Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért fontos, hogy ne játszunk selejtezőt. Mert jelen esetlen 3.ok vagyunk CSAKLionel85 írta:Mert a bajnokságban ismerik már valamennyire egymást a csapatok, meg már fejben is úgy állnak hozzá, hogy a bajnokság már elment, a BL meg többet ér tán, mint a La Liga.
én már csak a második félidőket nézem addig amig nem kapunk golt!! ha kapunk akkor tuti kudarc! betis ota bevallom összeomlott bennem valami.....majdnem sírtam. ez van. igy vagy ugy de nézem a meccset elejétől szerdán és bizakodom! legfeljebb több sört iszomColos írta:Én csak a tegnapit nem néztem, de ahogy látom, nem maradtam le sok mindenről. Mindig is utáltam az angol focit, de a Liverpool-Arsenal BL-elődöntő után olyan lehangoló volt a Barca- Schalke meccs. Na meg az idegenbeli ikszek, meg a hazai 0-0-k. Egyszerűen nem jó nézni. Talán majd Messi...barcafan0911 írta:én már két hete nem nézem a barca bajnoki meccseit, nekem már elegem van.
FC BARCELONA+RIJKAARD=EGY KALAP [auto_cenzúra]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én csak a tegnapit nem néztem, de ahogy látom, nem maradtam le sok mindenről. Mindig is utáltam az angol focit, de a Liverpool-Arsenal BL-elődöntő után olyan lehangoló volt a Barca- Schalke meccs. Na meg az idegenbeli ikszek, meg a hazai 0-0-k. Egyszerűen nem jó nézni. Talán majd Messi...barcafan0911 írta:én már két hete nem nézem a barca bajnoki meccseit, nekem már elegem van.
M.Riijkaard írta:Idézett Varga Tamástól:"Mit érdemel az a csapat, amely 10 zicceréből egyet sem tud értékesíteni? Vereséget, lófalloszt, semmit.
Az első félidő értékelhetetlen nulla volt, a második sokkal jobb játékot hozott. De kérdem én: mi a túróért akarjuk a labdát 10 emberen keresztül a kapuba juttatni? 10 méterről miért kell még legalább 3 cselt és 5 passzt bemutatni? Nem lenne egyszerűbb talán kapura lőni? Még a végén lehet, hogy gól lenne belőle? Nem cipelni kell azt a [auto_cenzúra] golyót, hanem a 16-os közeléből rálőni, lehet, hogy beakadna.
Teljesen egyettértek veled Tomi.És még annyit hadj tegyek hozzá hogy saj
nos nálunk nincs ebben a csapatban olyan játékos aki elisválalna egy löv
ést.Nekik tényleg muszáj pontról pontra kijáccani akár 5 embert is mert
ha neadj isten mégis úgyadódna hogy elválalják akkor az Rightig nem talál
kaputt lásd pl:Eto.Hát Eto játékánsem látszott az hogy ő már 10 valahány
gólnál tart ebben az idényben.És még annyi hadj tegyek hozzá hogy tegnap
este az egyik Sms-ző felhivta a figyelmett arra hogy nem feltétlen Rijkaard
eltávolitása volna a megfelelő megoldás ő arra tért ki hogy Neeskenséktől
kénne inkább megszabadulni és én egyettértekvele hiszen ő a pályaedző
nem pedig Rijkaard vagyis lehet hogy elég volna az hogyha Henk Ten Caté
ékat visszahivnák Neeskensék helyére és akkor lehetne valami sztem ebb
ől a csapatból.Ez csak azért jutott eszemben mert 2006-ban ha jól tudom
Henk ten Catéékal nyertünk Bl-t és bajnoki cimet igaz na most miután ő
elment és Neeskensékk lettek a pályaedzők azótta látszik az eredmény.
Szóval szerintem nem feltétlen Rijkaard okolható minden miatt.Szerintettek
???????????
Henry-t kihagytad ő angol földön angol csapat ellen mindent bele fog adni főleg úgy h még ő sem nyert BL-tKomiszka írta:A BL-ben kis szerencsével ott lehetünk. 10 meccsből 8 győzelem 2 döntetlen. Lehet mondani, hogy könnyű ellenfeleket kaptunk de őket is meg kellett verni, + a keretből még sokan nem nyertek BL-t gondolom összekapják magukat márcsak emiatt is. Messi nagy formában van a tegnapi meccs alapján, a Manchester védelme meg nem túl acélos.
Touré Abidal Milito Bojan bisztos beled mindent, hogy legyen esélyünk a BL győzelemre. Messi Iniesta Xavi és Puyol meg alapból mindent belead ˇˇ 3-1 ide
Ez csak téged minősít ...barcafan0911 írta:én már két hete nem nézem a barca bajnoki meccseit, nekem már elegem van.