Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a Barca ellen mindenki ezt játssza, a Barca viszont mindenki ellen a saját játékát erőlteti. lehet, hogy ez a taktika része, mindenesetre érdekes, hogy mindig ez megy.Zozzy 5 írta:Nagyon jól tartottuk meg a labdát, ez tény. De azt észre lehetett venni, hogy amikor hátul járattuk a labdát sosem támadták meg, mindíg megálltak félpályánál. Ha ez nem lett volna edzői utasítás akkor nem hiszem, hogy ennyire beállnak.Vito írta: én is ezen pörgök tegnap óta.
nem vagyok biztos abban, hogy a MU direkt bekkelt végig. SAF arca azért nem szokott ennyire vörösbe borulni, a játékosaik sem szokták meg, hogy kiosztanak nekik 5-6 kötényt egy meccsen és az sem jellemző, hogy csupán a meccs egyharmadában legyen náluk a labda.
Nagyon jól tartottuk meg a labdát, ez tény. De azt észre lehetett venni, hogy amikor hátul járattuk a labdát sosem támadták meg, mindíg megálltak félpályánál. Ha ez nem lett volna edzői utasítás akkor nem hiszem, hogy ennyire beállnak.Vito írta: én is ezen pörgök tegnap óta.
nem vagyok biztos abban, hogy a MU direkt bekkelt végig. SAF arca azért nem szokott ennyire vörösbe borulni, a játékosaik sem szokták meg, hogy kiosztanak nekik 5-6 kötényt egy meccsen és az sem jellemző, hogy csupán a meccs egyharmadában legyen náluk a labda.
Nem tartom butaságnak...Sosem néztem annyiba mint a legtöbben. Én nem látok benne akkora egyéniséget mint amekkorát mások. 17 évesen lőtt egy gólt Seaman-nek, ezzel meg is volt a repülőjegye Machesterbe.ozsimiki írta:Zozzy 5 írta:
Az agyonsztárolt Rooney-t pedig meg lehet nézni mit tud egy komoly csapat ellen egy komoly meccsen.Nézdd már meg milyen poszton nyomta. Több védekező feladatot kapott mint nálunk egyes védők
Ugyanaz a szitu mint Nálunk Henry szinte az egész szezonban ha így tetszik
Távol áll tőlem,h a M.U.-t védjem,és úgyanúgy szorítottam a BARCA-nak mint te,de nem szeretem ha butaságokat írunk le. Tuti én is szoktam,nem arról van szó.
én is ezen pörgök tegnap óta.Boixos írta:most így utólag belegondolva azért akármennyire kedvező ez az eredmény a munak és eleve a bekkelésre játszottak, ezzel együtt azért érdemes volt az öreg fergi fejét megnézni a meccs közben! nem az a nyugodtan hátradőlős, lazulós, jóezabuginekünk fazonja volt. olyan arcizmokat rágott magának, mint amilyen egy bullmasztiffnak van!
tudja azt ő nagyon jól, h ez még egy abszolút nem lefutott történet, és még akármi is lehet, függetlenül attól, h hol lesz a köv. meccs.
64-36% a hivatalos statisztika szerint, 17-6 a kapura lövési arány.senzu írta:valaki be tudná írni a labdabirtkolási arányt?
Igen, nekem is megfordult a fejemben. Céronaldo legalább egy duplaszaltót bevetett volna a végén egy leszúrt Rittbergerrel megspékelve. De, tudjuk: a Barca több, mint egy klub. Büszke vagyok Samura! CR elbújhat mellette.Rivaldo11 írta:Volt egy szituáció, amikor ha Eto'o elesik, tizenegyest kaphattunk volna. Samu ehhez túl őszinte játékos, ráadásul abban a pillanatban az tűnt jó megoldásnak, ha továbbmegy. Csak így utólag "kihagyott helyzetnek" tűnik...