Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is szeretem Lucho-t.Nagyon jó játékos.Van olyan mint Deco.albicelesteX írta:Szerintem valamivel lentebb megy az és ő lesz a befutó!!!Én örülnék neki!!!
a szinte tudjuk """"""""" jelzés alatt van.Szal nem tuti csak oda van meghatározó jelölt.De irányítóra nincs.Fabregas lehetetlen Lucho-ért sokalják a 25-öt.albicelesteX írta:Akkor mond már el nekem hogy kiket igazolunk légyszi!!!Nem kötekedsé képpen!De én eddig csak találgatásokról hallottam!!!
Ha csak vki mondja az más.De ezt csak egy Arsenal játékos mondta.albicelesteX írta:Hát ez a topfocis kajlizás!!!Erre nem tenném a tököm!!De azért ilyen Lució nem kéne szerintem!!!Henry meg ha el is megy nem hiszem hogy az Arsenal visszavárná!Ott nincs helye szerintem!!!
Nem mind a 40 csak belőle.lucas88 írta:Megosztanád velünk a részleteket?(mármint, h h került ki a lista,és kik vannak rajta?norbert55 írta:Olvastam h kerültek ki nevek a Barca 40-es listájából és sok a csatár.Sztem akk Henry tuti megy Eto'o marad állítólag ha nem jön össze Benzema(ami ebben az évben sztem se)akk Huntalaart akarja a Barca.
Megosztanád velünk a részleteket?(mármint, h h került ki a lista,és kik vannak rajta?norbert55 írta:Olvastam h kerültek ki nevek a Barca 40-es listájából és sok a csatár.Sztem akk Henry tuti megy Eto'o marad állítólag ha nem jön össze Benzema(ami ebben az évben sztem se)akk Huntalaart akarja a Barca.
Deco-hoz hasonló szerepkörben, középpályán..., de mivel még fiatal, sokat változhat.Csak a Barca! írta: Thiago milyen poszton játszik?
Thiago milyen poszton játszik?Replay írta:Gai és Thiago első csapathoz kerülése az eddigi legjobb hir
Na, újabb gyöngyszem. Ezek annyira se értenek a focihoz mint a Sport Klub szakértői. Minden bizonnyal Milito, Abidal, Touré és Henry miatt volt csalódás ez a szezon. Barmok!nso írta:A 90 millió euró, amiből a Barca gazdálkodhat a nyáron, első hallásra egy nagyon jelentős összegnek tűnhet, de az elmúlt nyáron is 71 és fél milliót költöttek új játékosokra a katalánok, aztán meg lehet nézni mi lett belőle… Csalódás a BL-ben és a bajnokságban egyaránt.
Mi lenne, ha először edzőt találnának a csapatnak és ő döntené el kiket is szeretne a csapatban látni