Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most olvastam h Lippi kizárja a spanyol VÁLOGATOTTAT de a Primera Division-t nem.Ti mitszólnátok ő hozzá?Boixos írta:igaz, én már a mostanit megelőző szezonban elküldtem volna rijkaardot, de megértem csiki érveit az akkori döntésekkel kapcsolatban, és el is fogadom azokat. örülök, h kész tervek vannak a frissítésre, remélem, jó döntéseket fognak hozni.
pep edzőségével kapcsolatban viszont én is szkeptikus vagyok, mivel egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy mit fog kezdeni a nála csak pár évvel fiatalabb zsugásainkkal, ha esetleg elkapja őket a gépszíj mentálisan, mint a mostaniak egy részét. hogyan fog rendet tartani?
valószínűleg a keret is változni fog, de ettől függetlenül inkább egy keménykezűbb edzőt látnék szívesebben a csapat élén, bár lehet, h guardiola is vért hugyoztatott a fakóval, csak mi nem tudunk róla...
Ez mind szép és jó.Csak itt már szerintem nem csak az edzöről van szó.Így akkor már olyan legyen a padon, aki lélekben sokkal közelebb áll, előtte edzőként a jövő, tudja mi kell egy győzelemhez, s sikeréhes..., a katalán szívről nem is beszélve
Nem vagyok perfekt spanyolból..., de miért is ismerték el?norbert55 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Szinte elismerték h ez Rijkaard utolsó éve és Guardiola az utód.
Ez Carles Rexach véleménye, aki jelenleg semmilyen tisztséget, szerepet nem tölt be a csapatnál. Úgyhogy amit ő gondol, az nem a vezetőség, ill. az elnök hivatalos álláspontja. Ő Guardiolát preferálja. Én nem.norbert55 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Szinte elismerték h ez Rijkaard utolsó éve és Guardiola az utód.
Nem tudom ,de én nem várok csodát egy új edzőtől, nem újdonság..., az elmúlt években már hozzászoktam, mivel volt, hogy idényeken keresztül ettől százszor rosszab volt összeségében, s nem találták a gyógymódot, majd jött egy merész húzás (tapasztalatlan edzővel), néhány okos igazolás, megfelelő vezetés, s lásd... Szóval csak okosan megfontoltan, s ne legyenek hiú ábrándaink, hogy egyetlnen ember a kispadon mindent a helyére tesz..., lehet, de ha ezt képzelitek, s nem úgy jön... Egy tapasztalt öreg róka sem tud szarból-várat egyetlen csettintésel, építőanyag nélkül... Így akkor már olyan legyen a padon, aki lélekben sokkal közelebb áll, előtte edzőként a jövő, tudja mi kell egy győzelemhez, s sikeréhes..., a katalán szívről nem is beszélveBányász írta:
Az a baj,h szerintem nincs semennyi idő.
Én Scolari mellett vagyok!!!Ha nem Ő lesz akkor csak ne olasz és ne Mourinho.
Az a baj,h szerintem nincs semennyi idő.s rövid időn belül kiderülhet mennyire volt jó döntés...
gekkodan írta:Egyébként kumma okos a holland, hogy megállapította, gólra játszák a focit.... Félelmetes mekkora elme a csávó.... PFF
Első aggályom:Fernando írta:Pont h most lenne értelme. Meglátná Pep kivel tudna együtt jövőt kovácsolni a csapatnál és kivel nem
Legalább akkora az edzők közt,mint te a fórumozók köztgekkodan írta:Egyébként kumma okos a holland, hogy megállapította, gólra játszák a focit.... Félelmetes mekkora elme a csávó.... PFF
Jaj, de aranyos!Úgy megsimogatnám a buksiját a kis Franky-nek!BrigiMessi írta:olyan jó lenne ha maradna Rijkaard sokan nem tom mér utálják pedig jó edző OLdim:www.focith.g-portal.hu
Barcás