Barça a Bajnokok Ligájában
Hargreaves lesz a jobb szélen, Brown bement középre. A védelem két széle így elég jó, viszont középen Pique jobb lenne Brown helyett. Nem gondoltam volna, hogy Ferguson két csatárral jáátszik, ezek szerint nagyon akar rúgott gólt/gólokat. Szvsz így egy lesz is minimum. Na, jó szurkolást mindenkinek, győzzön a jobb, a továbbjutó meg nyerje meg a BL-t!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Manchester felállása: 3-5-2 Erre kiváncsi leszek, hogy meg e tudnak minket fogni. Ha sokat fogjuk birtokolni a labdát, talán kihasználhatjuk hogy csak 3 védö van. Igaz ahhoz át kell jutni a középpályán. Nagy csata lesz az biztos.
A MU csak 3 hátvéddel játszik? Ez így gázos lesz igaz ha Messi eccer átjut rajtuk mind1 hogy 3 vagy 4lesz ott 

-
- Director del Fútbol
Tökéletes. Hónapok óta a legjobb húzása Riijkardnak!!! Deco hiába régen játszott nem baj mert ha megy neki akkor hatalmasat nyerhetünk vele!! Jól szűr,harcos zseniális irányítói képességeiről nem is beszélve ha megy neki persze ha nem akkor csere!!! Egyértelmű hogy Henry-t vagy Bojan-t sem játszatja csak szenvednének szélen főleg Henry!!! Grat Riijkard eddig jó.Varga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
VV - Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Yaya Touré, Xavi, DECO - Messi, Eto'o, Iniesta.
Érdekes kezdő. Deco hetek óta nem játszott, és egyszerre a kezdőben van. Iniesta fog a balon játszani.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Tökéletes kezdö 11! Én is pont ugyanis tettem volna! Henry jó lesz adunak. Kezdek reménykedni, és nem utolsó sorban izgulni. 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Talán bejöhet, hogy Deco játszik. Ini, Messi, Eto'o is "tetszik".Varga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
VV - Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Yaya Touré, Xavi, DECO - Messi, Eto'o, Iniesta.
Érdekes kezdő. Deco hetek óta nem játszott, és egyszerre a kezdőben van. Iniesta fog a balon játszani.
Forca Barca!
Nyerni fogunk, csak ne kapjunk sok gólt!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hát ha deco viszonylag jól játszik akkor nem lesz baj...
Jó ötlet iniesta ott játszatása,mert azért ő előbb visszajön védekezni mint henry,vagy bojan...
Jó ötlet iniesta ott játszatása,mert azért ő előbb visszajön védekezni mint henry,vagy bojan...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
20.10től felvezető műsor,és egyben a humor percei következnek egy óriási meccs előtt
Szóval megyek kajálok,rákészülök
100% kell,és akkor teljesen reális esélyünk van a győzelemre! Az a gond,h idén talán csak ősszel a Lyon ellen mutattunk közel 100at hazai pályán,azóta nem igen
Most sikerülni fog,és egy csodás estét szereznek nekünk a srácok!
FORZA BARCAAA

Szóval megyek kajálok,rákészülök

100% kell,és akkor teljesen reális esélyünk van a győzelemre! Az a gond,h idén talán csak ősszel a Lyon ellen mutattunk közel 100at hazai pályán,azóta nem igen

FORZA BARCAAA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hivatalos kezdő:

- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát igen.. az Old Trafford! Csodálatos lehet élöben, nagy vágyam látni, legalább akkora, mint a Camp Nou-t.fir3bird írta:Na igen...a Manchester hazai pályán bivaly erős, elég megnézni csak a bajnokságban mit produkáltak hazai pályán!
"the Theater of Dreams" "Az álmok színháza" <- Nem hiába.
Ezért én is azt mondom, hogy hazai pályán kell megfogni öket.
- Deus
- Boixos Nois
fir3bird írta:Na igen...a Manchester hazai pályán bivaly erős, elég megnézni csak a bajnokságban mit produkáltak otthon!
hát ezaz... erre nem gondolt senki, mivel mindenki a mai meccsre koncetrált... idegenben úgy 3 gólt kapunk sztem...
na megyek a TV hez...
FORCA BARCAAAAA!!

Los Banditos írta:Azért érdekes ez a magabiztosság, hogy szétütüjük, darabokra verjük a Manchestert stb. Nem mi vagyunk az esélyesek szerintem, és ha kikapunk, vagy nyerünk, akkor sem kell egyből meghülyülni, mert az igazán fontos meccs majd a visszavágó lesz.
Ma abszolút eltudom nézni a csapatnak, ha rosszul játszunk, mert ma csak az eredmény fontos.
Na igen...a Manchester hazai pályán bivaly erős, elég megnézni csak a bajnokságban mit produkáltak otthon!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért érdekes ez a magabiztosság, hogy szétütüjük, darabokra verjük a Manchestert stb. Nem mi vagyunk az esélyesek szerintem, és ha kikapunk, vagy nyerünk, akkor sem kell egyből meghülyülni, mert az igazán fontos meccs majd a visszavágó lesz.
Ma abszolút eltudom nézni a csapatnak, ha rosszul játszunk, mert ma csak az eredmény fontos.
Tots units fem força!
Tots units fem força!
in to exile
- albicelesteX
- A Vadász
Én nem hinném hogy feltartott kézzel áll ki a barca!igen is ezen a szinten fel kell hogy spanolják magukat!ez egy nem csöves bajnoki!!!itt nem 3 pontért megy a harc!hanem sokkal nagyobb dolgokért...FORCA BARCA!!!!!!!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Plusz ami most nagyon közrejátszik, a FORMA.Ilúvatar írta:Rivaldo11 írta:Azt se feledjük: Tudásban, tehetségben több a Barca mint a MU.
a MU viszont sokkal, de sokkal szervezettebbek... ez az ami hiányzik barcában :S hiában vagyunk okosabbak náluk...
De bízom a fiukban, és ha nem is nyerünk, nehezítsük meg a dolgukat annyira, amennyire csak birjuk!

Nekem is nagyon ilyen érzésem van. És ha nem is lefocizzuk őket a pályáról, de nagyon tetszetős játék leszvaLe5 írta:Zsolti írta:Nemtudom miért,de van egy olyan érzésem,hogy ma magabiztosan fogunk nyerni....ne kérdezzétek miért,de én így érzem..

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ma valóban megmenthetjük az idényt-vagy tehetünk egy lépést a mentés irányába. Ha nem kapunk gólt, akkor jó esélyünk lehet továbbmenni. Annyira rossz a helyzet a csapat körül, hogy most már jönnie kell valami jónak is. Ebben bízom.
Azt se feledjük: Tudásban, tehetségben több a Barca mint a MU.
Azt se feledjük: Tudásban, tehetségben több a Barca mint a MU.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
Az csak egy dolog!Asszem annyit megérdemel!Meg nyah még a barcelon tagja!!!

- albicelesteX
- A Vadász
én is nagyon remélem hogy tovább megyünk!de a lényeg hogy csak a barca!!!szebb jövőt!nem sokára már a gyepen bizonyíthatnak is!!