Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez talán az eddigi legreálisabb csapat amit mostanság itt a fórumon leírtak.Tofi írta:Háát én igy képzelném el jövőre:
---------------Valdés-------------------
D.Alvés----Puyol-----Milito----Abidal
-----------------Touré------------------
Messi----------------------------Iniesta/Xavi
----------VanDerVaart/Lucho----------
--------------Eto'o--------Henry--------
Cserék:Assulin,Crosas,Thiago(ifi),Bojan,Giovanni,Garay,Márquez,+egyéni kedvenc Zapater![]()
Ez sztem nem olyan rossz!
Számomra szép álom!
Szerintetek?
Még kerítünk egy jó edzőt,és már futhatnak is ki a gyepre!Tofi írta:Háát én igy képzelném el jövőre:
---------------Valdés-------------------
D.Alvés----Puyol-----Milito----Abidal
-----------------Touré------------------
Messi----------------------------Iniesta/Xavi
----------VanDerVaart/Lucho----------
--------------Eto'o--------Henry--------
Cserék:Assulin,Crosas,Thiago(ifi),Bojan,Giovanni,Garay,Márquez,+egyéni kedvenc Zapater![]()
Ez sztem nem olyan rossz!
Számomra szép álom!
Szerintetek?
Ne haragudj de biztosan Te vagy az.Ugyan azok a hibák,ugyan azokat az érvek és a hszed is ugyan úgy van szerkesztve.Képzeld nem én vagyok M.Rijkaard.
ez már eleve ott megbukott, hogy nincs ott Touré. nem értem miért hagyják ki sokan itt a fórumon. egyrészt bizonyított, másrészt védekező kp. kell, meg akárki lesz az edző, sztem ő kezdő lesz.Senior Rijkaard írta:Az én csapattösszeálitásom ez lenne:
Váldés
D.Alvés, Puyol, Garay, Abidal
Fabrégas, Xavi, Diégó
Messi, Van Der vaart
Eto, vagy Benzema.
Szerintettek????
ezt nem nagyon értem...Senior Rijkaard írta:Az én csapattösszeálitásom ez lenne:
Váldés
Fabrégas, Xavi, Diégó
Messi, Van Der vaart
Eto, vagy Benzema.
Szerintettek????
GONDOLKODJUNK MÁR EMBEREK!Senior Rijkaard írta:Váldés
Fabrégas, Xavi, Diégó
Messi, Van Der vaart
Eto, vagy Benzema.
fiatalabb? úgy jó 10 évvel.... előtte az egész pályafutása, henrynak meg a vége felé közeleg. összehasonlíthatatlan. ha henry elmegy, esetleg eto'o, benzemára kötelező rástartolni, mert az elkövetkezendő évtized meghatározó csatára lesz.Varatrix írta:Én is félek egy kicsit hogy Bezemával ugy járunk mint Henry vel. Bár Benzema fiatalabb, és én adnék Henrynek még 1 évet hátha jövőre jobban megy majd!socio66 írta:Benzemára nem nagyon értem miért van szükség... Középen nem fog játszani,mert ott van Eto'o,szélen pedig nem biztos hogy olyan szinten képes játszani mint ahogy középen...Henry kettő....
Mivel ez az egyik kulcsposzt az átigazolási szezonban,szerintem nem szabad elszalasztani a poszt legjobb játékosát! Egyébként nagyban segítené az üzletet,ha Alves határozottan kijelentené,hogy el akarja hagyni a klubját!Fernando írta:mindent azért nem. ésszerűség határain belüli összeget. Max 28-29 millió.socio66 írta:Ugy tűik egyre közelebb állunk az Alves üzlethez!![]()
"The club wants him and he wants to be Barca." egy spanyol lap.
mondjuk a Sevillával nem lesz egyszerű dolog megegyezni,de ez az ember mindent megér szerintem!!
mindent azért nem. ésszerűség határain belüli összeget. Max 28-29 millió.socio66 írta:Ugy tűik egyre közelebb állunk az Alves üzlethez!![]()
"The club wants him and he wants to be Barca." egy spanyol lap.
mondjuk a Sevillával nem lesz egyszerű dolog megegyezni,de ez az ember mindent megér szerintem!!
Chelsea igazolásairol csak nyáron, nyár végén szeretnék hallani. Naponta kétszer irnak olyan igazolásokrol, hogy ezzel meg azzal megállapodtak. Teletexten azt olvastam, hogy Messi és a Chelsea megállapodtak.
Mivan? Mért örülnél ha adósságunk lenne?Capon írta:Azért az a nagy csőd nem annyira igaz. 30milcsi adoságuk van. Én örülnék ha a mi klubunknak lenne ennyi.messinho19 írta:________________________Valdés/Jorquera
________________Puyol/Albiol____________Milito/Garay
____Dani Alvés/Essien___________________________Abidal/Sylvinho
_________Essien/Xavi___Fabregas/Xavi/Veloso_____Iniesta/Silva
_________Messi/Giovani_____Eto'o/Benzema_____Bojan/Güiza
irta egy cikk, hogy a Milan csőd szélén és ezt csak Kaká eladásával tudnák helyrehozni.... ezesetben Fabregas helyett öt venném meg
edzö: Mourinho vagy Scolari
Én is félek egy kicsit hogy Bezemával ugy járunk mint Henry vel. Bár Benzema fiatalabb, és én adnék Henrynek még 1 évet hátha jövőre jobban megy majd!socio66 írta:Benzemára nem nagyon értem miért van szükség... Középen nem fog játszani,mert ott van Eto'o,szélen pedig nem biztos hogy olyan szinten képes játszani mint ahogy középen...Henry kettő....
Kopp-kopp, de ha Henry elmegy??(Remélem, hogy nem) Új edző-4-4-2(talán)socio66 írta:Benzemára nem nagyon értem miért van szükség... Középen nem fog játszani,mert ott van Eto'o,szélen pedig nem biztos hogy olyan szinten képes játszani mint ahogy középen...Henry kettő....
messinho19 írta:________________________Valdés/Jorquera
irta egy cikk, hogy a Milan csőd szélén és ezt csak Kaká eladásával tudnák helyrehozni.... ezesetben Fabregas helyett öt venném meg
Azért az a nagy csőd nem annyira igaz. 30milcsi adoságuk van. Én örülnék ha a mi klubunknak lenne ennyi.messinho19 írta:________________________Valdés/Jorquera
kis FIX:Ronaldinho 2 ével ezelötti posztját még C.ronaldo se tudná megközeliteni,ellenben jelenleg elégsok név jobb nála.baas11 írta:Ronaldinho posztját,hiányát jelenleg sajnos csak egyetlen játékos tudja megközelíteni C.ronaldo ! De szerintem Silva nem lenne hűlyeség ,sőt !
bocs tourét akartam irni veloso helyettbarca0417 írta:Tourénak azért lenne helye a csapatban, nem gondolod?messinho19 írta:________________________Valdés/Jorquera
edzö: Mourinho vagy Scolari![]()
Albiol és Güiza minek? meg Veloso....![]()