Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól kezdődik...bár nemhiszem, hogy lenne berlőle valami.RonaldinhoX írta:koszi!azonkivul hogy tele a varos reszeg angolokkal nem nagyon tudok ujat mondani!
visca BARCA
De egy meglepi gól után akár beállhatunk védekezni is és elbukhatjuk a meccset. Látzunk már rá példát.Tomsa írta:Le kell gyalulni őket, már a meccs elején fel kell nekik vázolni a szitut. Az első perctől fogva be kell őket szorítanunk. Egy meglepi-góllal még talán gálát is rendezhetünk
Na most majdnem írtam valami csúnyát irigységemben...RonaldinhoX írta:Itt vagyok kint a Nou Camp-nal,jelenthetem nagyon elszantak a fiuk!
Amikor szalltak ki a buszbol most az Eto az oklet razogatta vegig!
mESSI NEM JOTT MOST A STDIONBA, A SZALLODABAN MARADT!
Szerintem csak pihen a meccsre!
barcamessi írta:Gyerekek, megálmodtam hogy nyerünk 5:2-re![]()
Félidőben 4:0 ide, aztán 4:2, majd az uccsó pillanatban jön Messi!!
![]()
N:
Ennyi az egész.És ez még csak az 1. félidőben fog történni!!! Messi 3 gólpasszából!!! A 2. ra ki sem mer jönni az MUVictorValdes19 írta:WÁÁÁÁÁÁÁÁmár cs 19 óra és 40 perc a meccsig szíítverjük őket Eto'o tesvíír lőő 1 laza mesterhármast és megvan oldva
![]()
VISCA EL BARCA
CSOKIS KEKSZ!!!!!
Én is így vagyok vele, de pár meccset igazán kitörölnék a fejemből: Betis-barca pl.messi1995 írta:szerintem nyerjen a jobbik!!! (Barca) egyszerüen imádok barca meccset nézni ..főleg Leo Messi miatt olyan jol csinálja a dolgátkedvencem
![]()
![]()