Nagy a valószínűsége hogy játszik is...gergo9 írta:Nagy baj van![]()
![]()
![]()
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03943.html
Neee pihenj meg kb 2 evet
Csatlakozok A legendás barátomhoz!the Legend írta:tavaly is az volt a bl-ben h már idö elött a mu-nak adták volna a bl-t oszt a negyeddöntöbe kiestek a milan ellen, akik mellesleg pocsékul jáccottak a bajnokságba viszont a bl-ben szárnyaltak... hmmm.... dejavu érzésem vandr. Mezey írta:Az egész éves produkció alapján odaadnám a BL-t a MU -nak, de szerencsére a sport néha igazságtalan plussz talán végre korrekt bíráskodás lesz,( nem úgy mint a ligában) úgyhogy én reménykedem.
tavaly is az volt a bl-ben h már idö elött a mu-nak adták volna a bl-t oszt a negyeddöntöbe kiestek a milan ellen, akik mellesleg pocsékul jáccottak a bajnokságba viszont a bl-ben szárnyaltak... hmmm.... dejavu érzésem vandr. Mezey írta:Az egész éves produkció alapján odaadnám a BL-t a MU -nak, de szerencsére a sport néha igazságtalan plussz talán végre korrekt bíráskodás lesz,( nem úgy mint a ligában) úgyhogy én reménykedem.
Nem biztos, hogy Henry nem lesz bevethetö, ilyent én nem olvastam, csak azt, hogy lázzal küzdött és nem edzett tegnap.Colos írta:Sajnos úgy néz ki, hogy Henry nem lesz bevethető, amúgy az én elgondolásom szerint Messi csak a padon kezdett volna, és a második félidőben a leggyengébb láncszem helyére beállva vihetett volna színt a játékba...
Sajnos úgy néz ki, hogy Henry nem lesz bevethető, amúgy az én elgondolásom szerint Messi csak a padon kezdett volna, és a második félidőben a leggyengébb láncszem helyére beállva vihetett volna színt a játékba...Los Banditos írta:Oda van írva, hogy majd a második félidőre. Egyébként ezt a kezdőt nem tartom jónak. Guddy menjen vissza a középpályára, és egy Messi-Eto'o-Henry (Iniesta) csatársorral kellene megpróbálkozni.
OFF: Nem vagyok modi, de szerintem próbálj meg a helyesírásra odafigyelni, mert rohadtul ócsmányak a hozzászólásaid.
Oda van írva, hogy majd a második félidőre. Egyébként ezt a kezdőt nem tartom jónak. Guddy menjen vissza a középpályára, és egy Messi-Eto'o-Henry (Iniesta) csatársorral kellene megpróbálkozni.bojan19950212 írta:hély és eto'o hol van a kezdőböl
kiskirály
Nekem teccik, bár én Gudy helyére inkább Bojant tenném be bármennyire is szeretem Gudjohnsent de neki most inkább a bajnokságba adnék esélyt...Victor_Valdes írta:Lehet elvetemült vagyok de, én így álnék fel:
-----------------VV----------------
Zambi--Marquez---Milito-----Abidal
---------------Yaya------------------
-------Xavi-----------Ini------------
--Messi--------------------Gudy----
-------------Henry----------------
Szerintem Gudy hasznos lehet egy angol csapat ellen. Henry meg így talán veszélyes lehet a kapura is. Ha nem megy jöhetne Eto'o a második félidőre.
Egy angol csapat ellen TALÁN hasznosabbak lehetnek olyan játékosok akiknek nem ismeretlen PL.
A bajnokság már biztosan elúszott szerintem, az El Clásicó-n kéne egy laza pofont adni a realnakMental_Theo írta:ezzel nem tudok egyetérteniZ$ołtu írta:Én nagyon bízok a csapatban. Ha most nem jön az úgymond feltámadás akkor nemtudom mikor. Viszont ha bejutunk a döntőbe (aminek szerintem van nem is kicsit esélye) akkor a bajnokságban és remekelhetünk. Hisz ha a Manchastert legyőzzük 2meccsen keresztül akkor a Murciat, Mallorcat és még a Realt is le KELL TUDNUNK GYŐZNI...(most csak pár csapatot mondtam...)
ott van a valencia.megverte a realt, minket, most me 2 potra vanak a kieséstől. szarra se jutunk ha megvernénk a manchestert, a 2 dolog teljesen más világ.
ezzel nem tudok egyetérteniZ$ołtu írta:Én nagyon bízok a csapatban. Ha most nem jön az úgymond feltámadás akkor nemtudom mikor. Viszont ha bejutunk a döntőbe (aminek szerintem van nem is kicsit esélye) akkor a bajnokságban és remekelhetünk. Hisz ha a Manchastert legyőzzük 2meccsen keresztül akkor a Murciat, Mallorcat és még a Realt is le KELL TUDNUNK GYŐZNI...(most csak pár csapatot mondtam...)
Primitive, szerinted a United a levegőben játszik? Mert ha így van, akkor te idén nem sok Manchester meccset láttál. Nem is lenne sok értelme részünkről ennek a taktikának, hiszen Rooney és Tevez nem valami nagydarab állatok, nem sok esélyük van a fejpárbajok során...Ha, viszont belemegyünk az ő stílusukba, akkor az halál...
Az idei szezonból kiindulva,megértem hogy pesszimista vagy,de rossz forma ide-rossz forma oda,azért nincs ekkora különbség a két csapat között.Egyedül a védelmük erősebb,az is csak egy hajszállal,ha csak pusztán a neveket nézzük.Szóval a két keret tudása(szinte) egyenlő.Ami mellettünk szól(a hazai pályán kívül),hogy a mi játékosaink tapasztaltabbak a nemzetközi porondon(legalábbis a támadóink biztosan),mint a MU játékosai(Carrick,Anderson,Tevez,Nani,Piqué,hogy csak párat mondjak azok közül,akik esélyesek a kezdőbe...a Barcába ki?Talán Bojan,ha Henry nem tudja vállalni a játékot).Szóval,a rutin sokat fog számítani,a nagy teher alatt, megremeghetnek a lábak...Mihu írta:...