Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vettem főnök! Nem lesz Xbox, bár nemtom, hogy fogja bírni a nagymuti. Már most remeg a keze, hogy nem játszhat a Fight Night Round 3-al.Ordog írta: G-Jay szólj át nagymuterodnak, hogy helyettem szüneteltesse a XBOX-360-at holnap...
Hát ez az! Felesleges hülyeség neten intézni az ilyetLG írta:De a netes halászlével nem lehet jól lakni. De kár volt a halászlét megemliteni, mert kummára megkivántam
Az ilyeneket nem zavarja, hogy egyeseknek(pl nekem) írnia kell házidogát meg szakdogát amit hétfőre le kell adni, és bizony gépen van minden anyag...G-Jay írta:Ordog írta:Mi ez a hülyeség G-Jay koma?![]()
Én is csak most fedeztem fel. Május harmadikán elvileg ilyen mindenki kapcsolja ki a gépét nap lenne, hogy ezzel is segítsük kicsit a környezetet. Vagy ilyesmi. Tudod mint az üljünk biciklire kocsi helyett nap.
G.
Na persze, ez olyan, mint az autó mentes nap, és akkor kétszer annyi autó van, mint máskor.G-Jay írta:Ordog írta:Mi ez a hülyeség G-Jay koma?![]()
Én is csak most fedeztem fel. Május harmadikán elvileg ilyen mindenki kapcsolja ki a gépét nap lenne, hogy ezzel is segítsük kicsit a környezetet. Vagy ilyesmi. Tudod mint az üljünk biciklire kocsi helyett nap.
G.
Ordog írta:Mi ez a hülyeség G-Jay koma?