Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igaz hogy közel állunk/álltunk a holland fociiparhoz de nekem már elegem van 1 kicsit a holland edzökböl!!! még ez az advocaat? ez kell most nekünk tényleg? ez a huntelaar gyerek viszont jöhetne azt nem bánnám...jah a mourinho-guardiola páros nekem is tetszik...gekkodan írta:Egyébként a friss hírek után elgondolkodnék még egy személyen... Nekem nem lenne ellenemre, ha Dick Advocaat lenne az edző....
Egyébként is elég közel állunk a holland foci-iparhoz...
ezt a fejtegetes ott megbukott h guradiolanak barmibe is beleszolasa lehetne... megmondta mourinho h barhova is igazol... teljhatalmat akar a csapatt osszeallitasat es jatszatasat illetoen... innentol kezdve targytalan az azon filozas h pep legyen a masodedzo...Most olvastam h az Internek nem kell José.Bírnám ha a végén José munkanélkül maradna .Úgyis lesz munkája.Most itt van ez a José vagy Pep kérdés.Már írtátok ti is h lehetne h Mourinho a vezetőedző Pep pedig a 2.edző.Akkor mindenki jól járna.Keménykezű edző,mentális csapat és szép foci is lenne+Guardiola így is megtudja tenni az elképzeléseit.
Jajj csak Avokádót ne hozzuk ide! Rühellem. Amikor a holland válogatottat irányította, akkor is olyan fölldhözragadt volt, mint Frenky.Zozzy 5 írta:Ki ezgekkodan írta:Egyébként a friss hírek után elgondolkodnék még egy személyen... Nekem nem lenne ellenemre, ha Dick Advocaat lenne az edző....
Egyébként is elég közel állunk a holland foci-iparhoz...![]()
Ki ezgekkodan írta:Egyébként a friss hírek után elgondolkodnék még egy személyen... Nekem nem lenne ellenemre, ha Dick Advocaat lenne az edző....
Egyébként is elég közel állunk a holland foci-iparhoz...
Na megszólalt már dzsízösz krájszt.chi omega írta:guardiola nem, scolari igen? scolarinak semmiféle európai tapasztalata nincs klubcsapatok terén. arról nem is szólva, hogy a portugál válogatott rémesen játszik szerintem.
Tökéletes elgondolásKrojf írta:Komáim!!!
A főoldali cikk két képet közöl.
Az egyik Mourinhoé, a másik Guardiolaé.
Akkor mi lenne, ha Mourinho jobbkeze Guardiola lenne???
A csapat élén a legfőbb taktikus, mellette pedig a hozzáértő
katalán szívember...
Ez talán könnyebben emészthető összeállítás lehetne a katalán
ortodoxok számára is, meg talán mi sem ágállnánk ellene annyira...
K.
Krojf kománk megint jól szólt. Én is gondoltam erre a párosra már, csak kérdés: José nem saját embereivel képzeli-e el az edzői munkát itt.Krojf írta:Komáim!!!
A főoldali cikk két képet közöl.
Az egyik Mourinhoé, a másik Guardiolaé.
Akkor mi lenne, ha Mourinho jobbkeze Guardiola lenne???
A csapat élén a legfőbb taktikus, mellette pedig a hozzáértő
katalán szívember...
Ez talán könnyebben emészthető összeállítás lehetne a katalán
ortodoxok számára is, meg talán mi sem ágállnánk ellene annyira...
K.
Miért? Javier Aguirrének volt, mikor 2002-ben elvállalta az Osasuna kispadját?chi omega írta:guardiola nem, scolari igen? scolarinak semmiféle európai tapasztalata nincs klubcsapatok terén. arról nem is szólva, hogy a portugál válogatott rémesen játszik szerintem.
szerintem neked lövésed sincs róla, ki az a pep guardiola. szomorú, hogy ilyen emberek írhatnak ide.Gomezinho írta:Pontosan én is tudok ugy nyilatkozni amit a közönség hallani akar! Középsuliban is mindig mondtam a tanárnak hogy jóleszek király meg tanulni fogok istenkirály leszek! Megadta az esélyt kettest adott! de utána folytatódott a szenvedés!Aprieto írta:Én is tudok úgy nyilatkozni, hogy úgy tűnjek, mintha!
Közbe meg lövésem nincs... Guardiolát nem leszólni akarom, de nem vagyok benne biztos, hogy a Barcelona első csapatát rögtön egy nulla edzői tapasztalattal megáldott emberre kellene bízni.
Sőt. Biztos vagyok benne, hogy nem kéne.Na ugyanez van Guardiolánál is!
Pontosan én is tudok ugy nyilatkozni amit a közönség hallani akar! Középsuliban is mindig mondtam a tanárnak hogy jóleszek király meg tanulni fogok istenkirály leszek! Megadta az esélyt kettest adott! de utána folytatódott a szenvedés!Aprieto írta:Én is tudok úgy nyilatkozni, hogy úgy tűnjek, mintha!
Közbe meg lövésem nincs... Guardiolát nem leszólni akarom, de nem vagyok benne biztos, hogy a Barcelona első csapatát rögtön egy nulla edzői tapasztalattal megáldott emberre kellene bízni.
Sőt. Biztos vagyok benne, hogy nem kéne.
nem leszólni akarod, de biztos vagy benne, hogy nem szabad rábízni a csapatot. érdekes...Aprieto írta:Én is tudok úgy nyilatkozni, hogy úgy tűnjek, mintha!
Sőt. Biztos vagyok benne, hogy nem kéne.