Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
100%-ig egyet értek. Amikor meghallottam, hogy Messi nincs a kezdőbe, azt hittem lerúgom a tv-tVito írta:szokásos játék. Messinek kezdeni kellett volna, Eto'o-val az elején eldönthették volna a meccset, a második félidőben jöhettek volna a fiatalok.
nálam Touré a meccs embere
Sajnos az Espanyol volt a nagyon gyenge és nem mi voltunk a jókchallenger írta:Szerintem az Espanyol ellen végre kezdett magához térni a csapat. Egy kicsivel több szerencsével simán nyerhettünk volna!!!
Ezért nem tudok egyet érteni a meccsről szóló cikk és pár hozzászólás hangnemével sem. Lassan a legapróbb baki után is előkerülnek a virtuális fehér zsebkendők, pedig a Csapat és Rijkaard is többet érdemelne!!!
Majd meglátjátok a Manchester ellen! Ne legyetek kishitűek!
Hát azért nem mondanám hogy Touré csak védekezni tud. Nézz meg egy pár videót még a Monaco-s időiből. Meg fogsz lepődnicampeonesmadrid írta:Miért kell a Barca-nak és a Madridnak otthon, egy szinte csak védekezni tudó középpályással játszania. ( Toure, Diarra,Gago )
A Barca BL-t nyert, két bajnokságot enélkül, A Madrid Bl-t egy Redondo-val aki véd kp, de támadásban is nagyon ott volt. Ennyi vesztett ponttal sehol nem lehetne ott ez a két csapat az élen.
Jó éjszakát mindenkinek!
Elnezest ha valakit megbantottam....de `en olyan dolgot irtam aminek semmi koze se a barca-hoz sem a madrid-hoz... sem az egesz bajnoksaghoz... de az tenleg rohejes ha valaki azt kerdi h meccs vegen lehete sargat adni? s me`g felvan haborodva...Megkérném a kedves madridistákat, hogy ne gerjesszék itt az indulatokat. VT, te meg ne válaszolj nekik, ha nem bírod magad visszafogni.
Ezzel a felfogással már lassan 4 éve baj van. Bár még az elején csak csak rúgdostunk távolról. Xavi-Zaragoza pl...aronba írta:ennek a csapatnak amotíváció hiánya baja. Igaz, hogy nincs igazi irányító, de ha már ott vannak a 16-osznál ott nincs mit irányítani tüzelni kell. De a kedves csatárok valahogy nem akarnak rájönni, hogy ezt a játékot csak úgy nyerhetik meg ha kapura lőnek.
Az ő fejükkel volt ma a legnagyobb baj...
Gomezinho írta:Teljesen belefáradtam már ezekbe a dolgokba a bajnokság már féltávnál elszállt! Vége mindennek sz*r az egész csapat beleértve mindenkit itt már globális problémák vannak!