Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de ez megint cask 3 védőke.andy írta:Csapatom jövöre:
Hildebrand/Valdes
Lahm/Alves - Puyol/Garay - Abidal
Xavi - Yaya - Iniesta
Lampard
Messi - Henry - Eto'o/Ronie
Timo-t mindenképpen meg kellene venni.
Szeritnem teljesen mindegy, hogy Lahm vagy Alves. Lahm egy fiatal srác aki bizonyíthatna nálunk. Alves néha alattomos, de jól tolja. Persze Lahm nálam előnyt élvezne, mivel olcsóbb is. Lampard pedig remekül irányítana. Ronie maradna s az új edzővel (José vagy Pep esetleg a kettő együtt) bizonyíthatna fél évig. S ha télig nem válatana, elmehetne.
Lucho és Silva, ezekről volt szó vagy csak pletykalapokban?norbert55 írta:Nemtom de sztem eggyre biztosabbak h kiket akar a Barca.És ezek napról napra biztosabbak.
Alves
Keita
Lucho
Silva
Sztem ezek ár biztosak.Garay ügye csendesedett le nagyon ahoz képest h mennyire tuti volt a télen.
hát perszeGomezinho írta:Sztem nemüti a Barcelona szintet! Deco pótlására csak Lampard érkezése lenne tökéletes! Ő fog jönni benne van a levegőben!
Eggyet értek veled épp ezért akarja megszerezni a Barca Lucho Gonzálezt.Capon írta:zambi megy akkor Alves jöhetne is + Lahm. csak Lampard ne kössön ki nálunk. Jó játékos meg minden. De szerintem ez nem az ö bajnoksága. És ne akarjunk már minden posztra klaszisokat venni mert teljesen felesleges. Mire megyünk 11 sztárral. Majd nálunk is összevesznek olyan baromságokon, hogy ki rugja a szabadrudást, mint Balak és Drogba.
Sztem meg ide jön.Érzem.Tuti.Főleg h mostmár Laporta sem sajnálja a lóvét.albicelesteX írta:Gyanús nekem ez az Alves dolog!Szerintem a nyáron nem nálunk köt ki!Az viszont tuti szerintem hogy sevillából megy!!!
Sztem nemüti a Barcelona szintet! Deco pótlására csak Lampard érkezése lenne tökéletes! Ő fog jönni benne van a levegőben!norbert55 írta:Most olvastam a sporton h Deco helyett Lucho Gonzálezt akarjuk leigazolni a Portoból.
Ti mit szoltok hozá?
Én is így vagyok vele, egy olyan játékost kéne hozni mellé, akivel megértik egymást, és máris felszökik a teljesítménye! Nem adnám el a kamerunit, nagy hiba lenne!albicelesteX írta:Eto'o marad még!Most az a feladat hogy találjanak neki egy játszótársat!Aki osztogat neki!Benne azt becsülöm hogy harcol küzd!Sokszor jön vissza labdáért de az nem annyira fekszik neki szerintem ezt láthattuk az MU ellen is!Ő sokkal inkább befejező ember!Ha menni akarna tuti találna magának klubot!Elit támadó!!