Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor elnézést. Úgy látszik túl érzékeny vagyok az ilyenekre, hogy "kiszivárgott értesülés szerint", meg hogy "állítólag". Várom a további híreket. Jó munkát!lionelmessi19 írta:Nem a hivatalos oldal vagyunk, ergo sztem belefér, hogy teljesen biztos dolog még hivatalos bejelentés előtt így kerül fel.
Távol álljon tőlem a kötözködés, de a cikk címe (felkiáltó jellel a végén) nem igaz! Ma még nem! Lehet hogy igaz LESZ, de ha mégsem? Bocs Enrique, nem neked szól a kötözködésem, hanem a cikk címének és tartalmának összefüggéséről. Elég rég óta olvasom az Eurobarcát, úgyhogy ezért sem értem ezt a szalagcímet.lionelmessi19 írta:[
Ha rég olvasod már az eurobarcát, tudhatod hogy bulvár híreket nem közlünk, illetve csak úgy, hogyha kifejezetten érdekes, és akkor hozzátesszük hogy a hitelessége kétséges.
Ebben az esetben bőven elég bizonyossággal állítható ez az edzőváltás ahhoz, hogy ilyen cikk kerüljön ki.
Zoli, ez nem lehet, ez biztos.haze71 írta:Szerintem ma még nem tény, hogy Guardiola lesz az edző jövőre. Ezt tény ként állítani badarság. Lehet, hogy így lesz, de ma még kérdőjel kellene a cikk címe elé. Ez olyan bulvárlapos dolog. A címre mindenki fölkapja a fejét, amiről a cikkben kiderül, hogy nem is úgy van, csak valaki szerint...
Ha rég olvasod már az eurobarcát, tudhatod hogy bulvár híreket nem közlünk, illetve csak úgy, hogyha kifejezetten érdekes, és akkor hozzátesszük hogy a hitelessége kétséges.haze71 írta:Szerintem ma még nem tény, hogy Guardiola lesz az edző jövőre. Ezt tény ként állítani badarság. Lehet, hogy így lesz, de ma még kérdőjel kellene a cikk címe elé. Ez olyan bulvárlapos dolog. A címre mindenki fölkapja a fejét, amiről a cikkben kiderül, hogy nem is úgy van, csak valaki szerint...
Köszi, javítvaFernando írta:A Barça vezetősége a hírek szerint ma döntött a Rijkaard sorsáról
-a
nem az a lényeg, hogy mindenki elolvassaMhaze71 írta:Szerintem ma még nem tény, hogy Guardiola lesz az edző jövőre. Ezt tény ként állítani badarság. Lehet, hogy így lesz, de ma még kérdőjel kellene a cikk címe elé. Ez olyan bulvárlapos dolog. A címre mindenki fölkapja a fejét, amiről a cikkben kiderül, hogy nem is úgy van, csak valaki szerint...
raúlgonzales89 írta:hallod valaki segítsen már nekem! hogy a rákba lehet erre az oldalra a profilomra képet teni????akár mennyit teszek mindegyik rossz..,de ha azt is írja h megváltozott a profilom akkor se jeleníti meg a képet...pedig biztos h 10 kb alatti...viszont azt nem tom mi az a pixel...Valaki küldjön nekem egy olyan képet amin egy reál címer van áthúzzva!ja és legyen 10pixelnél őőő tudjátok![]()
remélem számíthatok rátok![]()
kanyonosvenye@hotmail.com ez az ímél címem
Jobban mondva hírdetés.Csak annyit róla hogy nők vannak rajta.Lgealábbis néha.Remélem értedsenzu írta:milyen képek vannak?Demonhunter írta:Ugye tudjátok hogy jobb oldalon a hirdetésben milyen képek vannak?![]()
![]()
Dani!Drigo írta:ITT az eredeti. Többit kéretik máshol dumálni, köszönöm!
Az tuti ő mert sötétkék felsőben vanBoixos írta:a kínai csávó iniesta mellett valdes?
Lehet hogy tényleg ő Marquez de akkor Sylvinho hiányzik...home írta:én deco és valdes között marquezt véltem felfedezni...klement7 írta:Szerintem Toure bújt el Frenkie mögött, Sylvinho van Deco és Valdes között és Rafa hiányzik...ki tudja...
igaz..torrentkiller írta:De hát jorquerát inkább ki lehet hagyni mint R10t. Legalábbis sztem.home írta: jorquera sérült nem??? de hát ilyen szempontból ronaldinho is az...nah mindegy
De hát jorquerát inkább ki lehet hagyni mint R10t. Legalábbis sztem.home írta: jorquera sérült nem??? de hát ilyen szempontból ronaldinho is az...nah mindegy