Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
háháháháhháháháhháháhKluivert23 írta:csicska angolok a döntőben... el se hiszem! el classico-t többen nézik mind azt a fost!
minden tiszteletem a tiédReplay írta:Bár magam is csalódott vagyok, de reménykedem egy jobb jövőben.
12 éve vagyok Barca-drukker, szóval voltak nehezebb idők is, ahol nem két szezont kellett várni újabb trófeákra, hanem jóval többet.
Hálával tartozom (tartozunk) ennek a csapatnak és edzőjének, akik 2004-2006 között megvalósitották álmaim, csodálatosan játszottak, BL-t nyertek.
Rijkaard nagy edző és biztos vagyok benne, hogy még sok nagy sikert fog elérni.
A hozzáállása, intelligenciája, hogy mindig nyugodt, nem támad neki másoknak, sportszerü és MINDEN körülmény között kiáll a csapata mellett.
Ezt a képességét őszintén csodálom.
Sajnos a szép emlékekből nem lehet megélni, eljött az idő, mikor megkell lépni a fájdalmas vérfrissitést, nem szabad engedni, hogy a csapat újra hosszú vegetációba fulladjon.
Sajnos ilyen szinte a futball olyan, mint a konjunktúra, egyszer eljön a töréspont és azzal a hanyatlás, nem lehet minden évben csúcsformában lévő, mindenkit legyőző csapatunk.
A vezetésnek, a katalánoknak és persze magunknak is kivánok sok szerencsét és kitartást a most következő radikális átalakitásokhoz és bizakodjunk, hogy ősztől egy szuper futballt játszó, állandóan győzni akaró, sérüléseket elkerülő Barcelonánk lesz
fúúúúú de okosak vagytok...mér nem mentetek jósnak hallod...ne igyatok előre a medve bőrére szerintem...croninak van még a lábában egy -két nagy szezonnorbert55 írta:Igazad van.Ezért nem fog kiégni Messi mert ő nem az a sztárolós mint Ronnie vagy C.Ronaldo.sm0kee írta: ja még annyi hogy C. Ronaldo egy remek játékos.. de majd ugy elfog szállni vele mint a ló mint a Dinhoval és mehet a levesbe a sok rinyálással a meccseken
Igazad van.Ezért nem fog kiégni Messi mert ő nem az a sztárolós mint Ronnie vagy C.Ronaldo.sm0kee írta: ja még annyi hogy C. Ronaldo egy remek játékos.. de majd ugy elfog szállni vele mint a ló mint a Dinhoval és mehet a levesbe a sok rinyálással a meccseken
Deconak volt 2 jó lövése, Xavi mit csinált, ha Deco sz.r volt?Hasselbaink írta:A helyén játszó deco egy rakás ... volt.
butaság "ha"-val kezdeni egy mondatot a fociban...messi1995 írta:hát télleg ha azt befujja az elején nyerünk![]()
de nem fujta be persze a céroninak befujta...a 11-est
Na ja hihetetlen, hogy milyen emberek szurkolnak ennek a csapatnakFCB_gábor írta:Hihetetlen milyen emberek szurkolnak ennek a csapatnak.
Az még elmegy, hogy sokan összekeverik azokat a játékosokat akik hasznosan játszottak azokkal akik nem, de akik szerint már helyzetünk sem volt és sokkal veszélyesebben támadott a manchester, azok igazán eltakarodhatnának oda ahova gondolom!
néha sokkal jobban felidegesít ez a fórum, mint a Barca egész évi teljesítménye
CFirpo3 írta:jó volt a csapat mindkét meccsen, de sajnos az az egy gól döntött
pedig ma éjszaka azt álmodtam, hogy az utolsó percben Bojan egyenlített