Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A jobb gólkülünbséggel az élen maradnak!!! Aztán egy west ham otthon meg egy wigan!!! 10-en kívül van mind2!!! Már rég lefutott ez az angol bajnokság.... A dinamo meg még megy idegenbe a New Castle-hez aki igen jó formába lendült mostanában!!! Ezen kár filózni a bajnokság már a kezükben van 100%-ig koncentrálhatnak a BL-re.Boixos írta:
tényleg semmi köze sincs a hétvégi meccsüknek a bajnoksághoz...
csak londonba mennek, ahhoz a cselzihez, akik ha megnyerik a bugit, akkor pontszámban utolérik őket. onnantól pedig már bármi lehet.
csak ennyire fontos az a meccs.
sztem az úttörő kettőt fogják kiküldeni a ruszkik ellen.
tényleg semmi köze sincs a hétvégi meccsüknek a bajnoksághoz...gergo9 írta:Bajnoksághoz nem sok köze van a dinamo elleni meccsüknek!!! Teljesen független a hétvégi meccsüktől lehetnek bajnokok!! Csak az uccsó 2 meccsüket kell megnyerni!!!![]()
Bajnoksághoz nem sok köze van a dinamo elleni meccsüknek!!! Teljesen független a hétvégi meccsüktől lehetnek bajnokok!! Csak az uccsó 2 meccsüket kell megnyerni!!!dr. Mezey írta:Remélem innentől kezdődik a mu legrosszabb hete a szezonban, bukják a bajnokságot és a bl-t is. Legalább nem nagyon tudnak pihenni a kedd előtt. Még annyit hogy szerintem Henrynek sokkat több szabadot kellene rugnia, az Arsenalban sokat belőtt, nálunk meg mióta nincs R10 gól sincs, pedig lehetőség sok lenne. Azt hogy Marquezt miért erőltetik nem nagyon értem.
szóval nem valószínű, hogy taktikai okból adták le a labdabirtoklást„Negatívum, hogy nagyon keveset birtokoltuk a labdát, és ugyan kontrákat is tudtunk vezetni, de kihagytuk a lehetőségeinket és túlságosan könnyen elszórtuk a labdákat” – sajnálkozott Ferguson.
jövőhét keddmessi1995 írta:bár nyernénk a bl-be...de azért az old traffordon nyerni nem kis teljesítmény lenne...de szorkolunkegybknt szabad megkérdeznem mikor lesz a visszavágo??
Magyarországon! Az itteni olvasók nem becsülik meg! Állítóm, sokan a bűdös életben nem rúgták a bőrt sportpályán.... Egyértelműen látszik, hogy a mai Barcában ő az egyetlen - sajnos -, aki a középpályán mozgatni tudja a csapatot... Remek középpályás Xavi és Iniesta, de a csapatot ők sem tudják mozgatni...FCB_gábor írta: Ne erőltesd! Deco sosem volt igazán megbecsülve a Barca szurkolók körében.
Nem akarom senki kedvét elvenni, de szerintem a MU szándékosan erre a patkány játékra játszott. Otthon nagy valószínűséggel beakarnak majd darálni minket. De mi nem haggyuk... RemélemGame90 írta:Rég láttam ennyire jó Barcát!
Szinte mindenki jól nyomta a meccsen, de nekem leginkább Yaya és Zambrotta játéka tetszett. Henry pedig a beállása után rögtön 2x veszélyeztetett. Ő fontos lehet a visszavágón, elég sokszor kitolt már a MU-val![]()
Mondjuk, ha CR belövi a 11-est, akkor nagy kakiban lettünk volna. A portugál pedig ismét megmutatta, hogy mekkora patkány![]()
A 64%-36%-os labdabirtoklás pedig magáért beszél.
Jövőhéten ugyanígy kell játszani és akkor meglehet a továbbjutás.
Messi-n mindig volt 2-3-4 ember így azért nehéz játszani. De neki igy is sikerült.messi1995 írta:Henry amint bejött rögtön bombázott eggyetMessi is nagyon akart mert többet vártak volna tőle de szerintem igy is ő játszott az egyik legjobban...
majd az Old Traffordon kapnak a vörösök![]()