Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kovinho írta:Ez tetszik.LG írta:Agüero a legunszinpatikusabb játékos az egész világon.![]()
Valami okot is mondj már, azon kívűl, hogy lőtt már nekünk gólt...
Miért is?Agüero a legunszinpatikusabb játékos az egész világon
ke.andy írta:Lampard Deco-nál (a jelenleginél és talán a két évvel ezelőttinél) is jobb.
Sztem se lenne rossz Essien, de Lampard nem kéne nekem.MichaaBee írta:"nem vok chelsea fan, de remélem övék lesz a bajnokság meg a bl"![]()
én is így vok vele, de azért valjuk be, igen furán hangzik!
Lampard miatt én se sírnék, de én Essient favorizálom
tudtommal Afrika Kupa 2 évente van.Tofi írta:Üdv
Hozzámfűzném hogy azért is kell még 1 védekező középpályás hogy legyen aki helyettesiti Tourét az Afrika kupa ideje alatt is! nem?
ÜDV
Xavibarca99 írta:És Essien tulajdonképpen kinek a helyén nyomná?
Pedig szoltak róla hírek. Érdeklődik iránta a Milna, de főleg az A. Madrid. És sztem elfog menni, lehet nem ezekbe a csapatokba de elfog menni.Dóczy írta:Hogy-hogy elmegy Márquez ?
(még nem hallottam róla)
Szerintem is lesz egy meglepetés távozó vagy talán nemis meglepetés távozó Deco személyében. Az érkező szerintem vagy egy meglepetés sztáredző vagy egy meglepetés sztár irányító lesz. (sztem.: Diego a Werderből)MichaaBee írta:de sztem lesz egy nagy meglepetés érkező és egy nagy meglepés távozó
A fórumozók 99%-a nemtud spanyolul.kilibarca írta:itt egy érdekes cikk nekem kicsit ellent mond:
Kilibarca linkje