Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én alapból nem hallottam ezelőtt ilyen sorfalasdiról, pont itt magyarázták el nekem, de én még sosem hallottam ehhez hasonlóról...mind idáig!lionelmessi19 írta:De csak a friss bajnoknak, nem ? Szerintem ha egy csapat matematikailag bajnok, akkor a következő mérkőzés elején az ellenfél sorfalat ál. De ki van csukva hogy minden meccsen ami még hátra van...
Kicsi az esély hogy pont a classico előtti fordulóra dől el végleg, főleg ha így folytatjuk..
Amúgy nemtom hogy ez hogy van, bajnokkal még nemnagyon láttam... csak úgy h BL-t nyertünk, vagy a Sevilla UEFÁt és a köv bajnokin sorfal volt...
ezt a február dolgot arra értettem, h akkoriban éppen elég meggyőzően vezettük a tabellát, h ne kelljen hátranézegetnünk, egyébként majdnem ilyen a ti jelenlegi szitutok is. de azért, h nehogy megsérüljél, legyen "március"Real Madrid 5 írta:Ahhoz hogy februárban valaki bajnok legyen kb 36 ponttal kell vezetnie...Boixos írta:...
Lehet hogy kb 9cel jobbak voltatok akkor de az olyan volt mint nekünk januárban a kilenc.
Akkor szokás a sorfalállás ha már matematikailag is biztos a bajnoki cím.
amúgy csak azért zavarna ha esetleg kialakítanánk nekik a bernabeuban a tornasort, mert emlékeim szerint nekünk sem a levante ellen, sem pedig a nastic ellen (már ha ott volt az uccsó meccsünk..) nem állt sorban senki sem, pedig legalább akkora fölénnyel nyertük meg azokat a bajnokságokat, mint amennyivel jelenleg a madrid vezet.nekünk is álltak sorfalat, amikor nemrég már márciusban bajnokok voltunk?
De csak a friss bajnoknak, nem ? Szerintem ha egy csapat matematikailag bajnok, akkor a következő mérkőzés elején az ellenfél sorfalat ál. De ki van csukva hogy minden meccsen ami még hátra van...Real Madrid 5 írta:Ahhoz hogy februárban valaki bajnok legyen kb 36 ponttal kell vezetnie...Boixos írta:nekünk is álltak sorfalat, amikor nemrég már februárban bajnokok voltunk?
Lehet hogy kb 9cel jobbak voltatok akkor de az olyan volt mint nekünk januárban a kilenc.
Akkor szokás a sorfalállás ha már matematikailag is biztos a bajnoki cím.
Ahhoz hogy februárban valaki bajnok legyen kb 36 ponttal kell vezetnie...Boixos írta:nekünk is álltak sorfalat, amikor nemrég már februárban bajnokok voltunk?
Rijkaard úgyis elmegy, csak amíg érdekeltek vagyunk a bl-ben addig nem akarnak még edzőváltással is kavarni. Amúgy a tegnapi meccs eredményén meg sem lepődtem. Egy dolognak örülök, hogy Messinek nem romlott a formájacampeonesmadrid írta:Teljesen igazad van!Sz...k vagyunk! De így is 8 pont Akkor ti?
Miért nem lehet elküldeni Frankeet. Régen madridista létemre, élvezettel néztem a Barca játékát. Ilyen kerettel ennyit kihozni egy csapatból?
Nem veszi észre Laporta, hogy vele már nem megy.
A MU kitöm így titeket mint Mari néni a kedvenc libáját!
Kösz szépen a jugózást ezt én is megkaptam vajdasági magyar létemre. nem értem mért bűn az ha valaki jugó, vagyis esetemben vajdasági magyar. Neked tudom jugó. 2004. december 5 persze sok mindenre válasz adott...Gomezinho írta:Champinsmadrid azon gondolkodj inkább miért van ennyi buz* a csapatotokban és a hazai szurkolók miért tapsolnak felállva a vendég játékosnak! És az elnökötöket miért nézik terroristnak Amerikában! És miért egy Jugo a jobbkezetek! ezek tények tisemvagytok valami harcoscsillagkatonák!
Nem baj mert én is utálom a Madridot. De ti azt mondjátok hogy HA sorfalat állnak a srácok akkor nem nézitek meg a meccset. Ez nekem azt jelenti hogy ha nem kellene sorfalat állni akkor megnéznétek.Gomezinho írta:MIhu most baj hogy utáljuk a MAdridot és 5 FT-ot nemadnánk neki és ezért nembirnánk végignézni őket? hm??
Csak tudnám hogy az, hogy sorfalat állunk a Madridnak, mit befolyásol a meccs eredményét illetően.Z$ołtu írta: Így van. De remélem nem kell sorfalat állni nekik. Ha igen akkor én se nézem meg az El Classico-t...![]()
Így van. De remélem nem kell sorfalat állni nekik. Ha igen akkor én se nézem meg az El Classico-t...Gomezinho írta:Osztom véleményed Ronaldinho távozása után nekem az lesz a második K.O!csababarca írta:ha meglátom hogy a barca sorfalat áll azoknak a valamiknek én meg se nézem az El Classico-t....