Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Diegonorbert55 írta: Akk te kit igazolnál Deco helyett?
Varatrix írta:Ember Deco val hosszabított a BArca!!!!
Varatrix írta:Eggyet értek hogy unalmas. ÉS amugy sem fog ide igazolni, nem is jelentkezünk be érte, és amugy is kell a Marseillenek.albicelesteX írta:20 éves!Messi Bojan Giovani!Mind fiatalabban barcások!Nem azt mondom hogy falábú de annyira unalmas ez a nasrizás!!!
Eggyet értek hogy unalmas. ÉS amugy sem fog ide igazolni, nem is jelentkezünk be érte, és amugy is kell a Marseillenek.albicelesteX írta:20 éves!Messi Bojan Giovani!Mind fiatalabban barcások!Nem azt mondom hogy falábú de annyira unalmas ez a nasrizás!!!
ez kétségkívül így van, de gondolj már bele, hány játékos lett világsztár, aki fiatalon jól teljesített a francia bajnokságban (hogy ne menjek messze itt van Ronaldinho esete).Fernando írta:Neharagudj már, de szinte minden hozzászólásod róla szól. Oleguer is jobban játszana franciaországban mint spanyolországban.norbert55 írta:Ma néztem a Marseille meccs összefoglalóját és Nasri megint jól teljesített.
Számomra ő az ideális választás és nekem egyre szimpatkus.
albicelesteX írta:Nasri egy lom!Nem Barca szintű játékos!!!Ha az lenne már rég nem a marseillben vegetálna!
Neharagudj már, de szinte minden hozzászólásod róla szól. Oleguer is jobban játszana franciaországban mint spanyolországban.norbert55 írta:Ma néztem a Marseille meccs összefoglalóját és Nasri megint jól teljesített.
Számomra ő az ideális választás és nekem egyre szimpatkus.
én nem kövezlek meg, sőt bár nem ismerem Rosselt, de a radikális változtatásokról a véleményem, észrevételem: 2004-nyarán a távozók:Barcaforever írta:Kár itt még bárkiről áhitozni vagy találgatni.
Itt nyáron nagyon nagy söprés lesz.(ha Laporta tartani akarja a körülötte kialakult tiszteletet)
Am meg ha már igazolások, akkor sztem lassan majd beszélgethetünk Rossel-ről.Én az ő pártját fogom szeretem a radikális változásokat.És az az ember nagyon tudatos és átlátja magába is a futballt nincs szüksége tanácsadókra vagy figyelőkre.
Kövezzetek meg.
Nem Laporta ellen beszélve. De énis jobban szeretem Sandro "politikáját" és nézeteit. Laportát persze tisztelem. Igazából ez most nem aktuális téma, mert nem az elnök tehet róla. Max ha nem menesztie az edzőt.Barcaforever írta:Kár itt még bárkiről áhitozni vagy találgatni.
Itt nyáron nagyon nagy söprés lesz.(ha Laporta tartani akarja a körülötte kialakult tiszteletet)
Am meg ha már igazolások, akkor sztem lassan majd beszélgethetünk Rossel-ről.Én az ő pártját fogom szeretem a radikális változásokat.És az az ember nagyon tudatos és átlátja magába is a futballt nincs szüksége tanácsadókra vagy figyelőkre.
Kövezzetek meg.
Varatrix írta:Te full bolond vagy. Marquez az egyik leg megbizhatobb játékosa a BArcának ,és még véletlen sem lehet egy lapra írni Oleguerrel.messinho19 írta: Gioval és Sylvinhoval énis igy gondolkodok
de Marquezt és Ezquerrot el kell adni.. most még Marquezért fizetnek jo pénzt 1 év mulva Oleguer lesz belöle
Ezt még régebben olvastam is a goal.com-on. Azért is írtam, meg amúgy is jó transzfer lenne.norbert55 írta:http://www.transfermarkt.de/de/forum/50 ... zeige.html
Csak a Barca! írta:Coloccini?norbert55 írta:Ha Thuram és Márquez is távozik és jönne Garay sztem még kéne egy középsővédő.Olyan vízhordószerű kéne.Oleguer középen elég instabil.
Sztetek ki legyen a "4.-ik" középsővédő?
Te full bolond vagy. Marquez az egyik leg megbizhatobb játékosa a BArcának ,és még véletlen sem lehet egy lapra írni Oleguerrel.messinho19 írta: Gioval és Sylvinhoval énis igy gondolkodok
de Marquezt és Ezquerrot el kell adni.. most még Marquezért fizetnek jo pénzt 1 év mulva Oleguer lesz belöle
Itt is beverekedheti magát a kezdőbe, sőt még rotálni is lehet őket.barca99 írta:Depor kezdőből sztem nem csábitó Barca-tartalékba jönni...