Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van Der Sar, Dida nekem túl öreg. Buffon, Casillas megszerezhetetlen. Cech igazábol a kedvenc kapusom, de nem kell ő a Barcába. Reinára azt mond mindenki amit akar, én Valdés többre tartom.hristo81 írta:Dani Alves jó vétel lenne!Amúgy van pár jó kapus az europai elitben!Miért engedtűk el Reinat pl??CEch,Casillas,Buffon,Dida,VanDErSar stb.....! EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM NEM A VEZETŐSÉGÉ!!!!!
Én is a madridistán olvastamHawk írta:Én a madridistán olvastam!lucas88 írta:Elvileg megegyezett egymással a Barca,Alves ÉS a Sevilla!asszem marca-s hír
Akkor lehet hogy nem néztél barca meccsekethristo81 írta:Valdes mitől Barcelona szintű??Mert Zamora díjas?Szerintem egy O!!Nem emléxek 1 olyan meccsre az utobbi 5 évben,amikor neki köszönhettünk pontot,pontokat!Én váltanék!
Ezaz, legyen már még egy problémája a vezetőségnek. Amúgy nem tudom mi a bajod vele, tény h nem egy világsztár kapus, de a dolgát rendesen végzi. A hibák meg mindenkinél becsúsznak, csak míg egy kapusnál a hiba gólt jelent, egy csatárnál egy következő lehetőséget...hristo81 írta:Valdes mitől Barcelona szintű??Mert Zamora díjas?Szerintem egy O!!Nem emléxek 1 olyan meccsre az utobbi 5 évben,amikor neki köszönhettünk pontot,pontokat!Én váltanék!
Szomorú, ha ezt így gondolok.hristo81 írta:Valdes mitől Barcelona szintű??Mert Zamora díjas?Szerintem egy O!!Nem emléxek 1 olyan meccsre az utobbi 5 évben,amikor neki köszönhettünk pontot,pontokat!Én váltanék!
Ez milyen kép márlionelmessi19 írta:némelyik hszt olvasva ilyen...
![]()
Sztem Tourénak kéne középen játszania és Vaartnak kellene kimennie oldalra!hristo81 írta:Kéne egy kapus is!Hildebrand??? Dani Alves-Puyol-Milito-Sylvinho Y.Toure-Van Der Vaart-Iniesta MESSI-Eto'o-Ronaldo Ronaldo csak ha vissza vesz arcból!