Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csababarca írta:nekem ez se tűnik logikus megoldásnak...mert nekem olyan ábrát is kiadott ami nem a 9 többszöröseinél van![]()
Szerintem a logikus megoldás hogy ezt Uri Geller működteti...
nekem ez se tűnik logikus megoldásnak...mert nekem olyan ábrát is kiadott ami nem a 9 többszöröseinél vanEnrique írta:Ha egy kétjegyű szám számjegyeit összeadod, és kivonod a számból, mindig a kilenc többszöröseit kapod eredményül. És ha megnézed, a 9 többszöröseinél mindig ugyanaz a szimbólum van.![]()
Enrique írta:Ha egy kétjegyű szám számjegyeit összeadod, és kivonod a számból, mindig a kilenc többszöröseit kapod eredményül. És ha megnézed, a 9 többszöröseinél mindig ugyanaz a szimbólum van.bouba írta:http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf
Tudom ,hogy már volt ,de arra lennék kiváncsi ,hogy hogyan működik ,mert én nem jöttem rá sehogy.![]()
Ha egy kétjegyű szám számjegyeit összeadod, és kivonod a számból, mindig a kilenc többszöröseit kapod eredményül. És ha megnézed, a 9 többszöröseinél mindig ugyanaz a szimbólum van.bouba írta:http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf
Tudom ,hogy már volt ,de arra lennék kiváncsi ,hogy hogyan működik ,mert én nem jöttem rá sehogy.
Hát nem tudom ki az az elvetemült aki 40 dvdt kidob ilyen anime bromságra...legalábbis sztem az...Drigo írta: Na ne, ezt nem mondhatod komolyan, biztos csak megharagudtál valakire, és azért terjesztesz ilyeneket. Mondjuk én azt hallottam, hogy nem 25, hanem 41 DVD-ből áll, de ez eléggé felháborító.
Hogy vihet rá valakit a lélek arra, hogy ne vegye meg a legújabb FIFA sorozatot 10000+ FT-ért, hanem megszerezze 100Ft-ért. pfuj,pfuj, lefogadom, hogy az alkoholt sem veti meg
Ezt eltaláltad,csak a "kapcsolatom" időnként eltűnik..Drigo írta: Gondolom még a DVD-ket kéz alatt veszed
Na ne, ezt nem mondhatod komolyan, biztos csak megharagudtál valakire, és azért terjesztesz ilyeneket. Mondjuk én azt hallottam, hogy nem 25, hanem 41 DVD-ből áll, de ez eléggé felháborító.Ordog írta:Nem fogjátok elhinni mit hallottam...
Van egy srác állítólag (nem biztos a forrás, mondom csak hallottam valahol részegen) aki zsákszámra írja ki a sorozatok, rajzfilmeket dvd-re. Ilyen Dragon Ball-okat terjeszt az ország minden részébe ami ugye 25 dvd-ből áll legalább...
Szégyen, hogy ide jutott a világ, hogy mindent csak illegálisan terjesztenek. Az ilyen embereket börtönbe kéne csukni hogy a szappanért hajolgassanak.
Persze mindig csak a kalózkodás...Ha egyszer végre veszel valamit eredetiben, azt is egyból terjeszteni akarod, na szép.Tim írta:Nekem megvan,ha kell átírom neked. Megvettem eredetibenSzandi írta:Tud valaki egy jó linket ahonnan még a legbénábban is le tudom tölteni az Amelie csodálatos életét?
Nekem megvan,ha kell átírom neked. Megvettem eredetibenSzandi írta:Tud valaki egy jó linket ahonnan még a legbénábban is le tudom tölteni az Amelie csodálatos életét?
Te figy menj már el, úgy hallottam, hogy az újpesti teszkókban nagyobb a választék. THx.Ordog írta:Tescoban vedd meg 1000 Ft-ért!
Támogassuk ezzel is a film ipart!
Azért a tied sem rosszVV19 írta:off:Los eddig ez a legjobb kép amit valaha betettél avatarnak:D
nem igazán erre a problémára gyógyír, engem régen azért nem engedett fel az msn, mert nem volt beállítva normálisan a rendszeridő, és akkor is azt írta ki hogy ellenőrizze az internetkapcsolatot...csababarca írta:Ez mitől lehet-> WindowsLive telepítő: Úgy tűnik,hogy nem kapcsolódik az internethez.A windows live termékek telepítéséhez internetkapcsolat szükséges.Kapcsolódjon az internethez és próbálja újból.
Köszi,emellett elmentem...mondjuk Én egy "Küzdősport topicot" kerestem.Los Banditos írta: Egyéb Sportok topicba elférnek a Boxos a hírek.
Gondolom linket kérszbouba írta:Nézte valaki a tegnapi stand up comedyt?
Én sajnos nem tudtam nézni ,mert nagyon nagy vihar volt
és elment az áram. Ma délután meg akartam nézni,de a youtube-n
nem találtam. Valaki tudna egy adni hozzá?
Nem volt jó? Amúgy kik voltak benne?Game90 írta:
Bouba!
Sztem 1-2 nap múlva fenntlesz. Amúgy nekem nem tetszett a tegnapi Showder Club
Egyéb Sportok topicba elférnek a Boxos a hírek.Dos Santos írta:Nem tudom, hogy jó helyre írom e(ha nem,töröljétek)...de nem találtam sehol egy Box topicot(gondolom akkor nincs).Rajtam kívül itt senki nem szereti a Box-ot?