Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De, ez nem 'Élő közvetítés' topic, vagy hasonlóthimmm írta:miért Barca vs. Real a topic neve, ha a realosok nem írhatnak? Mert spec. semmi rosszat nem írtam..
thimmm írta:megy ez.. szép ahhoz képest hogy "sztárokgyülekezete.."
Casi még 11est is védett
te miről beszélsz?gergo9 írta:Ahha... Csak pár név akiket hallottam hogy a Real érdeklődik utánuk: Kaká, Ronaldo, Torres,Gattuso,Ibrahimovic,Benzema,Huntelaar meg még talán Ronaldinho iránt is próbálkoztak de ez nem biztos. Csapat ahha. Emeld ki a kezed a biliből.thimmm írta:mellesleg a realról is hasonlókat mondtam amikor sztárok gyülekezete volt. De szerencsére lassan kezdenek inkább csapattá válni..
A Barca is hasonlókért érdeklődik.. Te komolyan hiszel az ilyen kitalált meséknek??gergo9 írta:Ahha... Csak pár név akiket hallottam hogy a Real érdeklődik utánuk: Kaká, Ronaldo, Torres,Gattuso,Ibrahimovic,Benzema,Huntelaar meg még talán Ronaldinho iránt is próbálkoztak de ez nem biztos. Csapat ahha. Emeld ki a kezed a biliből.thimmm írta:mellesleg a realról is hasonlókat mondtam amikor sztárok gyülekezete volt. De szerencsére lassan kezdenek inkább csapattá válni..
Ahha... Csak pár név akiket hallottam hogy a Real érdeklődik utánuk: Kaká, Ronaldo, Torres,Gattuso,Ibrahimovic,Benzema,Huntelaar meg még talán Ronaldinho iránt is próbálkoztak de ez nem biztos. Csapat ahha. Emeld ki a kezed a biliből.thimmm írta:mellesleg a realról is hasonlókat mondtam amikor sztárok gyülekezete volt. De szerencsére lassan kezdenek inkább csapattá válni..
Noh-noh drága barátom te sem régen szurkolsz a Barcának ha ilyeneket irkálszchi omega írta:ki a francnak kell saviola?aronba írta:nah igen ezt a méregpoharat is ki kell innia minden Barca szurkolónak hogy az egykori kedvenc egyengeti az utolsó lépéseket. Köszönet Riijkardnak meg Laportának akik elüldözték Saviolát
de Henry is elég sérülékenymiért kellett nekünk henry?hmm...jogos a kérdés...de talán van válasz rá: talán azért mert a tridentéből tavaly pl etoo és messi a fél szezont kihagyta...mint most is...és azért megnyugtatóbb ha egy Henryt látok a csapatban e játékosok helyén,mint egy Eidurt,Dos Santost...
ebben mondjuk igazad van..csababarca írta:thimmm írta:én..![]()
de most komolyan? minek kellett Henry pl? a többi igazolás jó volt, de ő szerintem felesleges.. mert szerintem ő már nem nagyon fér be a csapatba, mert akkor a Ronaldinho-Messi-Eto'o 3asból valakit le kell ültetni.. és tudjuk hogy utóbbi nemm bírja a padot..
miért kellett nekünk henry?hmm...jogos a kérdés...de talán van válasz rá: talán azért mert a tridentéből tavaly pl etoo és messi a fél szezont kihagyta...mint most is...és azért megnyugtatóbb ha egy Henryt látok a csapatban e játékosok helyén,mint egy Eidurt,Dos Santost...
thimmm írta:én..![]()
de most komolyan? minek kellett Henry pl? a többi igazolás jó volt, de ő szerintem felesleges.. mert szerintem ő már nem nagyon fér be a csapatba, mert akkor a Ronaldinho-Messi-Eto'o 3asból valakit le kell ültetni.. és tudjuk hogy utóbbi nemm bírja a padot..
Tényleg pont te mondod??? Meghogy egy ilyen csapatnak nehéz ellenállni nem a csapatnak hanem a pénznek. A Real neve igencsak megkopott az elmúlt időkben!!! Messzeföldön híres sztártemetőSaviola írta:Ezt pont te írod..thimmm írta:most is ez van, nálatok meg sok tehetség, Henry, Messi, Eto'o.. de nézz a tabellára..attól hogy összevesznek mindenkit még nem lesznek bajnokok, azért tenni kéne
én..csababarca írta:thimmm írta:most is ez van, nálatok meg sok tehetség, Henry, Messi, Eto'o.. de nézz a tabellára..attól hogy összevesznek mindenkit még nem lesznek bajnokok, azért tenni kéne
nicsak ki beszél...nem is tudom kinél röpködnek a nevek a sportigazgató és a mélyen Tisztelt Calderon elnökúr szájából...
azért sose összevettünk mindenkit....azért hogy tenni kéne érte valamit hogy bajnokok legyünk azt adom...
thimmm írta:mondod ezt Raúlra? akkor Ronaldinho???
itt az én emberem!!thimmm írta:most is ez van, nálatok meg sok tehetség, Henry, Messi, Eto'o.. de nézz a tabellára..attól hogy összevesznek mindenkit még nem lesznek bajnokok, azért tenni kéne
Ezt pont te írod..thimmm írta:most is ez van, nálatok meg sok tehetség, Henry, Messi, Eto'o.. de nézz a tabellára..attól hogy összevesznek mindenkit még nem lesznek bajnokok, azért tenni kéne