Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynincs, ott szaladgál a jobbszélenVaratrix írta:
Amúgy meg Ronaldinho szintű játékost kereshetsz mert nem lessz.
Csak a Barca! írta:Tényleg nem rossz játékos, nekem még szimpatikus is.norbert55 írta: Capel nem akkora játékos mint Ronnie de h undorító...ezt eltúlzod egy kicsit.
Én inkább a Barragánt hagynám ki a szerződtetésből, Lahmnak jobban örülnék.
Tényleg nem rossz játékos, nekem még szimpatikus is.norbert55 írta: Capel nem akkora játékos mint Ronnie de h undorító...ezt eltúlzod egy kicsit.
Értem. megygőztél, ám legyen. Küld el az ötleted Laportának is, de a kedvemért maradjon Marquez és Giovani.norbert55 írta:
Nasri deco helyén
Van der Vaart pedig ronnie helyén tudna játszani.
Jobb lenne mint a Silva Diego 2-ős mert drágábbak
messinho19 írta:1. ilyen helyzetbe amibe most a barca van, nem elég 4 embert cserléni...Varatrix írta:Ragaszkodva a 4 távozó 4 érkezőhöz én ezt tenném.
Barragán-Zambrotta helyére
Capel-Ronaldinho helyére
Güiza-Ezqero
Garay-Oleger
Ők még a padozást is válalják.
2. EZT A ROHADÁS CAPELT HAGGYUK MÁR.... IDEGESÍTŐ UNDORITO JÁTÉKOS... PLUSZ ELÉG VICCES HOGY EGY ILYEN ALIBIS LOSERREL AKAROD POTOLNI R10ET
1. ilyen helyzetbe amibe most a barca van, nem elég 4 embert cserléni...Varatrix írta:Ragaszkodva a 4 távozó 4 érkezőhöz én ezt tenném.
Barragán-Zambrotta helyére
Capel-Ronaldinho helyére
Güiza-Ezqero
Garay-Oleger
Ők még a padozást is válalják.
Csak a Barca! írta:Marquez => erről nem is hallottam, hogy menni akarna... Ha igen akkor viszont tényleg menjen.norbert55 írta:
Márquez menni akar míg hívja egy csomó klub+lassú.
Giovani pedig nem csapatjátékos.Önző.Nincsennek jó megoldásai.
Giovani => tény, hogy nem mutatja a legjobb formáját, de azért adjunk még neki egy kis időt. Sok van még ebben a srácban hidd el. Ha meg nem cserének még mindig jó.
Pl szerintem a Nasri, Van der Vaartból max az egyik, ha megvalósul.norbert55 írta:Güizán kívül hol látsz még kivetnivalót?
Megadom magam. EZek szerint rosszul tudtam. Sorry. én tényleg meg voltam róla győződve, hogy a pali volt barcelona játékos.norbert55 írta:Mr. Master írta:Azzal mennyire vagy tisztában, hogy Güiza saját nevelés és hogy a klub nem igazán szereti visszavásáronlni az egyszer elengedett játékosait
Güiza sajátnevelés?
Én így tom:
1998–1999Xerez CD
1999–2002RCD Mallorca
1999–2000→Dos Hermanas (loan)
2002–2003Recreativo Huelva
2003–2005Ciudad de Murcia
2005–2007Getafe CF
2007–RCD Mallorca
Marquez => erről nem is hallottam, hogy menni akarna... Ha igen akkor viszont tényleg menjen.norbert55 írta:
Márquez menni akar míg hívja egy csomó klub+lassú.
Giovani pedig nem csapatjátékos.Önző.Nincsennek jó megoldásai.
Pl szerintem a Nasri, Van der Vaartból max az egyik, ha megvalósul.norbert55 írta:Güizán kívül hol látsz még kivetnivalót?
Dave87 írta:A negyede nem fog megvalósulni. Erre most fogadni merek.norbert55 írta: Menjen:Zambi,Thuram,Márquez,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezqu,Giovani,Deco,Ronnie,Henry
Jöjjön:Lahm,Garay,Veloso,Nasri,Capel,Van der Vaart,Güiza+B csapatból tehetségek
Güiza....ki jöhet mééééég??Barcás volt, én vissza nem jönnék ide padozni, h megint leüljön a karrierem (pl. Saviola-nak, Ezquerro-nak, meg hasonlo embereknek, akiknél ő semmivel nem tudna többet hozni), mert hogy alig játszana, az fix. Jól is teszi.
A negyede nem fog megvalósulni. Erre most fogadni merek.norbert55 írta: Menjen:Zambi,Thuram,Márquez,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezqu,Giovani,Deco,Ronnie,Henry
Jöjjön:Lahm,Garay,Veloso,Nasri,Capel,Van der Vaart,Güiza+B csapatból tehetségek
Márquez menni akar míg hívja egy csomó klub+lassú.Csak a Barca! írta:miért akarod elküldeni Marquezt és Giovanit?norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Márquez,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezqu,Giovani,Deco,Ronnie,Henry
.
miért akarod elküldeni Marquezt és Giovanit?norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Márquez,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezqu,Giovani,Deco,Ronnie,Henry
.
Ezt én sem tudtam. Érdekes, de mondjuk ő nem kerülne olyan qumma sokba mint pl Cescnorbert55 írta:Mr. Master írta:Azzal mennyire vagy tisztában, hogy Güiza saját nevelés és hogy a klub nem igazán szereti visszavásáronlni az egyszer elengedett játékosait
Güiza sajátnevelés?
Mr. Master írta:Azzal mennyire vagy tisztában, hogy Güiza saját nevelés és hogy a klub nem igazán szereti visszavásáronlni az egyszer elengedett játékosait
Victor_Valdes írta:Ezekkel a videókkal az a baj, hogy rólam is lehetne csinálni ilyen 1-2-3 perces vidiket.
Rola még nem sokat hallotam. De a video alapján nem rosz.messinho19 írta:Carlos Eduardo - Gremio ????
Én vele még várnék szerintem még nem játszott eleget ahoz hogy pótolni tudja Ronaldinhot. Nekem a Capel ötlet jobban teccik remélem Laportáék is osztják a véleményem.Poszi írta:Én Roni helyére Lulinha-t szerződtetném! Fiatal, tehetséges, és talán nem is lenne olyan drága mivel brazíliába játszik!
Sokan őt talják Roni utódjának!