobálozni már büncselekmény annak már súlya is van.