Frank Rijkaard #2
-
- Hírhozó-cikkíró
100x inkább Laudrup, mint Guardiola...
Egyébként kezdem Frenkit sajnálni. Szerencsétlennek nyer a csapat hat nullra, de másra sem tud gondolni, hogy ígyis-úgyis lapátra kerül és mehet a kemencébe...
Egyébként kezdem Frenkit sajnálni. Szerencsétlennek nyer a csapat hat nullra, de másra sem tud gondolni, hogy ígyis-úgyis lapátra kerül és mehet a kemencébe...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az én tetszésemet elnyerné, ha már nem José jön. Örömmel és szeretettel várnám az egyik legnagyobb Barca-játékost. Sok örömet szerzett nekünk játékosként, és edzőként is megállná a helyét a kispadunkon.

- albicelesteX
- A Vadász
Én nem repesek ettől!de ha így lesz!Akkor majd az eredmények bizonyítanak...vagy nem! 

-
- Director del Fútbol
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=682954
Ehhez mit szól a jó nép???
A Getafe elnöke burkoltan megerősítette, hogy elhagyja Laudrup nyáron a csapatot és ezt azzal magyarázta, hogy minden szezon végén adnak egy edzőt a nagy csapatoknak. Flores 2 éve a Valenciához, tavaly Schuster a Realhoz és azt mondja az elnök, hogy most a Barca jön, viccesen megjegyzi, hogy jövőre keresnek egy edzőt, majd átadják az Atleticonak és így minden nagy csapat elégedett lesz
Arc. 
Ehhez mit szól a jó nép???

A Getafe elnöke burkoltan megerősítette, hogy elhagyja Laudrup nyáron a csapatot és ezt azzal magyarázta, hogy minden szezon végén adnak egy edzőt a nagy csapatoknak. Flores 2 éve a Valenciához, tavaly Schuster a Realhoz és azt mondja az elnök, hogy most a Barca jön, viccesen megjegyzi, hogy jövőre keresnek egy edzőt, majd átadják az Atleticonak és így minden nagy csapat elégedett lesz

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Én is úgy tom h Marcelino akarták a Valencia padjára de ő visszalépett mert megtudta h csődben a klub.
Ja de utána nyertünk 2 bajnokságot és egy bl-t, és a madridot 3-0ra vertük a bernabeuban, szal sztem egy rossz szavad sem lehet rá!Zsolti írta:Hát én rijkaardot már az első évében el akartam zavarni,amikor januárban kikaptunk a racingtól 3-0ra........azóta valahogy nem szívem csücske.
Pedig én úgy tudtam, hogy a Racing edzője, Marcelino lesz a Vale edzője...Gomezinho írta:Azért ennyire vakok nemlehetnek a vezetők! Laudrup nem fog Barcához jönni! A Valencia edzője lesz! Schuszter marad mi meg megkötjük a szerződést Mourinhoval! Ami már megvan kötve csak nem a nyilvánosság előtt!

(ha nem a nyílvánosság előtt van megkötve, akkor honnan tudod? Csak nem msn-ezel Laportával?

Zsolti írta:Hát én rijkaardot már az első évében el akartam zavarni,amikor januárban kikaptunk a racingtól 3-0ra........azóta valahogy nem szívem csücske.
Mégis nyertünk bajnokságot és BL-t is+szép támadófoci szal ennyi.Laudruppal csak jobban járnánk.
Zsolti írta:Lehet ő a favoritod,aztán majd közdhetünk a bl selejtezős helyekért a Villarreallal,meg a Betissel....én ebből inkább nem kérnék...norbert55 írta:Lehet h Mourinho jó edző,letett már az asztalra tófeákat,de nekem akkor sem szimpatikus.Főleg h semmibe vette Pep segítségét.Arogáns ember nálam akkor is Laudrup a favorit.
A l**aszt!Kíváncsi vok h mit mondtatok mikor Rijkaard lett az edző 2004-ben.Erre kíváncsi vok.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Lehet ő a favoritod,aztán majd közdhetünk a bl selejtezős helyekért a Villarreallal,meg a Betissel....én ebből inkább nem kérnék...norbert55 írta:Lehet h Mourinho jó edző,letett már az asztalra tófeákat,de nekem akkor sem szimpatikus.Főleg h semmibe vette Pep segítségét.Arogáns ember nálam akkor is Laudrup a favorit.

Lehet h Mourinho jó edző,letett már az asztalra tófeákat,de nekem akkor sem szimpatikus.Főleg h semmibe vette Pep segítségét.Arogáns ember nálam akkor is Laudrup a favorit.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Csak azt nemértem miért egy olyan edzőre kell hajtani inkább akinek van most klubja és nem egy olyanra akinek nincs és már letett dolgokat az azstalra ja és a fél világ őt akarja és mellesleg őt is köti múlt a barcelonához! Ugyanugy Ex csapata!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
És ezt te honnan tod h nem ide jön?Nem csábítóbb visszatérni ex-csapatodhoz+ojan csapathoz aki harcolhat a bajnoki címért+BL?Gomezinho írta:Azért ennyire vakok nemlehetnek a vezetők! Laudrup nem fog Barcához jönni! A Valencia edzője lesz! Schuszter marad mi meg megkötjük a szerződést Mourinhoval! Ami már megvan kötve csak nem a nyilvánosság előtt!
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Azért ennyire vakok nemlehetnek a vezetők! Laudrup nem fog Barcához jönni! A Valencia edzője lesz! Schuszter marad mi meg megkötjük a szerződést Mourinhoval! Ami már megvan kötve csak nem a nyilvánosság előtt!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Nemtom,de ha Cruyff is ajálja+Ángel Torres elnök úr(Getafe) is elismerte h Laudrup távozik a Barcához.Szal majdnem 100%-ék h Rijkaard utódja Laudrup.
- barcatom
- Jugador del Barça
Egy dolgot még elfelejtettem elmondani, mégpedig azt hogy a legnagyobb félelmem az ha netán elküldenék Bern Schuster-t, és akkor tuti Mourinho lenne az eddzö+ tudjuk a real megint mint mindig még odavágna egy 100 millios eurost na akkor falramászok!!4 Nem beszélve arrol hogy akkor majd valoszinü nézhetjük öket hátulról egy pár évig is tán!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szóval "ezért eleve már most tapasztaltabb" Lau,mint volt Frank amikor idekerültnorbert55 írta:Laudrupozsimiki írta:Most Zsoltival értek egyet!
Amúgy Laudrup tapasztalata miből áll? Tényleg érdekel,mert nem vagyok teljesen képben vele még...
Frank túlvolt akkor egy Holland válogatotton,akikkel nagyon is jó volt,csak a kapufák méretét nem tanúlták be anno a tulipánosokUtána kiesett egy csapattal,az már nem volt döfi..
2000-2002Dánia(menedzser)
2002-2006Brøndby IF
2007-Getafe CF

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.