Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökéletes. Hónapok óta a legjobb húzása Riijkardnak!!! Deco hiába régen játszott nem baj mert ha megy neki akkor hatalmasat nyerhetünk vele!! Jól szűr,harcos zseniális irányítói képességeiről nem is beszélve ha megy neki persze ha nem akkor csere!!! Egyértelmű hogy Henry-t vagy Bojan-t sem játszatja csak szenvednének szélen főleg Henry!!! Grat Riijkard eddig jó.Varga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
VV - Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Yaya Touré, Xavi, DECO - Messi, Eto'o, Iniesta.
Érdekes kezdő. Deco hetek óta nem játszott, és egyszerre a kezdőben van. Iniesta fog a balon játszani.
Talán bejöhet, hogy Deco játszik. Ini, Messi, Eto'o is "tetszik".Varga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
VV - Zambrotta, Márquez, Milito, Abidal - Yaya Touré, Xavi, DECO - Messi, Eto'o, Iniesta.
Érdekes kezdő. Deco hetek óta nem játszott, és egyszerre a kezdőben van. Iniesta fog a balon játszani.
Hát igen.. az Old Trafford! Csodálatos lehet élöben, nagy vágyam látni, legalább akkora, mint a Camp Nou-t.fir3bird írta:Na igen...a Manchester hazai pályán bivaly erős, elég megnézni csak a bajnokságban mit produkáltak hazai pályán!
fir3bird írta:Na igen...a Manchester hazai pályán bivaly erős, elég megnézni csak a bajnokságban mit produkáltak otthon!
Los Banditos írta:Azért érdekes ez a magabiztosság, hogy szétütüjük, darabokra verjük a Manchestert stb. Nem mi vagyunk az esélyesek szerintem, és ha kikapunk, vagy nyerünk, akkor sem kell egyből meghülyülni, mert az igazán fontos meccs majd a visszavágó lesz.
Ma abszolút eltudom nézni a csapatnak, ha rosszul játszunk, mert ma csak az eredmény fontos.
Plusz ami most nagyon közrejátszik, a FORMA.Ilúvatar írta:Rivaldo11 írta:Azt se feledjük: Tudásban, tehetségben több a Barca mint a MU.
a MU viszont sokkal, de sokkal szervezettebbek... ez az ami hiányzik barcában :S hiában vagyunk okosabbak náluk...
Nekem is nagyon ilyen érzésem van. És ha nem is lefocizzuk őket a pályáról, de nagyon tetszetős játék leszvaLe5 írta:Zsolti írta:Nemtudom miért,de van egy olyan érzésem,hogy ma magabiztosan fogunk nyerni....ne kérdezzétek miért,de én így érzem..