Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mármint melyik formájára gondolsz, mert idén egyenletesen igy teljesítMessa írta:Komolyan mondom, Marquez jobban teljesített (az egész csapat), a MU ellen, mint tegnap Puyol. Nem mondom, h ki kéne tenni, de nem azt a formáját hozza ő sem.
capellot a real azután küldte el hogy megnyerték a bajnokságot szval ez nem számit semmit ha már elöre tudják h menni fogkovinho írta:Maradt.Messa írta:Mennyi lett az állás? Csak mert én 2-0-nál kikapcsoltam a tv-t. Látom, h kikaptunk, csak nemtom maradt-e a 2-0.
Egyébként én is úgy látom, ahogyan Tamás. Ha tovább is jutnánk, esetleg meg is nyernénk a BL-t, akkor sem Rijkaard sikerének könyvelném el. Egyébként arra kíváncsi vagyok, hogyha tényleg megnyernénk a Bajnokok Ligáját, akkor mit csinálnának Rijkaardal, mert egy BL győzelem után elkűldeni egy edzőt...
Franc se tudja.
igaz,ő kimaradtmessinho19 írta:abban igazad van hogy sokmindenkit ki kell dobni.. de sztem azért Yaya Touré-t nemkennyke04 írta:messi,bojan,xavi,puyol,iniesta,eto,SYLVINHO(sokkal jobb mint abidal vagy 3hónapja)és a két kapus..."sztem csak kifelejtetted mert ha nem akor nagyon rosszul látod a képességeit....
nem kötözködéskény írom, de eddig Riijkardnak 3 jó szzonja volt 2 rosszak szemben. 2003-2004-ben ugyan nem lett bajnok a Barca, azt az idényt én mégis a Barca számára sikeresként értékelem ha figyelembe vesszük az előzményeket.Blest írta:azaz rombolja a klub nimbuszát, lehet más edzővel (sőt szitne biztos) még a bajnokságért is küzdhetnénk, olyan helyzetben lehetnénk mint a MU.dr. Mezey írta: Az hogy rombolja a klub nimbuszát szerintem nem igaz, egyszerűen csak kevés már erre a feladatra.
Ez igaz, de minnél tovább marad, annál nagyobb az esélye az ellenkezőének.Attól függetlenül, hogy hogyan távozik ő már a klubnak egy pozitív történelmi figurája, akár tetszik akár nem.
2év fönn 2 év lenn.
Blest írta: azaz rombolja a klub nimbuszát, lehet más edzővel (sőt szitne biztos) még a bajnokságért is küzdhetnénk, olyan helyzetben lehetnénk mint a MU.
Ez igaz, de minnél tovább marad, annál nagyobb az esélye az ellenkezőének.
2év fönn 2 év lenn.
abban igazad van hogy sokmindenkit ki kell dobni.. de sztem azért Yaya Touré-t nemkennyke04 írta:ez szánalmas és minősíthetetlen!frenki mit mond,semmi baj dolgozunk tovább mert jó úton haladunk!?kedd az utolsó határidő ennek a csipet csapatnak...messi,bojan,xavi,puyol,iniesta,eto,SYLVINHO(sokkal jobb mint abidal vagy 3hónapja)és a két kapus maradhat a többit én piacra dobnám és pl a getafe-t felvásárolnám csak dinyó árából....deco árából meg az összesnek fedezné a következő szezonra a fizut,ők legalább hajtanának, ami a többi léhűtőéből maradna adjuk az unicefnek...frenki bakija a mai meccsen:marhaság volt messit kihagyni akinek szerintem kellett volna a meccs mégha csak egy félidő is...
azaz rombolja a klub nimbuszát, lehet más edzővel (sőt szitne biztos) még a bajnokságért is küzdhetnénk, olyan helyzetben lehetnénk mint a MU.dr. Mezey írta: Az hogy rombolja a klub nimbuszát szerintem nem igaz, egyszerűen csak kevés már erre a feladatra.
Ez igaz, de minnél tovább marad, annál nagyobb az esélye az ellenkezőének.Attól függetlenül, hogy hogyan távozik ő már a klubnak egy pozitív történelmi figurája, akár tetszik akár nem.
viszont ha megsérült volna... akkor aztán frank kapott volna hideget-meleget..kennyke04 írta:frenki bakija a mai meccsen:marhaság volt messit kihagyni akinek szerintem kellett volna a meccs mégha csak egy félidő is...
Most nem speciel rád gondoltam, hanem hogy ez lesz a sajtóban. Amúgy mostanában az A csapattal se szoktunk több eredményt elérni, a pihentetéssel maximálisan egyetértek. Az hogy rombolja a klub nimbuszát szerintem nem igaz, egyszerűen csak kevés már erre a feladatra. Attól függetlenül, hogy hogyan távozik ő már a klubnak egy pozitív történelmi figurája, akár tetszik akár nem. Biztos vagyok benne hogy elmegy a nyáron (BL-től függetlenül) és már remélem is, de ez az egész szitu nem csak az ő sara.Varga Tamás írta: Tévedsz, ha továbbmegyünk, akkor sem fogom Mr. Rijkaardot nagy stratégának tartani, hanem egy olyan edzőnek, aki immár másfél éve rombolja a Barca nimbuszát.
Varga Tamás írta:Szerintem, az ő sorsa megpecsételődött a Barcelonánál - a BL-győzelemtől függetlenül. Ha szépen akar "meghalni", akkor kedden mindent megtesz a továbbjutásért. De, azt sem tartom elképzelhetetlennek, ha nem jutunk kedden be a döntőbe, akkor már szerdán elköszönnek Tőle.
Szerintem, az ő sorsa megpecsételődött a Barcelonánál - a BL-győzelemtől függetlenül. Ha szépen akar "meghalni", akkor kedden mindent megtesz a továbbjutásért. De, azt sem tartom elképzelhetetlennek, ha nem jutunk kedden be a döntőbe, akkor már szerdán elköszönnek Tőle.kovinho írta:Maradt.Messa írta:Mennyi lett az állás? Csak mert én 2-0-nál kikapcsoltam a tv-t. Látom, h kikaptunk, csak nemtom maradt-e a 2-0.
Egyébként én is úgy látom, ahogyan Tamás. Ha tovább is jutnánk, esetleg meg is nyernénk a BL-t, akkor sem Rijkaard sikerének könyvelném el. Egyébként arra kíváncsi vagyok, hogyha tényleg megnyernénk a Bajnokok Ligáját, akkor mit csinálnának Rijkaardal, mert egy BL győzelem után elkűldeni egy edzőt...
Franc se tudja.