cantera írta:Üdv Emberek!
Csak egy javaslat, vagy észrevétel, vagy nem is tudom micsoda... szóval... megint előjött h madridisták írnak ide, barcások oda, stb... lehet azt csinálni, hogy ha valaki elkezdi, akkor 20an folytatják, de így soha nem lesz vége. kérdés h ki mit szeretne.
véleményem szerint mást nem lehet tenni, mint a nem megfelelő hozzászólásokat törölni. illetve a hozzá tartozó regisztrációt. előbb-utóbb csak megunja az illető... nem? ja és úgy tenni mintha nem is történt volna semmi... én igyekszem ezt hangoztatni a madridistán, több-kevesebb sikerrel. aki nem bír magával, az repül. javaslom h ti is tegyetek így, előbb-utóbb tiszta lesz a fórumotok, persze ha nincsenek moderálatlan topikok, és ha nem engeditek ezt a fórumot lesüllyedni az index és az origo szintjére (pl antirealos topik)...
Üdv és további jó munkát!
Üdv!
Teljesen egyetértek veled! Én azonban nem hiszem, hogy csak a hozzászólások törlése az egyetlen lehetőségünk. Nem tudom milyen a ti rendszeretek, de náluk elég sok adat alapján lehet kitiltani az embereket. Igaz, aki ügyes így is visszajut, de mivel nem megy könnyen, előbb utóbb megunja. Volt már nálunk jó pár kitartó mocskolódó ember, akit nem volt könnyű végleg belépésképtelenné tenni, de végül sikerült.
Tehát ha nálatok is van lehetőség IP, Mailcím, név tiltására, akkor megoszthatjuk egymással az érintettek adatait, és így többet sehova nem tudna írni
Olyan angol beléptetőrendszer féle lenne ez
Vélemény?