Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy Mascherano miért nem férne el? Természetesen nem cserének... Kell a rotáció, keményebb ellenfél ellen pedig Touré-val együtt egészen pazar lenne...vaLe5 írta:MIért is akartok védekező középpályást venni? Toure eszméletlen jó nincs is szükség másra. Az MU ellen is Toure volt a legjobb persze Messi mellet.
miihii írta:Cescet 2 éve ingyen lőtték el az ágyúsok,most meg 45 miláért vennénk vissza?Na neeee...![]()
hát Sylvinho. még marad 1 évig és 1-2 jó év még simán benne van.norbert55 írta:Király.Most már Abidal is igazolhat.
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2577
De akkor ki lesz a balvédő?
Sztem az Arsenalnak több lóvé kell mellé.Karashu írta:Henryt becserélni Fabregasra + 10-15 milliót adni az Arsenalnak? Megoldható szerintetek?![]()
Ha Henry elmegy, szerintem egy jó cserecsatár kell. Elvileg Henry is az lett volna, csak sok volt a sérülés. Benzemát pedig nemtudom ki padoztatná.Varatrix írta:Én még kiváncsi vgayok hogy Henry távozik e, és ha távozik akkor ki jön? Benzema?
Varatrix írta:Én még kiváncsi vgayok hogy Henry távozik e, és ha távozik akkor ki jön? Benzema?
Hátvédek közül Lahm nak örülök fiatal és tehetséges.
Azonban én Fabregasnak ki be assottúl örülnékl.
Így pontos amit írni akartam:socio66 írta:Hát nem tudom,nem hiszem hogy a Brazil vagy az Argentin bajnokságból kellene irányitó kp.-t venni....Victor_Valdes írta:Amugy nem csak egy földrész van...(európa)
Hogy is mondta csiki? "Tökéletesen felkészült,kész játékos kell" na ilyet azt hiszem hogy csak Európában találni...
Én sem értem,de végülis örülök neki...culinho írta:Furcsállom ezt a Fabregas sztorit. Multkor még elzárkózott a klub attól, hogy pénzt adjon érte.