Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
....BarcasKrisz írta:
Oleguer(nem Barca-szint)
Ezquerro(nem fekszik neki a Barca stílusa, bár jó játékos)
Gudjohnsen(u.a., mint Ezquerro-nál)
Thuram(megkopott a gyorsasága)
Edmilson(u.a., mint Thuram-nál)
Ronaldinho(ha nem akar itt focizni, ne tegye, nélküle is van élet)
Oleguer(nem Barca-szint)raúlgonzales89 írta:És kinek szerinted???BarcasKrisz írta:Ozsimikihez csatlakozom. Radikális váltás kell, új edzővel és részben új csapattal. A mag azért megmaradhatna, mert arra lehet építeni, de 5-6 futballistának már lejárt az ideje.
És kinek szerinted???Mit kell mindig a Reijkaardot bas...ni???Szerintem a Barcelona vezetői vannak olyan tapasztaltak és a fociban széleslátókörűek h eldöntsék jó edző-e Reijkaard vagy sem.És ha ők ugy döntenek h van, akkor van!BarcasKrisz írta:Ozsimikihez csatlakozom. Radikális váltás kell, új edzővel és részben új csapattal. A mag azért megmaradhatna, mert arra lehet építeni, de 5-6 futballistának már lejárt az ideje.
Én is ezt teszemBányász írta:Én viszont sokakkal elentétben megköszönöm az 5 éves munkáját.
Azért akárki akármit mond mindig ott voltunk a tűz közelében,mégha rosszul is játszottunk.
Hála az égnek...Viszont nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a meccs...Nincs Isten...Zsolti írta:na legalább elmegy ez a szerencsétlen..ez mostmár biztos...