Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ITT tudod nézni sopcast segítségével. A www.livescore.com-on pedig biztos írják majd a meccs alakulását.Barcafeco írta:Nem tud valaki egy linket adni ahol megtudom nézni a u20-as német-svájc meccs közvetitését/eredményét?![]()
Tessék:Primitive írta:Gyerekek, valaki régebben belinkelt egy jútubos videót, valami nyíregyi főiskola néven,(a suliról szólt, kicsit más értelemben) vagyis, már nem tudom, h mi volt a neve?! Mégegyszer linkelje már be valaki, plííz
Sztem ez volt az, ha nem akkor nem tom mi lehetett:Primitive írta:Gyerekek, valaki régebben belinkelt egy jútubos videót, valami nyíregyi főiskola néven,(a suliról szólt, kicsit más értelemben) vagyis, már nem tudom, h mi volt a neve?! Mégegyszer linkelje már be valaki, plííz
Készülök... megkóstoljuk mind a 300-at:DDDD Részleteket később megbeszélünk. Hol találkozunk, mikor, hogy vitetjük magunkat haza stbstb...Tim írta:Készülődj a májusi pálinkafesztre! Az pesten lesz a Városháza Parkban,kb 300 féle közül válogathatsz..Ordog írta:HUhhh gyerekek..... Cserszegi fűszeres szőlő és szamóca pálinka:DDd
Nyammmmi, ilyen jót még sosem ízleltem:)) Briliáns, csodálatos, utánozhatatlan.
Ui.: Modik csináljatok már valamit a fórummal, forog az egészA cserszegiből készült tényleg finom,ajánlom figyelmedbe
az irsaiból készült törkölyt Hilltopéktól,nálam benne van a top 3-ban!
Készülődj a májusi pálinkafesztre! Az pesten lesz a Városháza Parkban,kb 300 féle közül válogathatsz..Ordog írta:HUhhh gyerekek..... Cserszegi fűszeres szőlő és szamóca pálinka:DDd
Nyammmmi, ilyen jót még sosem ízleltem:)) Briliáns, csodálatos, utánozhatatlan.
Ui.: Modik csináljatok már valamit a fórummal, forog az egész
Szelidi-tó...Los Banditos írta:Hol lesz?lionelmessi19 írta:am. Szerdától megyek 90 órás pontyfogó kupára
Köszi,egyébként Skoda Felicia.ocsi60 írta:Dali milyen autód volt? Kölünben meg örülök, hogy nem lett komolyabb bajod!
Hol lesz?lionelmessi19 írta:am. Szerdától megyek 90 órás pontyfogó kupára
hát az kár...tavaly sajnos nemtudtam menni olyan másnapos voltam, de két éve a 2006-os az nagyon bejött, ma is mindenképp megyek!lionelmessi19 írta:Hát én most csak lélekben leszek a kritikusokkal nincs pesten a kétkerekűm...
Ordog írta:Huhh skacok:DDD
Anyám most fog mindjárt hazajönni egy pálinkafesztiválról... Gyulán volt azthiszem. Mondtam neki, hogy hozzon valamilyen jó fajta pálinkát kóstolás céljából:DD
Asszem ma délután a kelleténél többet fogok vigyorogni:DDD Madridverés ide, madridverés oda:D