Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tök mind1, h mit nyerünk a bajnokságban szenvedtünk egész évben, úgyhogy Frank menni fog az 100. A BL-ben idáig csak középcsapatokkal hozott össze a sors, a Mu az első erős ellenfél. Ez mák, mert így gyakorlatilag összesen 3 komoly meccs és Bl-t nyerhetünk, ilyen nem sűrűn van. Mondhatni ez ziccer, csak élni kell vele, remélem fogunk is.OvaMind írta:Azért én úgy gondolom, hogy ha egy csapat BL-t nyer, akkor az egy olyan szintű siker, hogy teljesen mindegy, hogy a bajnokságban meg a kupában szenved a csapat. Persze én se örülnék, ha a holland maradna, de hadd ne kelljen azért drukkolnom, hogy a United verjen egy ötöst az Old Traffordon, hogy leváltsák az edzőt.
Ti sem ezt mondjátok természetesen, de ennyire ne utáljuk elvakultan Frankie-t, szerintem egyértelmű, hogy év végén elhúz a csapattól-függetlenül az eredményektől. Ezt a gárdát át fogják alakítani, remélem eladják az itt gyenge, egyébként piacképes játékosokat + feleennyi sztár kéne.
Azért én úgy gondolom, hogy ha egy csapat BL-t nyer, akkor az egy olyan szintű siker, hogy teljesen mindegy, hogy a bajnokságban meg a kupában szenved a csapat. Persze én se örülnék, ha a holland maradna, de hadd ne kelljen azért drukkolnom, hogy a United verjen egy ötöst az Old Traffordon, hogy leváltsák az edzőt.Zehii írta:Mert inkább távozna úgy,hogy a szurkolók szeretik (1kicsit a BL cím miatt) mint hogy utálják őt és kirugják a rákba "A csúcson kell abbahagyni"(ez a max ahova feljuthat már rejk sztem)szergoka írta:Mi van akkor, ha valami csoda folytán megnyernénk a BL-t?. Mert lehet, h akkor marad Frankieboy. Nem értem miért veszik sokoan biztosra a távozását egy esetlegesen elhódított Bl serleg után.
Mert így mégiscsak nyerne vmit. Én meg megörülnék ha itt maradna.
Ámen.gekkodan írta:Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy Mourinho sajnos nem lesz az edzőnk... Laporta nem fogja idehozni szerintem, sajnálnám, mert ő a legalkalmasabb.
Olafinho írta:Lenne itt foci, csak lenne akarás is.norbert55 írta:Sztetek ha Mourinho és Pep összefogna lehetne itt szép,támadófoci vagy pedig csak egy olyan Chelsea-s játék?Sztem lehetne itt jó foci mert azért egy latin csapattal és egy angollal tök mást kell és lehet játszatni.Mourinho lenne a határozott kemény ember,Pep pedig a "piszkosmunkát"és az elképzeléseit megvalósítani.Főleg h kb. állítólag 1 hónapja Josénak egyhete volt az Interre és nem reagált rá.
Sztetek?
Megerőszakolni még Muri se tudja Xaviékat. Ez itt a Barca iskola, Muri meg hozhatja a motivációt.
Lenne itt foci, csak lenne akarás is.norbert55 írta:Sztetek ha Mourinho és Pep összefogna lehetne itt szép,támadófoci vagy pedig csak egy olyan Chelsea-s játék?Sztem lehetne itt jó foci mert azért egy latin csapattal és egy angollal tök mást kell és lehet játszatni.Mourinho lenne a határozott kemény ember,Pep pedig a "piszkosmunkát"és az elképzeléseit megvalósítani.Főleg h kb. állítólag 1 hónapja Josénak egyhete volt az Interre és nem reagált rá.
Sztetek?
Csongor megint hülyít minket, bár ez nem vicces. Én is beleolvastam, az fcbarcelona.com-ot is megnéztem. Én sem beszélek spanyolul, de ha ilyet tett volna, az főhír lenne, és pár szó megértésével, kikövetkeztettem volna.Replay írta:Légyszives ne irkálj már ilyen baromságokat.
Légyszives ne irkálj már ilyen baromságokat.