Chris írta:Ime a Depor elleni keret:
Kapusok: Valdés Pinto
Védők: Oleguer, Zambrotta, Puyol, Thuram, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Touré, Deco, Gudjohnsen, Edmílson
Csatárok: Giovani, Bojan, Henry, Ezquerro, Pedrito
Hmm...itt látszik, ezen a kereten, hogy feladtuk a Bajnokságot
Pont a Depor ellen nem játszanak, akik tavasszal hazai pályán jó formában vannak...itt még a vak is látja, hogy már nem érdekük, hogy "meghaljanak" a pályán, ezt Franky is belátta. És mit mondjak...ezt én jó döntésnek tartom, mivel így a kulcsjátékosok: Messi, Milito, Xavi, Iniesta, Eto'o is rápihenhet a keddi meccsre ami az ÉV LEGFONTOSABB meccse lesz.
A hétvégén bajnok lesz a Real, (ha nem győz a Villarreal) mivel mi nem fogunk győzni ez tuti ilyen kerettel. Én mindenféleképpen döntetlent várok és remélem, hogy a Villarreal kikap a Betistől, így bajnok a Madrid, mi pedig pontban beérjük a Villarrealt, a fiúk pedig rákészülhetnek mostmár CSAK és kizárólag a BL-re! Talán ez lenne a legmegfelelőbb megoldás...én már hetek óta lemondtam a bajnoki címről!
Az jó azért, hogy Deco benne van a keretben, mivel így játszhat egy jó meccset, lendüljön formába egy kicsit, hiszen 2 hónap kihagyás az 2 hónap kihagyás játék nélkül. Szerintem kezdő lesz még Henry is, ő majd kb. a 60. perc körül jön le, helyette pedig Ezquerro lesz a pályán. Touré is hasonló játékidőt fog játszani mint Titi, ő helyett pedig Edmílson fog pályára lépni, hacsak nem a brazil fog kezdeni is a meccsen. A védelemben én teljesen tartalékosan állnék fel, pihentetve ezzel Zambit és Abidalt a két szélen, valamint Puyolt is keddre. Még Valdesre leszek kíváncsi, hogy ő lesz-e a kapusunk...
Az én kezdőm:
Valdés/Pinto - Oleguer, Thuram, Márquez, Sylvinho - Guddy, Touré, Deco - Bojan, Henry, Giovani.
Cserék (időrendi sorrendben): Touré-Edmílson, Henry-Ezquerro, Bojan-Pedrito.
Nemhiszem, hogy ki fogják hajtani magukat a srácok akármilyen tartalékos csapattal állunk fel, egy közepes, "langyos" meccsen 1-1-es döntetlent tippelnék. Nem ezen a meccsen/meccseken megy/ment el a bajnokság ezt mindenki jól tudja szerintem...
Én már előre gratulálnék a Madridnak a 31. győzelméhez! Ha nem ezen a hétvégén akkor jövőhéten végleg megynyerik (de szerintem ezen a hétvégén meglesz)! Kalapomat nem emelem előttük, de gratulálok!
Ha hivatalos is lesz, akkor is fogok mégegyszer gratulálni, a barca vs. real topicban a madridistáknak.
Na peace emberek!