Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így legyen.Csak a Barca! írta:Eto'o lesz a nagy húzás, aki csereként beállva lő 3mat a Munak.Cooltiszo írta:Eto'o...![]()
Eto'o-nak nem megy annyira szélen. Henrynak sem, szerintem többet érünk Titi rutinjával. Ha nem megy jöhet Eto'.Cooltiszo írta:
Eto'o...
Eto'o lesz a nagy húzás, aki csereként beállva lő 3mat a Munak.Cooltiszo írta:Eto'o...
Eto'o...Victor_Valdes írta:Kemény meccs lesz az biztos. Nem kell várni 3-4 gólos győzelmet. A Manchesternek muszáj lesz támadnia hazai pályán. Ha Abidal és Zambrotta jó napot fog ki akkor kontrákból sikeresek lehetünk. Yayának kulcs szerepe lesz a középpályán. Remélem Henry kezd, sokat érhet egy angol csapat ellen. A támadó trióm a következő:
---Messi----Henry------Ini/Gudy
Végsősoron a tippem 1-1, ezzel ugyebár döntőben lennénk. De a Chelsea nagy formában van, a Liverpoolt meg ismerjük...
Én el nem tudom azt képzelni, hogy csak úgy könnyedén lődözi a MU a gólokat. Biztos, hogy kemény meccs lesz, és nem kezdenek el csakúgy letámadni. A biztonság a legfontosabb.norbert55 írta:A keddi meccsen sok minden benne van a pakliban.
1.Jól megszornak minket és esélyünk nincs.
...
Azért az biztos, h ez nem a legerőseb Barca volt a hétvégén, szerintem ebben nincs vita. Kb.: 6 alapember nem játszott.ozsimiki írta:Abban a 'cseresorban' elég sok olyan playa nyomta,akik a 'rendes' csapatban is szerepelOlafinho írta:Szerintem is negatívan hatott a hétvége a Mu-ra, és remélem ezt ki tudjuk használni holnap. A mi Depor elleni játékunkból viszont szerencsére nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, mivel a cseresor játszott gyakorlatilag.
1-1, v 2-2 összejöhet, ha a pihentetett játékosok megtartották a múlt heti formát.Most tudjuk erre fogni,h már nem számít,de amikor számított a cucc,akkor is ez volt a játék képe,felesleges szépíteni.
De abban én is bízok,hogy a Bl az más,ott sokkal jobban megy idén nekünk,mint otthon.
FORZA BARCAAA
Abban a 'cseresorban' elég sok olyan playa nyomta,akik a 'rendes' csapatban is szerepelOlafinho írta:Szerintem is negatívan hatott a hétvége a Mu-ra, és remélem ezt ki tudjuk használni holnap. A mi Depor elleni játékunkból viszont szerencsére nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, mivel a cseresor játszott gyakorlatilag.
1-1, v 2-2 összejöhet, ha a pihentetett játékosok megtartották a múlt heti formát.
Hát ha ellenünk így kifáradtak(ilyen magas labdabirtoklás és helyzet után amit produkáltakOlafinho írta:Olvastam a NS-on,h Fergusson méltatlankodik, a Chelsea elleni derbi elött, h fáradtak a játékosai(a Barca miatt).
Az 1.-es ponttal vitatkoznék. Az nincs benne hogy jól megszórnak, ahogy ez nem igazán jellemző. Nüanszok döntenek bizony.norbert55 írta:A keddi meccsen sok minden benne van a pakliban.
1.Jól megszornak minket és esélyünk nincs.
2.Találunk mi vhogy egy gólt és azzal már 1-1- el is továbbjuthatunk.
3.Szoros meccs lesz és az jut tovább aki jobban értékesíti majd a helyzeteket.(Müanszok döntenek.)
A mi DEPOR elleni vereségünk ilyen szempontból nemszámít,de a MU elbukta a Chelsea elleni rangadót szal ebben is bízhatunk.