Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy legyen!!! Mármint a Messi gól.JOEY20 írta:Nem kell félni attól hogy Messi megsérül mivel Evra nem egy favágóViszont nem hiában a világ egyik legjobb balhátvédje.Én még senkit nem láttam ilyen hatásosan védekezni Messi ellen sokszor 1 az 1be.Az esernyőn és még egy két cselen kívűl nem nagyon engedet neki Evra átjárást.De Manchesterben összejöhet a Messi gól
Henry 100%-ot nyomna középen. a szélen meg jó lenne iniesta! ismerjük a beadásait. és akkor Deco kezdene eto"o meg padozna és 2. félidőbe Henry meg Messi gólját megdobná egy kis plusszallionelmessi19 írta:Nekem elég ha holnap estére és a döntőre.
Úgyamúgy pedig a kezdőm:
--------------------------Valdes--------------------------
--Zambro---------Puyol-------Milito-----------Abidal--
--------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi-------------------Iniesta--------------
-----Messi--------------Henry------------Eto'o---------
Nekem elég ha holnap estére és a döntőre.Qpi írta:Remélem a ma estére és a döntőre spóroltak egész évben a srácok...Hajrá Barca!
Én inkább azt remélem, hogy a holnap estére spóroltak, nem a maestére.Qpi írta:Remélem a ma estére és a döntőre spóroltak egész évben a srácok...Hajrá Barca!
én játszatnám mind2ötMichaaBee írta:sztem Henrynak és Guddynak külön motiváció, ha volt csapatuk riválisa ellen szerepelhetnek!
igen 17. és nézd meg a Celticet 2/2 persze nagyrészt a védelem hibája volt. a befejezést se ártana tanítani a barcábanVarga írta: Volt rengeteg lövőhelyzet, pontosan nem tudom de a 80. percben 17 kapuralövésünk volt... és ebből egy sem ment be.
Ez szerintem is benne van, meg azért ők nem 1, nem 2 mecset játszottak a MU ellen, szóval ismerik is őket és ez előnyünkre vállhat.MichaaBee írta:sztem Henrynak és Guddynak külön motiváció, ha volt csapatuk riválisa ellen szerepelhetnek!
Tudtommal Marquez eltiltás miatt nem lesz a nevezettek között. Init kezdetném, aztán ha fel kell pörgetni a középpályát, akkor jöhetne Deco egy 25-30 percre...Los Banditos írta:Valdés,-Zambrotta-Puyol-Márquez/Milito-Abidal,-Xavi-Touré-Deco/Iniesta,-Messi-Henry-Eto'o
Én ezt a kezdőt favorizálom. Márquez múltkor elég jól tolta, akárcsak Milito, de ő olyan buta hibát vétett, amivel könnyen kieshettünk volna. Deco is jó volt a Manchester ellen. Jobb, mint Iniesta, bár ez nem túl gyakori szóval azis kérdéses.
Los Banditos írta:Valdés,-Zambrotta-Puyol-Márquez/Milito-Abidal,-Xavi-Touré-Deco/Iniesta,-Messi-Henry-Eto'o
Én ezt a kezdőt favorizálom. Márquez múltkor elég jól tolta, akárcsak Milito, de ő olyan buta hibát vétett, amivel könnyen kieshettünk volna. Deco is jó volt a Manchester ellen. Jobb, mint Iniesta, bár ez nem túl gyakori szóval azis kérdéses.
Szerintem több volt mint 2, de nem feltétlenül az ugymond tiszta gólhelyzetre gondoltam. Volt rengeteg lövőhelyzet, pontosan nem tudom de a 80. percben 17 kapuralövésünk volt... és ebből egy sem ment be. Szerintem ez elég hogy beszélhessünk könnyelműségről.gergo9 írta:És te milyen meccset néztél??? Jó ha volt két tiszta gólhelyzetünk.... Fölénybe játszottunk de helyzetekig nem jutottunk el!!!Varga írta:Nagy könnyelműség volt az első meccsen ennyi helyzetet ihagyni, de persze még így is 50% hogy továbbjutunk. Teljesen nyílt a küzdelem, és ha megint úgy játszunk, mint a múlt héten+ egy kicsit több odafigyeléssel akár több góllal is nyerhetünk egy sima meccsen.
És te milyen meccset néztél??? Jó ha volt két tiszta gólhelyzetünk.... Fölénybe játszottunk de helyzetekig nem jutottunk el!!!Varga írta:Nagy könnyelműség volt az első meccsen ennyi helyzetet ihagyni, de persze még így is 50% hogy továbbjutunk. Teljesen nyílt a küzdelem, és ha megint úgy játszunk, mint a múlt héten+ egy kicsit több odafigyeléssel akár több góllal is nyerhetünk egy sima meccsen.