Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogy haragszom,ezekben egyetértek,a mondandóm nem erről szóltBoixos írta:
Miki, ne haragudj, de nem érdekel a statisztikáit, egy ekkora öntelt népmuvészeti cserépedényöt még a föld nem hordott a hátán. totti pedig harmincegynéhány év alatt hozott össze egy, s mást, amit nem muszáj szeretni, ez a gyökér pedig az eddigi huszonx éve alatt vert rá nyolc kört a capitanora ezügyben.
igen, csak nekem szegényes a szókincsem, h így körülírjam azt a gyereket.Rivaldo11 írta:A végig nyitott szájjal játszó, önnmaga nagyságától megrendülve futballozó kank.rvára gondolsz?Boixos írta:egyébként sztem nem egy nagy zsuga a mencseszteri buzeráns, ha csak a kezdőkörben tud trükközni. itt be is fejezhetné a dolgot.
Miki, ne haragudj, de nem érdekel a statisztikáit, egy ekkora öntelt köcsögöt még a föld nem hordott a hátán. totti pedig harmincegynéhány év alatt hozott össze egy, s mást, amit nem muszáj szeretni, ez a gyökér pedig az eddigi huszonx éve alatt vert rá nyolc kört a capitanora ezügyben.ozsimiki írta:Rem nem is indúl be,és marad a kezdőkörbeni trükköknél,az lenne jó nekünkBoixos írta:egyébként sztem nem egy nagy zsuga a mencseszteri buzeráns, ha csak a kezdőkörben tud trükközni. itt be is fejezhetné a dolgot.Attól h én sem szívlelem,és tényleg egy elég utálható fickó,eléggé vágja ezt a szakmát,elég az idei statisztikáit megnézni.
Tottinak is vannak bőven dolgai,mégis óriási focista.![]()
Iniestára gondoltamPrimitive írta:Most akkor mivan?Los Banditos írta:Szerintem pedig elsősorban Henry és Gudjohnsen jöjjön. Henry akár most Henry helyére, Gudjohnsen pedig a 60. perc tájékán Xavi vagy guddy helyére.![]()
Nem, pl. Deco helyett. Ini mehet hátrébbDanka00792 írta:Hú, szerintem pont Bojan ne jöjjön. MU szintü csapat ellen nemtudom mit tudna produkálni.Aprieto írta: szal jöjjön Bojan...
Szerinted ki helyett jöjjön? Iniesta? Inkább Henry! Szerintem.
Most akkor mivan?Los Banditos írta:Szerintem pedig elsősorban Henry és Gudjohnsen jöjjön. Henry akár most Henry helyére, Gudjohnsen pedig a 60. perc tájékán Xavi vagy guddy helyére.
Rem nem is indúl be,és marad a kezdőkörbeni trükköknél,az lenne jó nekünkBoixos írta:egyébként sztem nem egy nagy zsuga a mencseszteri buzeráns, ha csak a kezdőkörben tud trükközni. itt be is fejezhetné a dolgot.
jaja igazad van. eddig Yaya a mezony legjobbja szerintem...kovik írta:megint homok van a szerkezetben,ahogy eddigi meccseken. impotens a támadójáték, mintha teljesen idegen 10 ember játszana, pontatlanok, sokkal többet kéne elöl mozogni, kérni a labdát. Pedig ezt a mai MU-t meglehetne fogni... Igaz, teljesen beállt védekezni az united. Félek, hogy megfognak lépni egy kontrával...