Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lesy írta:Sajna nem láttam. 11kor kezdődött, akkor már nem voltam tv közelbe. A ruszki-finn meccs simának tűnt, a végén üres kapus gólt szerzett a Szbornaja. Majd holnap meglátjuk mi lesz a fináléban.
Ú,de jó h ezt beírtad ki is ment a fejemből utánanézni,mert sajna nem láttam.Nézted?Jó kis csörte lehetett...H alakult?Lesy írta:Kanada-Svédország 5-4. A döntőben így Oroszország-Kanada, a harmadik helyért pedig Finnország-Svédország. Izgis meccsek lesznek az tuti.
Most 3-0 az oroszoknak. Így tovább Szbornaja!Tim írta:De! Hyvä SUOMI!ozsimiki írta:Orosz-Finn VB elődőntőt senki nem nézi?Nyernek a Finnek meglátod!
De! Hyvä SUOMI!ozsimiki írta:Orosz-Finn VB elődőntőt senki nem nézi?
Minden idők egyik leghülyébb gólja volt az biztos..majdnem meglincselték utánaRivaldo11 írta:A Svéd-Fehérorosz párosításról nekem a 2002-es olimpia ugrik be, és Tommy Salo...
Meg is nézném, ha nem az az utálatos viccember vezetné a műsort. Ki nem állhatom azt az embert. Jobban szereti a saját hangját hallani, mint a vendégeit szóhoz jutni.Krojf írta:Komáim!!!
Nem elfelejteni!!!
A 20:45-kor az RTL Klubon kezdődő Fábry-show vendégei az
A-csoportos FIÚK!!!
Nézni és inni minden szavukat!!!
K.
Nahát, én nem nézek hokit, nem is értek hozzá, de fel tudom fogni milyen nagy esemény ez. Kommentátor elsirta magát, másik ordibálOrdog írta:http://uk.youtube.com/watch?v=UcgsOs7lVYg
Érdemes megnézni újra és újra. Egyik kommentátorunk sír a másik ordibál a 4. mindent eldöntő gólunknál... Hatalmas meccs volt, én is megsirattam a fiúkat, AAAAAA csoport![]()
![]()
teljesen libabőrös leszek ha megnézem