Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Hát igen.. az Old Trafford! Csodálatos lehet élöben, nagy vágyam látni, legalább akkora, mint a Camp Nou-t.fir3bird írta:Na igen...a Manchester hazai pályán bivaly erős, elég megnézni csak a bajnokságban mit produkáltak hazai pályán!
fir3bird írta:Na igen...a Manchester hazai pályán bivaly erős, elég megnézni csak a bajnokságban mit produkáltak otthon!

Los Banditos írta:Azért érdekes ez a magabiztosság, hogy szétütüjük, darabokra verjük a Manchestert stb. Nem mi vagyunk az esélyesek szerintem, és ha kikapunk, vagy nyerünk, akkor sem kell egyből meghülyülni, mert az igazán fontos meccs majd a visszavágó lesz.
Ma abszolút eltudom nézni a csapatnak, ha rosszul játszunk, mert ma csak az eredmény fontos.

Plusz ami most nagyon közrejátszik, a FORMA.Ilúvatar írta:Rivaldo11 írta:Azt se feledjük: Tudásban, tehetségben több a Barca mint a MU.
a MU viszont sokkal, de sokkal szervezettebbek... ez az ami hiányzik barcában :S hiában vagyunk okosabbak náluk...
Nekem is nagyon ilyen érzésem van. És ha nem is lefocizzuk őket a pályáról, de nagyon tetszetős játék leszvaLe5 írta:Zsolti írta:Nemtudom miért,de van egy olyan érzésem,hogy ma magabiztosan fogunk nyerni....ne kérdezzétek miért,de én így érzem..

hahamrmonster írta:Volt már nagyobb is, de a Real Madrid Tv nyomja vajon a meccset?fir3bird írta:hát kíváncsi leszek mit fog ma produkálni a nagy Barcelona...