Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most írjam le újra hogy mit gondolok velósóról meg szílváról? Ronaldinho-ert emlyik álmodban kapnál 40-et? A Milán anyagigal a béka sgge alatt van, szted adnának érte annyit? Max ha kapunk érte 30-at és akkor még sokat montam!Taibi írta:jaja, pl valami fiataltot, pl Silvát vagy Velózót. Vagy Diégót csak ő meg drága lenne. Bár ha eladgyuk Ronniet 40 millióért akór fúttya rálya.Perrero írta: h ne csak off legyen. én Deco helyére csak padra hoznék vkit, Xavi, Ini, Yaya jól elvannak ott a kp-n
És kit hoznál a padra? Csak a kíváncsiság ebszél belőlem.Perrero írta:...én Deco helyére csak padra hoznék vkit...
jaja, pl valami fiataltot, pl Silvát vagy Velózót. Vagy Diégót csak ő meg drága lenne. Bár ha eladgyuk Ronniet 40 millióért akór fúttya rálya.Perrero írta: h ne csak off legyen. én Deco helyére csak padra hoznék vkit, Xavi, Ini, Yaya jól elvannak ott a kp-n
Szeretem a fifát, de ez nekem is sok! Egyre inkább a mellett vok, hogy Zambrotta-t itt kell tartani, csak motiválni kell a bika erejű olaszt! Richards nem kéne ide, nem ülne a padon, mikor a City-be első számú sztár, Kerlon se kéne (régen mást mondtam, azóta gondolkoztam), meg Miguel Veloso se! Mikelről ugyanannyit, mint Richards-ról!messinho19 írta: Valdés
Alvés - Puyol - Milito - Abidal
Mikel - Touré - Xavi - Silva
Messi - Eto'o
Menjen: R10, Deco, Zambi, Oleguer, Thuram, Gudi, Ezquerro, Edmilson
Jöjjön (a föntieken kivül): Richards, Castro, Miguel Veloso, Kerlon
8 ember megy 7 jön...
edző: Guardiola vagy Mourinho
[/quote]messinho19 írta:Valdés
Messi - Eto'o
8 ember megy 7 jön...
Foggalmam sincs hogy hol hallottam, de biztos nem a SK-n mivel azt kb minden szökőévben 1x nézem. Mondom nem tom hol halottam, de vmiért ez maradt meg bennemnorbert55 írta:Torrentkiller!Te a Sportklubbon halottad ezt a Decos ügyet?Mert az nem igaz.
Ki az a Mikel ott jobboldalon? remélem nem a chelsea-smessinho19 írta:Valdés
Messi - Eto'o
8 ember megy 7 jön...
Én is, de egy nagyon rendes ember nem eggyet értését fejezte ki az előbb ezért nem mertem ki irni.torrentkiller írta:Ugy hallottam hogy Decoval szerződést hosszabítanak...
Ugy hallottam hogy Decoval szerződést hosszabítanak...Varatrix írta:Ebben az esetben Gudjohnsen állítolag marad, és szerintem Deco is bár ez nem biztos...
Tudod mit nem értek soha...messinho19 írta: Menjen: R10, Deco, Zambi, Oleguer, Thuram, Gudi, Ezquerro, Edmilson
messinho19 írta:Diego