Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja de utána nyertünk 2 bajnokságot és egy bl-t, és a madridot 3-0ra vertük a bernabeuban, szal sztem egy rossz szavad sem lehet rá!Zsolti írta:Hát én rijkaardot már az első évében el akartam zavarni,amikor januárban kikaptunk a racingtól 3-0ra........azóta valahogy nem szívem csücske.
Pedig én úgy tudtam, hogy a Racing edzője, Marcelino lesz a Vale edzője...Gomezinho írta:Azért ennyire vakok nemlehetnek a vezetők! Laudrup nem fog Barcához jönni! A Valencia edzője lesz! Schuszter marad mi meg megkötjük a szerződést Mourinhoval! Ami már megvan kötve csak nem a nyilvánosság előtt!
Zsolti írta:Hát én rijkaardot már az első évében el akartam zavarni,amikor januárban kikaptunk a racingtól 3-0ra........azóta valahogy nem szívem csücske.
Zsolti írta:Lehet ő a favoritod,aztán majd közdhetünk a bl selejtezős helyekért a Villarreallal,meg a Betissel....én ebből inkább nem kérnék...norbert55 írta:Lehet h Mourinho jó edző,letett már az asztalra tófeákat,de nekem akkor sem szimpatikus.Főleg h semmibe vette Pep segítségét.Arogáns ember nálam akkor is Laudrup a favorit.
Lehet ő a favoritod,aztán majd közdhetünk a bl selejtezős helyekért a Villarreallal,meg a Betissel....én ebből inkább nem kérnék...norbert55 írta:Lehet h Mourinho jó edző,letett már az asztalra tófeákat,de nekem akkor sem szimpatikus.Főleg h semmibe vette Pep segítségét.Arogáns ember nálam akkor is Laudrup a favorit.
És ezt te honnan tod h nem ide jön?Nem csábítóbb visszatérni ex-csapatodhoz+ojan csapathoz aki harcolhat a bajnoki címért+BL?Gomezinho írta:Azért ennyire vakok nemlehetnek a vezetők! Laudrup nem fog Barcához jönni! A Valencia edzője lesz! Schuszter marad mi meg megkötjük a szerződést Mourinhoval! Ami már megvan kötve csak nem a nyilvánosság előtt!
Szóval "ezért eleve már most tapasztaltabb" Lau,mint volt Frank amikor idekerültnorbert55 írta:Laudrupozsimiki írta:Most Zsoltival értek egyet!
Amúgy Laudrup tapasztalata miből áll? Tényleg érdekel,mert nem vagyok teljesen képben vele még...
Frank túlvolt akkor egy Holland válogatotton,akikkel nagyon is jó volt,csak a kapufák méretét nem tanúlták be anno a tulipánosokUtána kiesett egy csapattal,az már nem volt döfi..
2000-2002Dánia(menedzser)
2002-2006Brøndby IF
2007-Getafe CF