Én alapból nem hallottam ezelőtt ilyen sorfalasdiról, pont itt magyarázták el nekem, de én még sosem hallottam ehhez hasonlóról...mind idáig!lionelmessi19 írta:De csak a friss bajnoknak, nem ? Szerintem ha egy csapat matematikailag bajnok, akkor a következő mérkőzés elején az ellenfél sorfalat ál. De ki van csukva hogy minden meccsen ami még hátra van...
Kicsi az esély hogy pont a classico előtti fordulóra dől el végleg, főleg ha így folytatjuk..
Amúgy nemtom hogy ez hogy van, bajnokkal még nemnagyon láttam... csak úgy h BL-t nyertünk, vagy a Sevilla UEFÁt és a köv bajnokin sorfal volt...
Barca vs. Real
-
- Llegenda del Barça
ezt a február dolgot arra értettem, h akkoriban éppen elég meggyőzően vezettük a tabellát, h ne kelljen hátranézegetnünk, egyébként majdnem ilyen a ti jelenlegi szitutok is. de azért, h nehogy megsérüljél, legyen "március"Real Madrid 5 írta:Ahhoz hogy februárban valaki bajnok legyen kb 36 ponttal kell vezetnie...Boixos írta:...
Lehet hogy kb 9cel jobbak voltatok akkor de az olyan volt mint nekünk januárban a kilenc.
Akkor szokás a sorfalállás ha már matematikailag is biztos a bajnoki cím.

amúgy csak azért zavarna ha esetleg kialakítanánk nekik a bernabeuban a tornasort, mert emlékeim szerint nekünk sem a levante ellen, sem pedig a nastic ellen (már ha ott volt az uccsó meccsünk..) nem állt sorban senki sem, pedig legalább akkora fölénnyel nyertük meg azokat a bajnokságokat, mint amennyivel jelenleg a madrid vezet.nekünk is álltak sorfalat, amikor nemrég már márciusban bajnokok voltunk?
de ha csak azért lenne ez téma, mert szeretik látni a bernabeuban megalázó helyzetben az fc barcelona csapatát, akkor inkább menjenek a csipába.
legyen elég nekik a bajnokság és a fürdés a szökőkútjukban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
De csak a friss bajnoknak, nem ? Szerintem ha egy csapat matematikailag bajnok, akkor a következő mérkőzés elején az ellenfél sorfalat ál. De ki van csukva hogy minden meccsen ami még hátra van...Real Madrid 5 írta:Ahhoz hogy februárban valaki bajnok legyen kb 36 ponttal kell vezetnie...Boixos írta:nekünk is álltak sorfalat, amikor nemrég már februárban bajnokok voltunk?
Lehet hogy kb 9cel jobbak voltatok akkor de az olyan volt mint nekünk januárban a kilenc.

Kicsi az esély hogy pont a classico előtti fordulóra dől el végleg, főleg ha így folytatjuk..
Amúgy nemtom hogy ez hogy van, bajnokkal még nemnagyon láttam... csak úgy h BL-t nyertünk, vagy a Sevilla UEFÁt és a köv bajnokin sorfal volt...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Real Madrid 5
- Jugador del Barça
Ahhoz hogy februárban valaki bajnok legyen kb 36 ponttal kell vezetnie...Boixos írta:nekünk is álltak sorfalat, amikor nemrég már februárban bajnokok voltunk?
Rijkaard úgyis elmegy, csak amíg érdekeltek vagyunk a bl-ben addig nem akarnak még edzőváltással is kavarni. Amúgy a tegnapi meccs eredményén meg sem lepődtem. Egy dolognak örülök, hogy Messinek nem romlott a formájacampeonesmadrid írta:Teljesen igazad van!Sz...k vagyunk! De így is 8 pont Akkor ti?
Miért nem lehet elküldeni Frankeet. Régen madridista létemre, élvezettel néztem a Barca játékát. Ilyen kerettel ennyit kihozni egy csapatból?
Nem veszi észre Laporta, hogy vele már nem megy.
A MU kitöm így titeket mint Mari néni a kedvenc libáját!

Hm Szerintem meg nagyon is van. Sőt nagyon is belélte magát. Néhány mbert már tönkretett, viszont megszerzett néhány olyan játékost a Madridnak akik nélkül nem nyert volna 1, s nagyon úgy tűnik 2 bajnoki címet a csapat. Azt meg hogy a gigasztárokat nem tudta megszerezni hm... Másoknak sem
Mellesleg ami a módszereit illeti, nem biztos, hogy Capello, Reyes, Robi Carlos, Becks Ronaldo annyira ártatlanok lettek volna a történetben...
Nem mentegetni akarom én sem kedvelem a földim, csak azt akarom mondani hogy sem én, sem a haverod nem élünk Madridban, nincs mindennapi rálátásunka történésekre, nem tudhtjuk teljes biztonsággal ki a fekete bárány a történetben, ha engem kérdezel ha csak Mijatovics lenne a rosszfiú Madridban akkor a gondoknak nagyon egyszerűen megálljt parancsolhattak volna.
De messze nem ő a legrosszabb. Madridban sem...
Mellesleg ami a módszereit illeti, nem biztos, hogy Capello, Reyes, Robi Carlos, Becks Ronaldo annyira ártatlanok lettek volna a történetben...
Nem mentegetni akarom én sem kedvelem a földim, csak azt akarom mondani hogy sem én, sem a haverod nem élünk Madridban, nincs mindennapi rálátásunka történésekre, nem tudhtjuk teljes biztonsággal ki a fekete bárány a történetben, ha engem kérdezel ha csak Mijatovics lenne a rosszfiú Madridban akkor a gondoknak nagyon egyszerűen megálljt parancsolhattak volna.
De messze nem ő a legrosszabb. Madridban sem...
Mijatovics módszerei valóban nem a legtökéletesebbek. Ez ok. de attól még nagyszerű footbalista volt. az meg hogy milyen nem országfüggő, vagy régiófüggő. vannak nála szmtelenebb bunkóbb sportigazgatók a civilizált nyugaton is, vagy Magyrhonban.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
azért van Különbség közted Aronba és Mijatovics között! MEssze nemösszefüggő dolog ez tudod jól te is! Nagyon sajnálom hogy kinnt vagytok és hogy mit kell átélnetek! De Mijatovics nem magyar hanem tudjuk miylen és miylen a mentalitása meg minden igazi balkáni ő!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Kösz szépen a jugózást ezt én is megkaptam vajdasági magyar létemre. nem értem mért bűn az ha valaki jugó, vagyis esetemben vajdasági magyar. Neked tudom jugó. 2004. december 5 persze sok mindenre válasz adott...Gomezinho írta:Champinsmadrid azon gondolkodj inkább miért van ennyi buz* a csapatotokban és a hazai szurkolók miért tapsolnak felállva a vendég játékosnak! És az elnökötöket miért nézik terroristnak Amerikában! És miért egy Jugo a jobbkezetek! ezek tények tisemvagytok valami harcoscsillagkatonák!
Én a helyedben a saját csapatoddal foglalkoznék, a Barca jenleg sokkal rosszabb helyzetben van mint a Madrid. S nem csak az eredményeket tekintve...
-
- Barça B
Csönd legyen. Uszító jellegű hszt ne lássak többet! L.
Yes Sir
I'm sorry
Yes Sir
I'm sorry
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára campeonesmadrid 2008.04.19. 23:45:32-kor.
CampeonesMadrid
-
- Barça B
Teljesen igazad van!Sz...k vagyunk! De így is 8 pont Akkor ti?
Miért nem lehet elküldeni Frankeet. Régen madridista létemre, élvezettel néztem a Barca játékát. Ilyen kerettel ennyit kihozni egy csapatból?
CampeonesMadrid
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Champinsmadrid azon gondolkodj inkább miért van ennyi unszimpatikus úriember a csapatotokban és a hazai szurkolók miért tapsolnak felállva a vendég játékosnak! És az elnökötöket miért nézik terroristnak Amerikában! És miért egy Jugo a jobbkezetek! ezek tények tisemvagytok valami harcoscsillagkatonák!
Nana! L.
Nana! L.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Mihu egy kicsit eltúlozták hogy nemnézik csak nagyon kemény lesz
! Srácok azért nemrémlik nektek mert 13 évesek vagytok és nememlékezhettek! na bocs ez piszkálódásvolt!

- Mihu
- Director del Fútbol
Nem baj mert én is utálom a Madridot. De ti azt mondjátok hogy HA sorfalat állnak a srácok akkor nem nézitek meg a meccset. Ez nekem azt jelenti hogy ha nem kellene sorfalat állni akkor megnéznétek.Gomezinho írta:MIhu most baj hogy utáljuk a MAdridot és 5 FT-ot nemadnánk neki és ezért nembirnánk végignézni őket? hm??

-
- Jugador del Barça
Akkor lessz szerencse ha a Madrid mar azelobb bebiztositja... 

- Mihu
- Director del Fútbol
Csak tudnám hogy az, hogy sorfalat állunk a Madridnak, mit befolyásol a meccs eredményét illetően.Z$ołtu írta: Így van. De remélem nem kell sorfalat állni nekik. Ha igen akkor én se nézem meg az El Classico-t...![]()

Így van. De remélem nem kell sorfalat állni nekik. Ha igen akkor én se nézem meg az El Classico-t...Gomezinho írta:Osztom véleményed Ronaldinho távozása után nekem az lesz a második K.O!csababarca írta:ha meglátom hogy a barca sorfalat áll azoknak a valamiknek én meg se nézem az El Classico-t....

Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho 

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Ez az hogy mindig az aktuális bajnok előtt tiszteleg az a csapat amelyikkel játszik! és ha már a Classico előtt bajnok lesz a
Madrid akkor mi nekünk kell tisztelegnünk előttük!
Madrid akkor mi nekünk kell tisztelegnünk előttük!
Egyre jobban szúrják el a srácok! most 8 pont de holnapra lehet 11 is
amúgy messzi játszott? ha igen, vissza nyerte a formáját??