Egy új edzővel én is a 4-4-2 es felállást favorizálnám.
Nem tudom, hogy Messi mennyire élne meg ott középen, szerintem Messinek jobban feküdne a széljáték. Igaz, hogy mindíg befelé cselez, de ott nagyobb területe van, és ott azért átlagba mindíg, 'tisztán' kaphatja a labdákat. Középen azért lezárnák a területet, mégmielőtt labdát kapna.
Széljátékunk idáig nem volt sok, és ennek az oka a 4-3-3 as taktikai felállás. Egyszerű, Messi ha kint volt oldalvonalon, lezárta Zambi ( vagy X jobb bekk) előtt a területet. A bekknek, csak akkor volt lehetősége felfutni, ha Messi behúzódott, így adott volt a terület.
Meg egyébként ezt a taktikát már nagyon kiismerték az ellenfelek..
Ide egy jó irányító kellene.. Nekem Diego játéka nagyon tetszik, tudom, hogy drága, meg elég necces a megvétele, de szerintem megélne a középpályánkon.
Én Zambrottát nem adnám el, főleg, ha tudja tartani a MU ellen mutatott szintet
És, szerintem nem kéne Alvesért 30 milliókkal dobálózni, inkább egy jó képességű irányító, szervezőt kellene nézni.
Akkor lássuk, hogyan is képzelném el:
---------Eto'o---------Messi--------
--------------Diego-----------------
-------Xavi-----------Iniesta------
-------------Touré------------------
Abidal----Milito------Puyol--Zambi
Viszont, ha zambi elmegy, akkor kell egy minőséges jobbszélső, mivel ebben a felállásban már a bekknek fel kell szántani az adott oldalt, mind támadásban, mind pedig védekezésben..
Akik távoznának, legalábbis az én meglátásom szerint : Gudy, Ezquerro, Edmilson, R10 (

), Thuram.
És, akkor marad a cserepad : Bojan, Henry, Giovani, Oleguer, Sylvinho, Jorquera, Marquez, Deco.
Lehetséges érkezők, ezek ugye annak függvényében, hogyan alakul a játékosmozgás : Diego, Garay, meg Touré cseréjének valakit.

Arban ezek nem vágnának minket a földhöz, főleg, ha megszabadulunk a 'feleslegtől'.
Kb. ezt el lehetne fogadni. Taktikailag, pénzügyileg is megfelelne. És van némi realitási alapja is.
U.I. Bocs, ha hosszúra sikeredett

Szerk. És a padra egy 'keménytökű' edzőt