Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyenkor mindig annyira ideges vagyok, hogy 0 lesz a vérnyomásom és állok, ülök, kész vagyok teljesen egy falatot sem bírok enni!messi1995 írta: ja és ajánlom a tesco szines termékeket![]()
pl: csipsz,ropi stb
Szia!Nem tudom hogy ki hívott ide de nem is érdekel!Asszem innen nem megy át hozzátok senki rontani a levegőt meg lehúzni a Manchestert!Ez a mi fórumunk és alap hogy a Barcelonának szurkolunk és bízunk a csapatban!És igen hazavágunk benneteket ma...IS!!!!!Na csumi!Sugarcult írta:Ennyi buta embert...az ok, hogy valaki optimista, de azért a 3,4-0-ás tippek a vicc kategóriába tartoznak. Emberek, idén még egyszer sem kaptunk három gólt, ha meg kettőt kaptunk, akkor legalább rúgtunk egyet. Egy 2-1-el kiegyeznék most is, az Old Traffordon majd befejezzük a melót.
Már bocsi, de ha nem vetted volna észre ez egy BARCA oldal/fórum és szeretném ha "megbocsájtanád" nekünk "buta embereknek", hogy bízunk a csapatunkban!Sugarcult írta:Ennyi buta embert...az ok, hogy valaki optimista, de azért a 3,4-0-ás tippek a vicc kategóriába tartoznak. Emberek, idén még egyszer sem kaptunk három gólt, ha meg kettőt kaptunk, akkor legalább rúgtunk egyet. Egy 2-1-el kiegyeznék most is, az Old Traffordon majd befejezzük a melót.
annak a csapatnak amelyik a döntőbe kerül majdLa Pulga írta:Vajon a mai napon Raziel kinek szurkol?
hát nem tudommessi1995 írta:ja és ajánlom a tesco szines termékeket![]()
pl: csipsz,ropi stb
Jó 5let. Habár a labda kerek és a fociban minden megtörténhet. Szerintem utána már nem szőke szenvedés lennegergo9 írta: Mekkora lenne már ha a szőke szenvedés kezdene egy szem ékként és rugna egy mester hármast!!!!!
Tipp: Maradjunk ezen a bolygón!![]()
Mekkora lenne már ha a szőke szenvedés kezdene egy szem ékként és rugna egy mester hármast!!!!!Messi-#19 írta:Mekkora lenne már ha pinto kezdene és fogna mindent + 1 tizit isasszem megtartanánk
![]()
amúgy ennek nagyon kicsi a valószínűsége. Hajrá BARCA.
Tipp: fosszátok ki a boltot popcorn ügyben
Aztán ha berakná Franky a kezdöbe, és semmitsem véd, akkor meg megintcsak Franky lenne a feketebárány. Joggal. Nemkell Pinto a kezdöbe, legalábbis MU ellen nem.Messi-#19 írta:Mekkora lenne már ha pinto kezdene és fogna mindent + 1 tizit isasszem megtartanánk
![]()
amúgy ennek nagyon kicsi a valószínűsége. Hajrá BARCA.
Tipp: fosszátok ki a boltot popcorn ügyben