Frank Rijkaard #2
Advocaatról nekem a 2004-s EB jut mindig az eszembe, és h Kluivertet egy percre se rakta be. Kitalálta, h csak 1 csatárral fog játszani, (Van Nistelrooy), ha Makay be is állt, ő is inkább a középályán kapott helyett. Bár klubbszinten tény, h jobban áll.
- csabimo
- Capitá del Barça
Az igaz hogy közel állunk/álltunk a holland fociiparhoz de nekem már elegem van 1 kicsit a holland edzökböl!!! még ez az advocaat? ez kell most nekünk tényleg? ez a huntelaar gyerek viszont jöhetne azt nem bánnám...jah a mourinho-guardiola páros nekem is tetszik...gekkodan írta:Egyébként a friss hírek után elgondolkodnék még egy személyen... Nekem nem lenne ellenemre, ha Dick Advocaat lenne az edző....
Egyébként is elég közel állunk a holland foci-iparhoz...
-
- Entrenador del Barça
ezt a fejtegetes ott megbukott h guradiolanak barmibe is beleszolasa lehetne... megmondta mourinho h barhova is igazol... teljhatalmat akar a csapatt osszeallitasat es jatszatasat illetoen... innentol kezdve targytalan az azon filozas h pep legyen a masodedzo...Most olvastam h az Internek nem kell José.Bírnám ha a végén José munkanélkül maradna .Úgyis lesz munkája.Most itt van ez a José vagy Pep kérdés.Már írtátok ti is h lehetne h Mourinho a vezetőedző Pep pedig a 2.edző.Akkor mindenki jól járna.Keménykezű edző,mentális csapat és szép foci is lenne+Guardiola így is megtudja tenni az elképzeléseit.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát Ő bárkinél rossszabb lenne,ahogy G is írta,földhözragadt,Holland válogatottat nagyon elcseszte anno
(nem is oly rég)
Zenit-el szép siker,de akkor sem kell.

Zenit-el szép siker,de akkor sem kell.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Jajj csak Avokádót ne hozzuk ide! Rühellem. Amikor a holland válogatottat irányította, akkor is olyan fölldhözragadt volt, mint Frenky.Zozzy 5 írta:Ki ezgekkodan írta:Egyébként a friss hírek után elgondolkodnék még egy személyen... Nekem nem lenne ellenemre, ha Dick Advocaat lenne az edző....
Egyébként is elég közel állunk a holland foci-iparhoz...![]()
Szegény Kluivertet se állította be semmi pénzért.
Mind1, az egy kuki.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
A Zenit edzője. Volt már skót, holland, és orosz bajnok is edzőként.
-
- Llegenda del Barça
Ki ezgekkodan írta:Egyébként a friss hírek után elgondolkodnék még egy személyen... Nekem nem lenne ellenemre, ha Dick Advocaat lenne az edző....

-
- Director del Fútbol
Egyébként a friss hírek után elgondolkodnék még egy személyen... Nekem nem lenne ellenemre, ha Dick Advocaat lenne az edző....
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Most olvastam h az Internek nem kell José.Bírnám ha a végén José munkanélkül maradna
.Úgyis lesz munkája.Most itt van ez a José vagy Pep kérdés.Már írtátok ti is h lehetne h Mourinho a vezetőedző Pep pedig a 2.edző.Akkor mindenki jól járna.Keménykezű edző,mentális csapat és szép foci is lenne+Guardiola így is megtudja tenni az elképzeléseit.

Na megszólalt már dzsízösz krájszt.chi omega írta:guardiola nem, scolari igen? scolarinak semmiféle európai tapasztalata nincs klubcsapatok terén. arról nem is szólva, hogy a portugál válogatott rémesen játszik szerintem.
Luis Felipe egyértelműen a lehető legjobb edző lenne nekünk. Indok sem kell, látható minden eredménye. A játékstílus amit reprezentál is közeli a Barcához, tud bánni a sztárokkal, ráadásul Murinhohoz hasonlóan jól védi őket, leveszi a terhet. Motivál.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Tökéletes elgondolásKrojf írta:Komáim!!!
A főoldali cikk két képet közöl.
Az egyik Mourinhoé, a másik Guardiolaé.
Akkor mi lenne, ha Mourinho jobbkeze Guardiola lenne???
A csapat élén a legfőbb taktikus, mellette pedig a hozzáértő
katalán szívember...
Ez talán könnyebben emészthető összeállítás lehetne a katalán
ortodoxok számára is, meg talán mi sem ágállnánk ellene annyira...
K.

- albicelesteX
- A Vadász
Igaza van Krojfnak!!!Jó ötlet lenne!Guardiola egyedül szerintem necces húzás!!!

Akármit mondtok Guardiola lesz az edző de ezis egyszerű üzlet.
Ha szépfoci lesz megint akk több néző.Háthamég eredményes is.Viszont.Ha José csúnya,de eredményes focit nyom akk kevesebb szurkoló azaz bevétel.Ez logikus.
Ha szépfoci lesz megint akk több néző.Háthamég eredményes is.Viszont.Ha José csúnya,de eredményes focit nyom akk kevesebb szurkoló azaz bevétel.Ez logikus.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Krojf kománk megint jól szólt. Én is gondoltam erre a párosra már, csak kérdés: José nem saját embereivel képzeli-e el az edzői munkát itt.Krojf írta:Komáim!!!
katalán szívember...
K.
Vagy esetleg egy Laudrup-Guardiola tandemmel is kiegyeznék.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!!!
katalán szívember...
K.
katalán szívember...
K.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miért? Javier Aguirrének volt, mikor 2002-ben elvállalta az Osasuna kispadját?chi omega írta:guardiola nem, scolari igen? scolarinak semmiféle európai tapasztalata nincs klubcsapatok terén. arról nem is szólva, hogy a portugál válogatott rémesen játszik szerintem.
Nem jelent ez semmit. Scolari egy picit jobb edző, mint Guardiola. Brazíliában klubedzőként is sikert-sikerre halmozott, Brazíliával világbajnok lett, Portugáliával EB-2. és VB-4. A VB-n pedig szerintem jól és szellemesen játszottak. Na, nem az angolok elleni meccsen, de ott a hullagyenge anglománokkal szemben nehéz is lett volna.

szerintem neked lövésed sincs róla, ki az a pep guardiola. szomorú, hogy ilyen emberek írhatnak ide.Gomezinho írta:Pontosan én is tudok ugy nyilatkozni amit a közönség hallani akar! Középsuliban is mindig mondtam a tanárnak hogy jóleszek király meg tanulni fogok istenkirály leszek! Megadta az esélyt kettest adott! de utána folytatódott a szenvedés!Aprieto írta:Én is tudok úgy nyilatkozni, hogy úgy tűnjek, mintha!
Közbe meg lövésem nincs... Guardiolát nem leszólni akarom, de nem vagyok benne biztos, hogy a Barcelona első csapatát rögtön egy nulla edzői tapasztalattal megáldott emberre kellene bízni.
Sőt. Biztos vagyok benne, hogy nem kéne.Na ugyanez van Guardiolánál is!
guardiola nem, scolari igen? scolarinak semmiféle európai tapasztalata nincs klubcsapatok terén. arról nem is szólva, hogy a portugál válogatott rémesen játszik szerintem.
Luis Felipe Scolari? A Manchester City ajánlatát visszautasította, most na portugál válogatott edzője, ha a portugálok elrontják az EB-t, simén jöhet! Csak az a baj, hogy az edzőnek kéne június elseján jönnie 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Pontosan én is tudok ugy nyilatkozni amit a közönség hallani akar! Középsuliban is mindig mondtam a tanárnak hogy jóleszek király meg tanulni fogok istenkirály leszek! Megadta az esélyt kettest adott! de utána folytatódott a szenvedés!Aprieto írta:Én is tudok úgy nyilatkozni, hogy úgy tűnjek, mintha!
Közbe meg lövésem nincs... Guardiolát nem leszólni akarom, de nem vagyok benne biztos, hogy a Barcelona első csapatát rögtön egy nulla edzői tapasztalattal megáldott emberre kellene bízni.
Sőt. Biztos vagyok benne, hogy nem kéne.

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Ahogy mondod, omega!
Nem szólom le edzői képességeit, mivel gyakorlatilag semmit nem mutatott, így mit szóljak le?
Valahogy nem remegve ülnék le a tv elé, ha Lippi küldené ki pályára a srácokat majdan, nem egy olyan ember aki SEMMIT NEM MUTATOTT és most, EREDMÉNYKÉNYSZER van. KŐKEMÉNYEN.
Remélem megértetted mit akartam írni

Nem szólom le edzői képességeit, mivel gyakorlatilag semmit nem mutatott, így mit szóljak le?

Remélem megértetted mit akartam írni

nem leszólni akarod, de biztos vagy benne, hogy nem szabad rábízni a csapatot. érdekes...Aprieto írta:Én is tudok úgy nyilatkozni, hogy úgy tűnjek, mintha!
Sőt. Biztos vagyok benne, hogy nem kéne.
egyébként én nem azt mondtam, hogy legyen ő az edző.
Gondoljátok el.Egyszer Josénak és Lippinek is el kellett kezdenie.A karrierjét.