Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És jól mondják! Mert Rijkaard a hibás, és kész.szokola81 írta:sajnálom hogy a csapatnak nem megy de ez nem csak az edző hibája 5 évig jó edző voltmostanába az a divat ha nem megy a foci váltsunk edzőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Hát ha abból indulunk ki, hogy az elöző nyáron már milyen hamar megvoltak az igazolásaink ( ha jól emlékszem) akkor ez az elképzelés nem lehetetlen. Bár kétlem, hogy már ennyivel előre gondolkoztak volna. Persze ettől föggetlenül meglehet. Az is elképzelhető, hogy a leendő edzöktöl kértek valami elözetes tervet mint azt már olvashattuk Pep esetében. És ezek alapján állitották össze a "40" fős listát.lucas88 írta:Nos ez az egyik legjobb kérdés amit eddig hallottam a napokban!Érdekes elmélet!norbert55 írta:Am nem furcsa h megvannak már h kiket igazolunk?Sztem már megvan az új edző és ő irányítja az igazolásokat.Azt nem lehet tudni h José v Pep erre max az igazolásokból lehet következtetni.
Sztetek?![]()
De fogalmam sincslehet van benne vmi
és az csak jó,mert akkor lassan fixek a célpontok és ezesetben a bajn. uccsó meccsének lefújása után egyből lehetne intézkedni.bár én előbb elkezdeném...
Már 1szer bevolt linkelve a Humor topicba. Nem pofon volt.
Nos ez az egyik legjobb kérdés amit eddig hallottam a napokban!Érdekes elmélet!norbert55 írta:Am nem furcsa h megvannak már h kiket igazolunk?Sztem már megvan az új edző és ő irányítja az igazolásokat.Azt nem lehet tudni h José v Pep erre max az igazolásokból lehet következtetni.
Sztetek?
Valami mérhetetlenül nagy rosszaságot követhetett el, mert azóta még egy hsz-ét törölték Neki.Krojf írta:Igen Kedves Tamásom!!!
Egy bizonyos Senior Rijkaard nevű felhasználónk debütáló
hsz.-e volt, amire reagáltam, de mire én megírtam és elküldtem
az enyémet az Övé szőrén-szálán eltűnt az Eurobarca fekete
lyukában!!!
Reagál a Te Krojf komád.
Valóban, nem jutott eszembe, de mindenesetre én szívesen látnám őt ott, mert Van Basten esetében maximum egy Détáris metaforával élhtnék...Varga Tamás írta: Az Ajax edzője jövőre - ha jól tudom, jól emlékszem - van Basten lesz.
Az Ajax edzője jövőre - ha jól tudom, jól emlékszem - van Basten lesz.torrestoni írta:Vajon Milánóban kitartanak még az öreg Carlo melett? Mert ha elküldik, s miért ne tennék, akkor a drukkereknél Rijkaard favorit lehet. Másrészt én annak örülnék - mivel nagyon is tisztelem -, ha az Ajax padján folytathatná az edzői pályát, s újra holland bajnok, s Bl-főtáblás csapatot építene, mert hiába haldoklik jelenleg a 90-es évekhez képest az amszterdami tehtségkutatás, megfelelő eszközökkel, az alapok meglétében ismét visszanyerhetné hírnevét. Én örülnék neki.
Arról pedig fogalmam sincs, hogy Pep és José hogyan tudna együtt dolgozni, s ha ilyen szóba került, a felek hogyan reagáltak...
Hát akkor voltam olyan 12-13 éves...Belenézegettem, a fontosabb meccseket meg is néztem, de akkor még olyanról, hogy edző véleményt nem nagyon alakítottamozsimiki írta: Zozz te nem nézted amúgy azt az EB-t?
Egyetértek, számomra is ez lenne a legjobb döntés.norbert55 írta:Már a spanyol sajtó is a Mourinho-Guardiola 2-őst látja a Barca kispadján.Sztem is ez lenne a legjobb döntés.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
És megjelent egy ijen szavazás csak ez angolul van.
Will we see either a double-Guardiola Mourinho on the bench Barca?
Vagy lesz e jövőre a Barcánál José-Pep 2-ős?
ez de teccikSlither írta:Advocatról már a neve is elmond mindent, ő egy hatalmas DICK! Inkább Frank maradjon, mint az a gyökér...
Pont el akartam sütni én isSlither írta:Advocatról már a neve is elmond mindent, ő egy hatalmas DICK! Inkább Frank maradjon, mint az a gyökér...