Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen egyetértek. azzal még nincs különösebb bajom hogyha Xavi rúgja mert ő jól szokta de Marqueztől még nem láttam szabadrúgásgólt pedig a szabadrúgások felét ő lövi.Olafinho írta:Azt szeretném meg tudni, kb. azóta ,h itt van Henry, h miért nem rúghatott eddig szabikat? kumma jól lötte az Arsenalban is ,itt mégsem engedték, csak a Mu ellen.
Az az érzésem mintha egy átlag fórumozó jobban ismerné az Arsenalból Titinho képességeit, mint földönfutó Frank.
Hát, azárt én elég sok olyan Henry gólt láttam, ahol magának alakította a helyzetet is. Egyébként labdával elég sok védőt lefutott.Szandi írta:DaViD14 írta:Henry szerintem bele illik ebbe a BARCÁBA csak a szélen jáccik meccsről-meccsre és ő inkább center
Igazad van, én is így látom. Ő szvsz az a fajta, aki elé betolják így vagy úgy a labdát, ő meg beteszi a kapuba.
DaViD14 írta:Henry szerintem bele illik ebbe a BARCÁBA csak a szélen jáccik meccsről-meccsre és ő inkább center
< Ronaldinho topicból....CFirpo3 írta: Pont ez volt a helyzet nekünk is Henry-val, ha belegondolunk őrá sem volt valami nagy szükség, mégis megvettük.
Remélem igazad lesz!Zozzy 5 írta:Jövőre kap egy edzőt aki használni is tudja és sok örömöt fog még nekünk okozni !! Nem megy sehova
Az nem kacsa, hogy többet szeretne találkozni a kislányával, de az szerintem mindenképp, hogy emiatt el is megyTomsa írta: De akkor az kacsa volt, hogy biztosan visszamegy londonba, mert többet szeretné látni a kislányát?
Ez tényleg komoly, kár volt megvenni? Már megy is... de nem hiszem, hogy azér' mert többet szeretné látni a kislányát
De akkor az kacsa volt, hogy biztosan visszamegy londonba, mert többet szeretné látni a kislányát?Zozzy 5 írta:Jövőre kap egy edzőt aki használni is tudja és sok örömöt fog még nekünk okozni !! Nem megy sehova
Így van! Ne is menjen! Az idén nem teljesen váltotta be az ígéretet, de ennél csak jobb lehet. És jobb is lesz!Zozzy 5 írta:Jövőre kap egy edzőt aki használni is tudja és sok örömöt fog még nekünk okozni !! Nem megy sehova
Akkor talán még is komolyabban lehetne venni az Arsenal szurkolói oldalát.Taibi írta:16 millió font = 24 millió euró
Olafinho írta:Remélem nem megy, ha van vér a pucájában megvárja az új edző bácsit.norbert55 írta:Én is sajnálom Henry-t meg minden de a profiknak ketté kell választani a magánéletet és a kariert.Sztem elmegy a nyáron és felesleges a helyére igazolni ott van Bojan.
Bojan krva jó, de Henry más alkat, most,h Dinho is lelép szükség lesz/lenne rá.
FAKE!!!!