Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad vanZozzy 5 írta: Tegnap még Luchoért sem érdeklődtünk...
Tegnap még Luchoért sem érdeklődtünk...norbert55 írta:Zozzy 5 írta:Nekünk góllövő támadó kp. kell, nem visszavont mozgató...Abból már van kettő is, Xavi és Ini személyében.
Én ahogy már mondtam nálam ez a támadó kp. Messi lenne, mögé kéne egy csere. És akkor nem kell kidobálni tízmilliókat...
Sztem meg Messi maradjon jobbszélen.Az az igazi helye.
Akiért nem érdeklődött a Barca abból már nem is lesz semmi.
pl:Moutinho,Nasri,Diego
Zozzy 5 írta:Nekünk góllövő támadó kp. kell, nem visszavont mozgató...Abból már van kettő is, Xavi és Ini személyében.
Én ahogy már mondtam nálam ez a támadó kp. Messi lenne, mögé kéne egy csere. És akkor nem kell kidobálni tízmilliókat...
Kolléga! Ebben van valami, de azért a képességeit se vitassuk el, azok alapján amit elmondtál és tudunk aláírom a véleményed. Az viszont az érem másik oldala, hogy jelenlegi helyzetünkben pont egy olyan játékosra van szükségünk mint Cesc. De úgy, mint egy falat kenyérre.Varga Tamás írta:Cesc a pénzt választotta a Barca helyett. Nagyon nem szívesen látnám viszont Barca-mezben.
Tomsa írta:Szerintem teljesen más a játékstílusuk, és Gai-nak majd szokni a kell ám a társakat.norbert55 írta:Am h nem kell már Capel nem azt jelenti h Giovani marad.Assulin jöhet Gio helyére de ez nem biztos.Csak egy lehetőség.
Ja és mellesleg nem is ugyanazon a poszton játszanak.
Szerintem teljesen más a játékstílusuk, és Gai-nak majd szokni a kell ám a társakat.norbert55 írta:Am h nem kell már Capel nem azt jelenti h Giovani marad.Assulin jöhet Gio helyére de ez nem biztos.Csak egy lehetőség.
bocs de a barcának nem kellettOrdog írta:Ha a klubb képes lesz kiadni Fabrégesért akár egy kanyi vasat is, én naon mérges leszek. Ha azthiszi hogy euró tízmilliókért visszavásároljuk a hálátlan dögöt, akkor nagyon téved, legalábbis remélem hogy Txikiék is így gondolkoznaknorbert55 írta: Fabregas
Ya.Mondjuk a City jó lenne.albicelesteX írta:Gio marad szerintem a barca játékosa csak neki full az kéne hogy kölcsönbe elmenjen!!
az a hálátlan dög a jelenkor legjobb irányitója.....és nagy szükségünk lenne rá vagy egy hasonló játékosra.Igen,elment,még gyerekkorába szinte.Na és?Ordog írta: Ha a klubb képes lesz kiadni Fabrégesért akár egy kanyi vasat is, én naon mérges leszek. Ha azthiszi hogy euró tízmilliókért visszavásároljuk a hálátlan dögöt, akkor nagyon téved, legalábbis remélem hogy Txikiék is így gondolkoznak
Én sem vok híve a vigyük vissza fabregast milliókért inkább Luchot.Am meg mikor még a télen felhoztam Silva nevét mindenki hülyének nézett mostmeg természetes lett h Silva jöhet.Erről ennyit.Ordog írta:Ha a klubb képes lesz kiadni Fabrégesért akár egy kanyi vasat is, én naon mérges leszek. Ha azthiszi hogy euró tízmilliókért visszavásároljuk a hálátlan dögöt, akkor nagyon téved, legalábbis remélem hogy Txikiék is így gondolkoznaknorbert55 írta: Fabregas
Lejjebb is mehet Lucho ára,de akár decot is belevonhatnánk a transzferbealbicelesteX írta:Szerintem valamivel lentebb megy az és ő lesz a befutó!!!Én örülnék neki!!!
Én kértem tőle,bocsi!amúgy nem tudtam,h toposFoolkiller írta:Nagyon szépen kérek mindenkit toppfocis szutykot ne linkeljen ide...
Ha a klubb képes lesz kiadni Fabrégesért akár egy kanyi vasat is, én naon mérges leszek. Ha azthiszi hogy euró tízmilliókért visszavásároljuk a hálátlan dögöt, akkor nagyon téved, legalábbis remélem hogy Txikiék is így gondolkoznaknorbert55 írta: Fabregas