Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért kérdeztem mert ez elég alapvető dolog. Nem sok BL,Uefa kupa meccset láthattál ha ilyen kérdéseket teszel fel. És ha megnézed én is normálisan válaszoltam.Danka00792 írta: Igen komoly, és ha megnézed mindenki tudott normálisan válaszolni.
Köszönöm a válaszokat!
Tippem: 1-1
Igen komoly, és ha megnézed mindenki tudott normálisan válaszolni.gergo9 írta:Ez most komoly kérdés???
Ez most komoly kérdés??? Nem gól nélküli döntetlen esetén mi jutunk tovább.Danka00792 írta:Lehetne egy kérdésem? Ugye van ez az idegenben lött gólszabály. Nemtudom pontosan, hogy hogy szol, de valami olyasmi nem, hogy 2-nek számit.
Például ha most 1-1 lesz akkor mi jutunk tovább. De ha rugunk 1 gólt, akkor ök már cask akkor jutnak tovább, ha 3-at rugnak? Vagy hogy van ez? Világosítson fel valaki ha megkérhetném. Elöre is köszönöm.
Szerk.: Csak az válaszoljon aki biztos tudja.
Az idegenben lőtt gól azért számít "duplán", mert pl. ha az első meccsen 1-1 az eredmény, a visszavágón meg 2-2, akkor ugye összesítésben 3-3, vagyis döntetlen, de mégis van továbbjutó, mégpedig az a csapat, amelyik idegenben több gólt lő.Danka00792 írta:Lehetne egy kérdésem? Ugye van ez az idegenben lött gólszabály. Nemtudom pontosan, hogy hogy szol, de valami olyasmi nem, hogy 2-nek számit.
Például ha most 1-1 lesz akkor mi jutunk tovább. De ha rugunk 1 gólt, akkor ök már cask akkor jutnak tovább, ha 3-at rugnak? Vagy hogy van ez? Világosítson fel valaki ha megkérhetném. Elöre is köszönöm.
Abban az esetben, ha a két mérkőzés összesített eredménye egyenlő, az idegenben több gólt lövő csapat jut tovább. Nyilván ha a két mérkőzés alapján valamelyik csapat több gólt lőtt, akkor az megy tovább.Danka00792 írta:Lehetne egy kérdésem? Ugye van ez az idegenben lött gólszabály. Nemtudom pontosan, hogy hogy szol, de valami olyasmi nem, hogy 2-nek számit.
Az oké h ezér is izgulunk meg igazatok is van de most nem ezzel kéne törödniMessa írta:Ajj, az nagyon nagy gáz. Ahogy Militot ismerem... Nem tudom elképzelni, h ne kapjon sárgát. Messire, meg Touréra meg óriási szükség lesz, ha továbbjutunk.Titinho írta:A következők nem játszanak a döntőben ha továbbjutunk és ma este sárga lapot kap:Ronal.10 írta:ez a sárgalapos rendszer hogy is van?
nem ugy h a döntöbe eltörlödnek?
ki van veszélybe nálunk akkor?
-Touré
-Messi
-Milito

szívesen elmegyek helyetted a szerenádra nekem nagyon bejött az enyém!!!G-Jay írta:ÁÁÁ, ma lesz a szerenádozásom. Egyszerűen felfoghatatlanul bosszús vagyok emiatt. Muszáj vhogy kikerülni azt, hogy megtudjam az eredményt, ha hazajövök meg megnézem. Vagy nemtom, de nem akarom megtudni az eredményt még mielőtt látom a meccset. Mindenképp végig szurkolom a felvételt is!
Szomorú vagyok most, de remélem a srácok majd kiengesztelik ezt azzal, hogy továbbjutnak!
FORCA BARCA
Egy a lényeg: JUGAMOS CON EL CORAZON!!!
G.

Messi ugyse kap sárgát! ő nem az a stílusú játékos akinek csak úgy szorják a lappokatMessa írta:Ajj, az nagyon nagy gáz. Ahogy Militot ismerem... Nem tudom elképzelni, h ne kapjon sárgát. Messire, meg Touréra meg óriási szükség lesz, ha továbbjutunk.Titinho írta:
A következők nem játszanak a döntőben ha továbbjutunk és ma este sárga lapot kap:
-Touré
-Messi
-Milito

Valahogy nekem is ez az érzésem...óriási csata lesz mindkét fél részéről, de remélem a Barca jön ki belőle győztesen. Van egy olyan érzésem, hogy erről a meccsről még évek múlva is visszaemlékeznek majd az emberek. Akkor mi lesz, ha nem lesz az 1. félidőben gól...phúú...na ott aztán a 2. félidőben megőrülsz amíg vége nem lesz a meccsnek, úgy fog hajtani a két csapat.ozsimiki írta:Hú mennyire várom már a meccset![]()
![]()
Ez most tuti nagy mecs lesz,sokáig emlékezetes szntem.

Ajj, az nagyon nagy gáz. Ahogy Militot ismerem... Nem tudom elképzelni, h ne kapjon sárgát. Messire, meg Touréra meg óriási szükség lesz, ha továbbjutunk.Titinho írta:A következők nem játszanak a döntőben ha továbbjutunk és ma este sárga lapot kap:Ronal.10 írta:ez a sárgalapos rendszer hogy is van?
nem ugy h a döntöbe eltörlödnek?
ki van veszélybe nálunk akkor?
-Touré
-Messi
-Milito

Hát, körülbelül annyit, hogy nem igazán a bíróval kell foglalkozni, inkább koncentrálni a meccsre, és megmutatni a világnak, hogy jók vagyunk még..zsoltman írta:Mit szóltok H.Fandel vezeti a meccset Német!!!